JohNc0ToN Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Wymien swoje ulubione strzelanki Fps Moje to : Call of Duty 4 Mw1 Combat Arms Batterfild 3 WarRock Snajper MassEfect Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 1. Mass Effect to głównie RPG o ile się nie mylę. 2. Co to robi w MMORPG i RPG?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Combat Arms Crysis Crysis 2 ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Pierwszy raz, podaruję. Następnym razem za tak oczywiste pomylenie działów warn. Przenoszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Mass Effect to TPS/RPG jak już. A jak mówimy o ulubionych FPSach to moje to: F.E.A.R., dodatek Extraction Point i F.E.A.R. 2 Borderlands ostatnio Team Fortress 2. Ogólnie uważam, że FPS schodzą na psy. Dawno nie grałam w FPSa, w którym nie byłoby towarzyszów, a IMO takie są najlepsze. To ja jako gracz chcę zabijać wrogów, a nie robi to za mnie sztuczna inteligencja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 RTCW, OFP: CWC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Battlefield 3 Arma 2 RAGE Bulletstorm STALKER: Shadow of Chernobyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Borderlands, Crysis, Red Faction (czerwoni <3 if u know.): Guerilla, 1916 - der unbekannte krieg, bulletstorm, Stalker: CS, Saints Row: The Third. W ogóle to teraz gram bardzo mało. Czekam na Borderlands 2. Gry mnie nudzą w większości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Medal of Honor: Allied Assault, Crysis 2. Dlaczego? Głównie jeden powód: MUZYKA!!!! Gdy muzyka świetna, tam i frajdy więcej. Poza tym to są jedyne dwie gry, do których chcę aktualnie wrócić. Z lubianych jest jeszcze CoD4:MW, a potem długo, długo nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Counter Strike 1.6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Ace of Spades! Tak to jest to... I nawet udaje mi się jakoś odnaleźć na polu walki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Borderlands, Crysis, Red Faction (czerwoni <3 if u know.): Guerilla, 1916 - der unbekannte krieg, bulletstorm, Stalker: CS, Saints Row: The Third. W ogóle to teraz gram bardzo mało. Czekam na Borderlands 2. Gry mnie nudzą w większości. Nie chodzi Ci o 1916: The Unkown War ? Nie wiem może to inna gra...Wiem ,że unkown war to horror ,w którym uciekamy w okopach przed dinozaurami.Przynajmniej tyle widziałem w filmikach. A moje ulubione? Wszystkie CoD'y po 3'ce. Battlefield 3 Killing Floor Serious Sam (wszystkie części oprócz tych na konsole) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 No to wymieniamy: -Call of duty(koniecznie cała seria ) -Stalker -Crysis 2(tylko to narazie grałem z tej serii) -Spec Ops(tylko multi) -Ghost Recon Future Soldier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 -Team Fortress 2 -Aliance of Valiant Arms -Crysis 2 Tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 No to trochę archeologii... Ulubiony FPS? -Bioshock 2 - klimat, fabuła, design lokacji, klimat, system walki, klimat, elementy RPG, klimat, dźwięk (zagrajcie w dobrych słuchawkach)... wspominałem o klimacie? Ale żeby nie było - dawno nie grałem w grę, która tak bardzo angażowała by mnie emocjonalnie, zakończenie wzruszyło, a historie poboczne (audiologi) poruszyły... -Half-Life 2 - gdy po raz pierwszy ujrzałem pierwszy filmik z gry byłem w szoku. To gry mogą tak wyglądać? Ta fizyka, dźwięk... gdy bodajże dwa lata później dostałem grę powiedziałem do matuli - "wybacz, ale będzie głośno" (miałem głośniki 5.1 Logitecha - kto miał ten wie co potrafią). Wybaczyła długo długo nic... ale żeby było trzy, dajmy tu: -UT 2004 - za tempo gry, za setki doskonałych darmowych modów (i pomyśleć że dzisiaj ludzie płacą XXzł za kilka map i karabinów ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 1. Battlefield 3 2. Cała seria Call of Duty 3. Deus Ex: Human Revolution (najbardziej epicka gra) 4. Metro 2033 5. Counter Strike: Source ( i pozostałe też ) 6. Team Fortress 2 7. Cała seria Serious Sama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts