Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Tylko wiem że rozmawiałaś. - wzruszył ramionami. - I nie najgorzej Vergil. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -To dobrze. Smacznego.- powiedział z umazaną twarzą sosem czosnkowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Dobra. - wzruszyła ramionami i wzięła kawałek pizzy z ostrym sosem. - Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan wziął kawałek pizzy. - Niezła... - stwierdził siadając na kanapie. - Mówiłaś coś o mnie? - zapytał z ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie. - skłamała i przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Mówiłaś. - pomyślał. - Cóż... - wzruszył ramionami. - Zwykła ciekawość. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Jasne... - mruknęła pod nosem i spuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Coś się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Vergil spojrzał na nich z zaciekawieniem. Czyżby kłótnia? i jeszcze raz im się przyjrzał a w szczególności Jonathanowi jakby czekał na wyjaśnienie sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nic. - powiedziała smętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie jestem idiotą... widać że coś jest nie tak. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Naprawdę nic mi nie jest. - odparła i wzięła następny kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Mówisz? - zapytał. Wzruszył ramionami. - Jak nie chcesz to nie mów. - powiedział biorąc kolejny kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - A ty Vergil nie patrz tak na nas. - powiedziała. - Nic się przecież nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -A czy ja coś mówię.- odezwał się z widocznym wyrzutem w głosie. -Ciągle się mnie czepiasz. Kobieto jak masz problem to powiedz!- krzyknął i wyszedł do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence prychnęła. - Ale patrzysz tak na nas jakbyśmy się chcieli pozabijać. - powiedziała i przewróciła oczami.- Oj... Biedne przewrażliwione dziecko. - mruknęła i znów przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan wzruszył ramionami. - Cóż... - mruknął i wziął kolejny kawałek pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) -Mnie nie da się zabić. A jak da to będę walczyć do końca. Taki mamy klimat.- stwierdził Vergil z uśmiechem -Jeszczem głodny.-stwierdził Vergil wycierając twarz Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Proszę cię Jonathan... Nie podsłuchuj więcej moich rozmów. - powiedziała. - To się może źle dla ciebie skończyć. - szepnęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Słyszałem tylko fragment. - odpowiedział. - Poza tym, jestem raczej ostatnią osobą o którą powinnaś się bać. - dodał i spojrzał na Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Czyżby? - zapytała jakby zmienionym głosem. Po chwili odkaszlnęła i przytaknęła. - Może to i fakt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Vergil spojrzał na nich, pokręcił głową, założył słuchawki na uszy, z plecaka wyciągnął blok i zaczął rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Głos ci się zmienia... - stwierdził biorąc kolejny kawałek pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Co? A to... Jestem przeziębiona. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) - Mam nadzieje że do środy wyzdrowiejesz. - powiedział. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts