Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Ta... Ja też. - mruknęła i znów spuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Coś się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Martwię się że nie będziemy mogli iść do kina. - powiedziała i uśmiechnęła się sztucznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Zatem po co ten sztuczny uśmiech? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) - A tak jakoś. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Wzięła jeszcze jeden kawałek i wstała. - Ja idę na górę. - powiedziała i wyszła. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -Widze że masz z nią mały problem.- powiedział Vergil do Jonathana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie nazwał bym tego problemem. - odpowiedział, wziął ostatni kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) -Ej! Zjadłem tylko 2 kawałki.- sprzeciwił się Vergil Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Ale ja wciąż jem moją. - stwierdził. - Przecież są trzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -To kaj są moje?- spytał sie Vergil patrząc do swojego pustego pudełka po pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie wiem... ale ja jadłem tylko moją. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -ok. Masz obrazek.-powiedział Vergil podając mu kartkę. Byli tam narysowani Jonathan i Lorence trzymających sięza ręce. - Dla was jak byście byli razem.- powiedział z niewinnym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Rysujesz gorzej niż mój kot... - stwierdził. Oddał obrazek Vergilowi. - Idę się przespać. - powiedział i poszedł do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -Powiedział co wiedział.- stwierdził Vergil zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence poszła na górę, umyła się i wskoczyła do łóżka. Nie minęło długo i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan poszedł jeszcze do łazienki, wykąpał się, wrócił do siebie. Położył się i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence nie spała zbyt długo. Obudziła się po trzech godzinach i nie mogła już zasnąć. Spakowała się do szkoły i znów włączyła laptopa. - O... Emma nie śpi. - mruknęła cicho do siebie, podłączyła słuchawki i zadzwoniła do przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan obudził się. Miał strasznie nieprzyjemny sen. Podniósł się do siadu i wyciągnął książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence połączyła się z Emmą, ale słuchawki nie działały więc je odłączyła. - Cześć Emma. - powiedziała cicho. - Cześć Lorence. - odparła Emma. - Już Eliza mi o wszystkim opowiadała, nie musisz nic mówić. - Och... No dobra. - To opowiedz mi jeszcze o Jonathanie... Fajny jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Znowu z kimś rozmawia... - pomyślał słysząc głos Lorence i kogoś innego. Nie przerwał czytania jednak zaczął się wsłuchiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - O rany... W to lubicie o takie rzeczy pytać. - powiedziała i zaśmiała się. - No wiesz... Jest bardzo fajny, przystojny i w ogóle ale... - Ale boisz się że go skrzywdzisz? - dokończyła za nią Emma. - Tak. To prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie powinnaś się bać... jestem diabłem... raczej dam sobie radę... - pomyślał, po chwili odłożył książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Dziewczyno! Ogarnij się! Jesteś twarda. Dasz radę się powstrzymać. Znaczy powstrzymać ją... - powiedziała Emma. - Może masz rację, ale boję się, że nic z tego nie wyjdzie. Ona jest silna. - Poradzisz sobie. Jeśli ci na nim zależy dasz radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan podłożył sobie ręce pod głowę. - Powstrzymać? - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Muszę... Bo inaczej to skończy się bardzo źle. - Tak. A tego byśmy nie chcieli. Pomożemy ci. - Nic mi nie pomoże... - Spróbujemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts