Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Niezapowiedziana kartkówka z chemii nie zepsuła humoru Lorence. Była ze swoimi przyjaciółmi i była bardzo szczęśliwa. Po lekcjach nie wróciła jednak do opuszczonej szkoły tylko poszła do galerii z przyjaciółmi. Bawiła się świetnie, jak w normalnym życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Po kilku lekcjach Jonathan wyszedł ze szkoły. Dzień jak co dzień. Z nudów postanowił przejść się do galerii bo czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Jacob, Jack, Marta, Selene, Emma, Eliza i Lorence spacerowali sobie spokojnie po galerii pijąc koktajle. Żartowali sobie i śmiali się. Lorence czuła się świetnie. Jakby wszystkie jej problemy nagle zniknęły. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan gdy był już w galerii zauważył Lorence z grupką przyjaciół. Nie chciał jej przeszkadzać więc szybko skręcił w inną stronę z nadzieją że ta go nie zauważyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence zauważyła jakąś znajomą jej osobę kontem oka. Jednak musiała na to nie zwrócić uwagi bo bawiła się dalej. Weszli do jakiegoś sklepu i dziewczyny zaczęły przymierzać ubrania śmiejąc się z niektórych które w ogóle były bez stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Mam nadzieje że mnie nie zauważyła. - mruknął pod nosem i wszedł do pierwszego lepszego fast fooda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Po jakimś czasie wyszli stamtąd i postanowili pójść coś zjeść. Poszli do jakiegoś fast fooda i usiedli przy stoliku uśmiechnięci. - Kto chce iść ze mną coś zamówić? - zapytała Lorence. Zgłosił się Jacob. Wszyscy powiedzieli co chcą, więc podeszli do kolejki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Wystawiasz mnie na próbę szatanie? - pomyślał widząc że Lorence weszła do tego samego fast fooda. Zaczął żałować tego jaki ma kolor włosów bo jest przez to strasznie charakterystyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Kolejka była dość długa więc Lorence i Jacob zaczęli o czymś dyskutować. Nagle dziewczyna dostrzegła Jonathana i pokazała go Jacobowi. Powiedziała mu coś ale tylko on to usłyszał bo mówiła dość cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - No pięknie... jednak mnie zauważyła... mam nadzieje że da mi spokój jestem dość zmęczony... a ona jest z grupką ludzi... - pomyślał udając, zresztą bardzo dobrze, że jej nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence pomachała do niego - Chyba nas nie widzi. - powiedział Jacob. Po chwili zawołali Selene żeby popilnowała kolejki, a sami podeszli do Jonathana. - Hej. - powiedziała Lorence. - Więc to jest ten Jonathan. - powiedział z uśmiechem Jacob. - Tak... Jonathan to jest Jacob. Jacob poznaj Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Damn... - pomyślał. - Oj, sorki, zamyśliłem się i nie zauważyłem cie. - usprawiedliwił się. - I miło. mi. - powiedział do Jacoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Faktycznie wyglądasz na fajnego chłopaka. - powiedział Jacob. - Lorence Eliza cię woła. Dziewczyna odeszła i poszła do stolika który zajęli. - Słuchaj no... Jonathan... Lorence to moja przyjaciółka. Sam rozumiesz... - zaczął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) - No zaczaiłem że jesteście przyjaciółmi ale... co dokładnie rozumiem? - zapytał. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Ona cały czas o tobie opowiada. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Och... chyba wiem do czego zmierzasz jednak kontynuuj. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Więc zapamiętaj sobie... Jeśli ją skrzywdzisz to będziesz miał do czynienia ze mną i z Jackiem. Z nami wszystkimi. - powiedział twardo. - A poza tym jeśli ją zranisz ona może zrobić to samo tobie tylko no... W trochę inny sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Jeśli chcesz wiedzieć to śmierć to ostatnia rzecz której się obawiam... - stwierdził spokojnie. - I poza tym, nie jestem raczej osobą która mogła by zrobić coś kobiecie. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Ale sobie to lepiej zapamiętaj. I pilnuj jej. - powiedział. - Ona w każdej chwili może zrobić coś głupiego. Po chwili Lorence wróciła. - Co tam? - zapytała i popatrzyła to na jednego to na drugiego. - Coś nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie. - powiedział jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - To dobrze. Chodź. - powiedziała chwyciła Jonathana za rękę i pociągnęła do stolika. - To jest Eliza, Emma, Jack, Marta i właśnie idzie tu Selene. - powiedziała wskazując kolejno poszczególne osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan kiwnął głową na powitanie. - Miło mi. - powiedział uśmiechając się serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Bardzo chcieliśmy cię poznać. - powiedziała Marta. - Ona cały czas o tobie mówi. - Oj przestań... Nie tak od razu że cały czas. - powiedziała Lorence i przewróciła oczami. - A zostaniesz z nami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - W sumie to nic na przeszkodzie mi nie stoi. - powiedział. - Poza zmęczeniem, ale... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - To świetnie. - powiedziała i uśmiechnęła się pogodnie. - Chcesz coś? Bo właśnie zamawiamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts