Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Dobrze robisz. - powiedziała zmienionym głosem. - A ty tam jesteś? Daj mi spokój. - mruknęła już normalnie i spojrzała na swoje dłonie. Były całe we krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan wstał. Poszedł w miejsce gdzie Lorence była wcześniej, na ziemi była krew która tworzyła swego rodzaju ślad. - Czemu ona to robi? - mruknął pod nosem i poszedł za śladem. - Czemu ona mnie obchodzi? Była dla mnie tak chamska a ja jeszcze się o nią martwię... żałosne... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence nagle przystanęła pod drzewem. Po chwili weszła na nie nie zwracając uwagi na to że dłonie jej wciąż krwawią. - Czym ja się przejmuję. Przecież i tak nic by z tego nie wyszło. - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan wciąż szedł za śladem z krwi. Po pewnym czasie zobaczył Lorence siedzącą na drzewie. Westchnął cicho. - Eh... co ona chce zrobić? - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence weszła na jakąś średniej grubości gałąź i zaczęła zwisać głową w dół. - To się nigdy nie uda. - mruknęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Rozmowa z nią nie ma sensu. - pomyślał, odwrócił się i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence nagle zobaczyła Jonathana i niespodziewanie spadła w dół. - Ał... - jęknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan odwrócił się i zobaczył leżącą na ziemi Lorence. Prychnął, znowu odwrócił się i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Dziewczyna wstała lekko się chwiejąc. Poszła w przeciwnym kierunku i znów zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Po co ja w ogóle za nią szedłem? - pomyślał, po chwili usłyszał płacz. Najpewniej Lorence, przez chwilę chciał pójść za nią ale uznał że będzie względem niej taki sam jak ona względem jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Jak mogę być tak głupia... - powiedziała przez płacz. i znów zaczęła się bawić szkłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan włożył słuchawki, westchnął cicho. - Niech sobie ona robi co chce... mam ją gdzieś. - pomyślał i usiadł na jakiejś ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence miała już tego wszystkiego dosyć. - Koniec tego. - powiedziała ze łzami w oczach. Minęła Jonathana siedzącego na ławce mrucząc jakieś smutne słowa pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) - Hm? - mruknął gdy zobaczył mijającą go Lorence. - O co jej teraz chodzi? - zapytał sam siebie w myślach. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Nigdy więcej... Już czas. - mruknęła ze smutkiem. Gdy doszła do budynku wzięła wszystkie swoje rzeczy i po prostu wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan po pewnym czasie wstał i zwyczajnie zaczął szwendać się po mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence szła przez miasto. Nagle zadzwonił jej telefon. To była Eliza. - I co? - zapytała. - I nic. Odeszłam. - Co zrobiłaś?! - Dobrze słyszałaś. Odeszłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan wszedł do jakiegoś sklepu, kupił sobie coś do picia, potem spacerował dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Chodź do mnie. - Ale co na to rodzice? - Wyjechali. - No... No dobra. - powiedziała i ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan wciąż spacerował po mieście, nie miał pomysłu co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence gapiła się w telefon i nagle przypadkiem na kogoś wpadła. - Przepraszam... - mruknęła i na chwilę podniosła wzrok. To był Jonathan. Do oczu napłynęły jej łzy. - Ja... Przepraszam. - wyjąkała i zaczęła się powoli cofać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - I po co od razu płaczesz? - zapytał spokojnie ale oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ty chyba naprawdę nic nie rozumiesz... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Może ale to nie powód żeby traktować mnie jak ścierwo. - odpowiedział wciąż oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) - A ty myślisz że ja tego chcę? - zapytała. - Gdybyś cokolwiek zrozumiał nie byłoby całej sytuacji. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts