Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - To mi to wyjaśnij. - przewrócił oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ale... Ale to nie jest takie proste! - zawołała. - Chciałbyś być na moim miejscu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Nie jestem idiotą, raczej jeśli powiesz o co chodzi to zrozumiem, i nie drzyj się tak. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - A chcesz zobaczyć? - zapytała zmienionym głosem i spojrzała na niego jakoś tak inaczej. Po chwili otrząsnęła się. - Znaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Hm... masz rozdwojenie jaźni czyż nie? - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence westchnęła i po policzkach spłynęły jej łzy. - Czyli już wiesz. - powiedziała i spuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Balansujesz pomiędzy dwoma skrajnościami, i te zmiany głosu to nie przeziębienie. - stwierdził. - I po co znowu płaczesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - To prawda. Raczej nie chcesz poznać tej drugiej. - powiedziała. - Bo... To nie jest takie proste. Ja przepraszam... - powiedziała i ukryła twarz w poranionych dłoniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Po co ty się o mnie boisz? Jakby nie było jestem diabłem, na dodatek jakiś anioł chciał mnie zabić a ja wciąż dycham. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ale ja cię skrzywdzę i skończy się dla mnie wszystko. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Normalnie trzęsę się ze strachu. - przewrócił oczami. - Serio sądzisz że tak łatwo mnie zabić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Nawet nie o to chodzi. - powiedziała. - Jeśli ci coś zrobię nie wybaczę sobie tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - A skąd pewność że mi coś zrobisz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - To jest niekontrolowane. - powiedziała. - W każdej chwili mogę wyskoczyć na ciebie z nożem w ręku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Jak dotąd nic mi nie zrobiłaś. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ona czeka. Czeka na odpowiedni moment - odparła ze smutkiem. - Ja naprawdę nie chcę ci nic zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Wciąż uważam że nie masz się o co bać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ale... Ja... Naprawdę sobie tego nie wybaczę. - powiedziała. - Przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Jesteś strasznie bojaźliwa... - stwierdził. - Boisz się że coś mi zrobisz, z kolei ja nie boje się tego w ogóle. - pokręcił głową z dezaprobatą. - Szkoda. - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Wybacz mi... - powiedziała i podniosła na niego wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Eh, to prowadzi donikąd. - przewrócił oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - A-ale... - wyjąkała. - Masz rację. - powiedziała a po policzkach znów spłynęły jej łzy. - Ja już może sobie pójdę. - mruknęła, odwróciła się i poszła przed siebie ze spuszczoną głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Przestań do cholery bać się o mnie. - powiedział nim Lorence odeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Mam się przestać bać tak? - zapytała i wróciła do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ta. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts