Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - No dobra. - powiedziała, zarzuciła mu ręce na szyję i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan zdziwił się i odsunął głowę. - Nie do końca takiej reakcji się spodziewałem. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - No cóż... - westchnęła. - A czego się spodziewałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Trochę mniej spontanicznej reakcji. - stwierdził. - Ale taka też jest w sumie dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence uśmiechnęła się. - To dobrze. - powiedziała i znów go pocałowała. - Może masz rację... Nie powinnam się bać. - powiedziała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - No nie powinnaś. - powiedział. - A na pewno nie o mnie. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ale wiesz... w razie czego to przemów mi do rozsądku dobra? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - To mogę zrobić. - powiedział kładąc jej rękę na policzku. - Czemu ściskałaś szkło? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Jakie szkło? - zapytała i spojrzała na swoje ręce. - Aaa... To... Byłam na siebie zła. Poza tym to nie byłam ja... Po części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Wiesz. Trzeba by to wyczyścić. I opatrzyć... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Nie no... To przecież nic takiego. - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Nic takiego co? - powiedział. - A to że krwawią to też nic takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Nie no... Bywało gorzej. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Trudno. I tak trzeba to opatrzyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ale... No dobrze. - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - To chodź. Opatrzę ci to i będziesz mogła iść. - powiedział. - Do mnie jest najbliżej. - stwierdził i skierował się w stronę swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Jasne. - powiedziała i ruszyła za nim. - A o co mnie chciałeś wtedy zapytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - O to dlaczego wtedy tak nagle uciekłaś... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Vergil popatrzył po nich z zaciekawieniem. Wszedł do swojego pokoju, włączył laptopa i i zaczął grać w thief 4. Podoba mi się że wreszcie się dogadali i nie tylko pomyślał z zadowoleniem. -Hej Lorence!- Vergil zawołał dziewczynę z niezadowoleniem w głosie. - Masz może dysk wymienny do laptopa?- zawołał krzywiąc się i patrząc na ekran swojego monitora na którym latały liczby i literki z powiązanie które rozumiał tylko on i go to nie zadowalało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) - Mam do swojego, ale ci nie dam. - zawołała gdy mijali budynek i zwróciła się do Jonathana. - No to teraz już wiesz. To był częściowy powód. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 -Spoko. Chciałem przy okazji ci coś pokazać ale jak nie to spoko.- odkrzyknął. Nie chciała by wiedzieć co to znaczy. pomyślał patrząc na latające po ekranie liczby. -Jeszcze tego pożałuje.- mruknął. Zamknął laptopa zapisując przed tym plik z informacjami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Pożyczę ci mój jak wrócimy. - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 -Czyli randka jest..- mruknął patrząc przez okno. - Dzięki!- odkrzyknął Mam nadzieję, że szybko wrócą bo muszę to pokazać Lorence. pomyślał patrząc na laptopa leżącego na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan przytaknął. - A tak poza tematem. Co z tą środą? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - No wiesz... Skoro już jest w porządku to przecież możemy iść. - powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts