Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - W takim razie ty też się częściej uśmiechaj. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Jest kilka rzeczy które mogą sprawić że będę uśmiechać się częściej. - powiedział i nachylił się lekko w stronę Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lorence od razu zrozumiała o co chodzi. Chwyciła Jonathana za policzki, przyciągnęła go do siebie i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Gdy Lorence pocałowała go Jonathan objął ją w pasie. Po chwili odsunął głowę. - O to dokładnie mi chodziło. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - W takim razie będziemy to robić częściej. - powiedziała z uśmiechem i zaczęła go całować bez opamiętania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jonathan po pewnym czasie odsunął głowę. - This is more like it. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) - Jak będziesz smutny to po prostu daj znać. - powiedziała i także się uśmiechnęła. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Będę cie informować na bieżąco. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - A jeśli chodzi o to co mi się wtedy śniło... - mruknęła. - To tak. Ty mi się wtedy śniłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Och... to całkiem ciekawe. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) - A ty... Wszystko wtedy słyszałeś? - zapytała i zamyśliła się. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ta, ale to tylko sen... nie wiem czemu myślałaś że będę patrzeć na ciebie przez to inaczej - powiedział i odgarnął jej trochę włosów z czoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Sama już nie wiem czemu... - powiedziała. - Ale to są chyba rzeczy które nie powinny mi się śnić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Sen to sen, całkowicie normalna sprawa. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Ta... Bardzo normalne... - mruknęła i westchnęła. - No cóż... Chyba powinnam już iść, bo Vergil czegoś chciał. - powiedziała, wstała i wzięła swoje rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Przesadzasz. - stwierdził. - Może ja to wezmę? - wskazał na torbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Nie trzeba. Naprawdę. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Teraz będę mieszkać u Elizy przez jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - To chociaż cię odprowadzę. - powiedział. - I uważaj na te ręce. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Jasne... - odparła. - No to w drogę. - powiedziała i ruszyła w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Jonathan wyszedł razem z Lorence. - No to cóż. Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Gdy wyszli z budynku zaczęli iść prosto przez miasto co jakiś czas zakręcając. - Dzisiaj jeszcze wpadnę do tej opuszczonej szkoły. - powiedziała. - Ale jutro się raczej nie zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Mhm. - Jonathan przytaknął. - Jakieś zajęcia masz? - zapytał z ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Robota... - mruknęła. - Pracuję w cukierni. Jestem dekoratorką ciast i tortów, a dziś i we środę mam akurat wolne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Mhm. No chyba że tak. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Po jakimś czasie doszli pod jakiś bardzo zadbany blok. - Dobra to tutaj. - powiedziała. - Jeśli już dzisiaj nie spotkam Rin'a powiesz mu jutro że pracuję? Pewnie będziecie mieli jakiś trening czy coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts