Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Dzięki za chęci. - powiedział. - Mam około pięć minut. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - To nie wiele mamy czasu... I pomyśleć że dziś rano miałam wrażenie że to zwykły sen... - westchnęła i popatrzyła mu w oczy. - Ja naprawdę... Nie chcę żebyś wyjeżdżał. - powiedziała, a łzy popłynęły jej po policzkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ja też nie chcę wyjeżdżać. - powiedział przytulając dziewczynę. - Też nie chcę... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Jeszcze raz dziękuję ci za wszystko... Dziękuję za całe wsparcie, za wszystko co dla mnie zrobiłeś... - powiedziała. - Dziękuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ja też ci dziękuje. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Znaczysz dla mnie więcej niż ktokolwiek inny... - powiedziała. - Będę na ciebie czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Dziękuje. - powiedział. Pocałował Lorence. - No to. Cóż, do zobaczenia. - powiedział. - Muszę iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Do widzenia... - powiedziała, przytuliła go jeszcze na chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Jonathan po chwili puścił Lorence. - Cześć. - mruknął i poszedł do samochodu, wsiadł do środka i pojechał razem z rodzicami na lotnisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - No cze... Łohohoho, takich widoków to ja tu jeszcze nie widziałem - zafascynowany podszedłem do Elesis. - Mam wrażenie, że się już poznaliśmy albo byłem zbyt nieprzytomny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Fakt, nie mieliśmy raczej dobrej okazji. - powiedziała. - Elesis Scarlet jestem. - powiedziała uśmiechając się. - A co z tobą mate? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Franklin Clinton, czarnuch z Groove - przedstawiłem się. - Nie jest ci zimno? - zapytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Lorence machała jeszcze Jonathanowi dopóki samochód nie zniknął jej z oczu. Poczuła ogromny ból w sercu, a łzy ciągle płynęły jej z oczu. Nie chciała iść ani do szkoły ani później do pracy. Postanowiła się przejść do starego budynku szkoły. Gdy doszła na miejsce zrobiła sobie kawę i usiadła na fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Nie, nie jest. A właśnie, jaką figurą jesteś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Hetmanem. A ty? - zapytałem. ((czy ona nie przypomina czasem Rias?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 ((Bardziej Erze moim zdaniem. Ale w tym wydaniu nie ma miecza )) - Jesteś królową? No tego się nie spodziewałam. Ja jestem gońcem. - odpowiedziała. - Idę się ubiorę bo chyba nie będę raczej biegać tak. - powiedziała i poszła na strych, przebrała się w jakieś jeansy i koszulkę. Zeszła na dół. - Ok. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - A tak w ogóle to jaki masz Boski Dar? - zapytałem z zaciekawienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Płomienne Serce, ogólnie daje kontrole nad ogniem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - A ja mam ogień, który nie świeci. Czarny ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Mhm... - mruknęła. - Dobra, nie mogę się powstrzymać. Przynajmniej pasuje ci do koloru. Tylko mnie nie zabijaj. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - No wiem, też mi się to podoba - powiedziałem zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - O spoko, nie jesteś jednym z tych kolesi którzy wszędzie widzą rasizm. - odetchnęła z ulgą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ale co za dużo to niezdrowo. Wszystko ma swoje granice - odpowiedziałem nalewając sobie do szklanki soku. - Chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - W sumie chętnie. - powiedziała. - I nie będę cię obrażać. Ale masz dystans do siebie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Podałem szklankę Elesis a sobie wziąłem drugą. - A to nie ty przypadkiem paradowałaś tu w stroju pokojówki głównie z Rinem? - zapytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts