Spike Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Witajcie! chciałem spróbować sił swych do pisania tak więc zapraszam do komentowaniahttps://drive.google.com/file/d/0BxxbUJnBkfura3RHMjJLS0IyUmc/edit?usp=sharing <- Pierwsza część,Uczniowskie Życie https://drive.google.com/file/d/0BxxbUJnBkfurZUR5QkhJRkhzNEU/edit?usp=sharing <- Druga część,Lateksowe Jabłuszko Pracuje już nad 3 częścią,proszę i nie zjechanie mnie o ciut za bardzo,dopiero zaczynam zabawę z tego typu fanfiko-clopfikami Edytowano Maj 17, 2015 przez Dolar84 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Brak prawidłowego otagowanie. Czas na poprawę - dwa dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ten mem oddaje moje emocje po przeczytaniu tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Ja już to gdzieś widziałem.... @Edit po przeczytaniu: Tak na pewno widziałem już to a przynajmniej do pewnego momentu. Fic jak najbardziej fajny miło się czyta. Błędów nie widzę. Jak ktoś lubi sobie poczytać to polecam. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez McKeyPL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Uch,chciałem edytować posta ale mi pół wysadziło dobra,dodałem kontynuację trzymajcie poprawioną wersję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Emm... No tak kolejna część i znów mózg rozjebany. Jest kilka błędów ortograficznych. Za jeden dzień mogę Ci dać z 5 monet W Equestrii są bity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 cóż masz rację,chociaż trafiłem na różne wersje,coinsów bym raczej nie nazwał W polskiej wersji to też nie ma co mówić bo tłumaczenia ich nie są zawsze dobre... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Hm... Spike co mi powiesz na ten temat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToyBro Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Hmm, Pancerny czemu tu masz inny nick niż na meetach? Ale Takie FF'y to ja lubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Rozmawialiśmy już o tym na żywo, więc tylko w ramach podsumowania: pod względem warsztatu literackiego i sztuki literackiej to "Lateksowe Jabłuszko" jest bardzo złe. Jednak przyznam szczerze, że ubawiłem się przy czytaniu po pachy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Lateksowe Jabłuszko pisałem... w całości na telefonie . Wiem że to nie ma znaczenia,powinienem się postarać ale cóż... jak już wyszło... Cieszę się że chociaż ubawiłem ;P @ToyBro Spike był tutaj nie zajęty więęęęęc trochę byłem zdziwiony po drugie tu pasuje do mojego tytułu McKey powiem tyle-> Mateusz mi pomagał w poprawce,on przepisywał ja pisałem na papierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Prosiłbym, żeby ten Mateusz to potwierdził tutaj lub przez PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) poinformowałem go że potrzebuje potwierdzenia,jeszcze nie odpisał,nie wiem czy ma konto na forum,na początku dokumentu są dane kontaktowe-> Mkxd to właśnie on. https://www.facebook.com/bluish.ja.3 do słabszej części z Jabłuszkiem jawna prawda jest taka że mało czasu,pisane na fonie i nie poprawiane. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Dolar, ja mogę potwierdzić, że to prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Dobra, jest powtwierdzenie. Sprawę uznaję za zamkniętą. Aha - i dostajesz warna za brak prawidłowego otagowania, mimo że od prośby o zmianę minęło już wiele czasu. Sprawdzę ponownie za 2 dni - brak prawidłowych tagów skończy się przeniesieniem tematu do archiwum lub jego usunięciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToyBro Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 @Spike ja dwa rozdziały swego FF'a też pisałem na tablecie, i powiem Ci że to nie lada wyczyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Po co pisać na tablecie? To nie lepiej na tabliczce glinianej? Podobna wygoda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 @ToyBro na fonie trudniej,bo do tableta klawiaturę możesz podpiąć a mój złom tnie co drugie zdanie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToyBro Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 No to kiedy następna część ? ja chce pierwszy na wyłączność :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.C. Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 No, koliga. Gdzie 3 rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon97 Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 (edytowany) Kiedy 3 część jest w ogóle szansa, że wyjdzie ? Edytowano Styczeń 3, 2016 przez kameleon97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Biorąc pod uwagę, że to był najśmieszniejszy clop, jaki czytałem, to kolejna część byłaby na prewno źródłem poprawy humoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolo565 Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 I jak z tą 3 częścią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountek Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Kiedy trzecia część? I czy to "opowiadanie" ma jakieś nawiązanie do "Banned From Equestria"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 3, 2023 Share Napisano Grudzień 3, 2023 Link nie działa. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts