Airlick Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jeszcze parę osób do drużyny Rarci, zapisujcie się, kffiatuszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach8 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 No to może ja do Rarci, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko całkowitemu nowicjuszowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Jeszcze parę osób do drużyny Rarci, zapisujcie się, kffiatuszki. Im bardziej się upominasz o zapisy, tym więcej osób drużyna Rarity traci. Więcc lepiej cicho. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Estelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Im bardziej się upominasz o zapisy, tym więcej osób drużyna Rarity traci. Więcc lepiej cicho. Ale... dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Ale... dlaczego? Taka ludzka logika: ktoś prosi, nie robią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Drużyna Twilight Sparkle Choć nie wiem na czym by to miało polegać, mam nadzieję, że to się wyjaśni, bo nie wiem, co to haxball XD Przetrzepałam temat i już wiem. Może być fajnie, raz kozie śmierć. Acz, od razu mówię, że nie jestem pewna, bo przez wakacje mam pracę i nie zawsze mogę być. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Ja się w takim razie zapisuję do Rarci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Drużyna Rarity pewnie będzie najbardziej fabulous! Więc polecam! A tak serio, zapisując się do Rarity, do której jest niewielu chętnych ma się większe prawdopodobieństwo, że ogólnie będzie się grać, bo jak zgłosi się tam 5 osób, to opiekunowie nie będą mieli wyjścia i wybiorą tą 5, zaś jak ktoś zapisze się do drużyny w której jest 12 osób, to szanse na dostanie się automatycznie maleją. I niestety nie ruszymy, dopóki w drużynie Rarci nie będzie 5 osób :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Drużyna Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Regent Applejack grający dla drużyny Rarity Ogólnie proponowałbym, aby w razie dalszych problemów ze skompletowaniem składu, kolorowi odpowiadający za jej dział dorzucili coś od siebie. Jakieś nagrody, czy coś. Wystarczy tylko popatrzeć na pierwszą stronę, gdzie zaraz po komentarzu Airlicka pojawiło się kilkoro śmiałków.Kolejny argument do dyskusji "dlaczego Rarity jest wurst poni" Niektórym osobą raczej twój spoiler się nie spodoba. Forum jest dla wszystkich, każdy ma swoich faworytów i postaci których nie lubią. Jeśli tak bardzo przeszkadza tobie ta postać, radzę przemilczeć kilka spraw. ~ Cartoon Tiger I się podobać nie musi, bo moją rolą nie jest dogadzanie innym. Chciałbym również zauważyć, że o ile ja sobie robię jedynie jaja, to waszmość podchodzi do sprawy, jakby postać z kreskówki dla dzieci była najwyższym dobrem. Od razu mówię - nie jest. Zauważ, że nie wyśmiewam się z fanów, a jedynie z samej postaci. I Rarity wcale nie jest pierwszą. Rabbi Blumstein ma tłustą Lunę w sygnaturze - nie ma problemu. Ślimak dał sygnaturę, gdzie Fluttershy robi za gacie - cisza totalna. Dałem do sygnatury Rarity z koroną i derpem na pysku - zgłoszenie o obrazę i złamanie regulaminu. Tak więc proponuję się trochę wyluzować, bo jakoś nie mam zbytniej ochoty na wojnę. Nie o fikcyjną postać. Pamiętaj, że to działa w dwie strony. Wyolbrzymiasz i radzę się uspokoić! Jesteś osobą, która stara się udowodnić, że jest "number one" ~ strzela focha na postać z bajki. Nie jesteś tu sam! Uwierz mi, znam dużo osób, którym twoje zachowanie i podejście się nie podoba. ~ Cartoon Tiger Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez ChrisEggII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Uwielbiam Rarity i chcę grać w jej drużynie, więc drużyna Rarci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Drużyna Rainbow Dash zmień na automatyczny kolor. Można zaczynać czy nie? Chyba nie trenowałem na marnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Niby nigdy w to nie grałem, ale przecież to i tak tylko zabawa. Dobra, zapisuję się do drużyny Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chabrzak Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Drużyna Rarity. Trzeba im pomóc bo mają ewidentne braki kadrowe :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Ok, w sumie we wszystkich drużynach jest już minimum zawodników. Tak więc zapisy potrwają do jutra (19.06) do godz. 12:00. Zgłoszenia osób, które zostaną dodane po tej godzinie nie będą brane pod uwagę. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 To jak tak, dopisuję się do Drużyny Pinkie Pie, o ile można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Koniec zapisów, teraz opiekunowi działów wybiorą składy swoich drużyn, czyli 5 osób + ewentualnie 2 rezerwowych. Jeżeli opiekunowie też chcą grać muszą umieścić siebie wśród siódemki zawodników. Temat zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) Domyślne składy! Zasady (niżej) mogą ulec małej zmianie. Oto oficjalny skład drużyny Pinkie Pie (jakże dostojnie to brzmi!):– ChrisEggII– Timber Dębowa Tarcza– kikiz– Angdey– Sajback No i ława:– Baffling– Violett Okej, przedstawiam swoją wizję:- ArjenNightŁuska aka ja - Xyz- Imesh- George R. R. Martin- HidoiŁawka:- Yax- DarkDrużyna Applejack - Sabina - Serox Targaryen - Alcia v2 - Piter2224 - Santa SpónzŁawa- Cuddly doggy - PlaugePonyDrużyna Rainbow Dash - GamesPon3 - Camed - Szeregowa Rainboww Dash - Rerereou - Lordek Rezerwy - arent7 - Amet_Silver Drużyna Rarity - Talar - Panda Hippis - Airlick - Celly - chabrzak Rezerwa - Fistach8 - Cartoon Tiger Drużyna Twilight Sparkle - Littlepip - Shaher - kuracyja - JakubPonyStep - Shun Rezerwa - Elizabeth Eden Drużyna Fluttershy - kubaGR8 - Krzysiek - ryma2001 - Halucynowaa - KochamChemie Rezerwa - Masturbian Drużyna Celestii - Niklas - Little Light - solaris - mkr - Estelle - GoForGold Rezerwa - Destro Konkretniej o zasadach! - Gramy pięciu na pięciu. Do 10 bramek/10 minut. - Jeśli w drużynie nie stawi się pięć osób to dobieramy losowych ludzi lub odpowiednio zmniejszamy składy. - Każdy mecz składa się na dwie dziesięciominutowe połowy (dwa haxballowe mecze). - Wynik końcowy to suma dwóch połów. - Na każdym meczu powinien być obecny sędzie, ktoś z naszej trójki: Ja, Cuddly i Air. - Używamy TEJ mapki/boiska. - Każda drużyna ma swojego kapitana, który odpowiada za swoją drużynę. Domyślnie jest to opiekun działu, lub pierwsza osoba w składzie. Możecie też takową wybrać, polecam. - Będziemy liczyć bramki oraz asysty, jeśli zawodnik po którego podaniu padła bramki zgłosi to na chacie i zostanie to potwierdzone przez strzelca. - Gramy zmodyfikowanym systemem pucharowym, tak by każdy mógł zagrać co najmniej dwa mecze. Tabelka! Ruszamy w poniedziałek! Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Doggy in the Fog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Terminarz spotkań. Wszystkie mecze rozgrywać się będą o godz. 21:00. 23.06.2014 - AJ vs Pinkie 24.06. - Rarity vs Fluttershy 25.06. - Luna vs Rainbow Dash 26.06. - Celestia vs Twilight 27.06. - Pinkie vs Rarity 28.06 - ćwierćfinał 2 29.06 - ćwierćfinał 1 grupy przegranych (AJ vs X) 30.06 - ćwierćfinał 2 grupy przegranych 01.07 - półfinał 1 grupy przegranych 02.07 - półfinał 2 grupy przegranych 03.07 - półfinał grupy głównej 04.07 - finał grupy przegranych 05.07 - mecz o 3 miejsce 06.07 - finał MF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts