Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Pewna akcja ok. tydzień temu. Piątek na sobote - bez snu Sobota na Niedziele - kilka godzin w dzień Niedziela na Poniedziałek - bez snu + do szkoły (ale i tak 0 zmęczenia) Ares dobrze mówi. Za dużo kawy nie jest dobre a jest po prostu zjeść coś solidnego, i popić mocną, gorzką herbatą. Zapomniałem tego dopisać, więc wpisze ten sposób na 1 strone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Jak gram sam to ciężko mi siedzieć do baardzo późna , ale jak znajdzie się jakiś towarzysz do wspólnej gry z którym można pogadać na skype/ts/vent to mogę siedzieć i cała noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 dzięki ale ja odkryłem swój własny sposób. słuchaj muzy i siedź na forum mlppolska ja tak zrobiłem 2 tygodnie temu i całą noc nie spałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Heh , a ja jestem dziwne stworzenie . Rano ok. 8-9 wstaje i wychodzę na rower potem wracam , obiad i do kolegów pograć w piłkę tak ok. 3-5 godzin jak wracam to siedzę przed komputerem tak do 4 rano i idę spać i tak prawie w kółko bo czasami pogoda jest brzydsza to cały dzień prze-no-life przed kompem i to bez żadnych wspomagaczy jedynie butelka wody ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Graj po nocach godzinami... Będziesz miał okulary jak w 13 posterunku (no, chyba, że już masz antyrefleksyjne to miłej gry) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Kwestia oświetlenia...ja przyzwyczaiłem się już do nie spania 2-3 dni z rzędu, ale po tym muszę ładować bateryjki przez co najmniej 18-20 godzin snu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Moje bateryjki ładują się dużo szybciej, po 2 dniach bez snu, naładowały się w 6 godzin. 6-12 to najlepsza wartość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jak dla mnie wystarczy 5l baniak wody, 1/2 tabliczki czekolady, iPod + CAL! z (zupełnie nielogicznie) jak najsmutniejszą i przymulającą muzyką. Mogę nie spać max. 4 dni (więcej nie miałem potrzeby, może by mi się udało). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts