Littlepip Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Chyba o tej samej co wtedy .-. Żebym to pamiętał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Dla przypomnienia: Premierę sezonu piątego o godzinie 17 czasu polskiego (11 EDT), jak i większość następnych odcinków, będzie można obejrzeć na podanych poniżej streamach: Bronystate CinemaQuestria TheBronyNetwork - Kanał 1 TheBronyNetwork - Kanał 2 OtakuAscended BronyTV (linki z EQD) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Jeszcze niedawno chyba była, bo wypowiadała się gdzieś tu na temat trailerów 5 sezonu, sam zresztą publikowałem jej posta w moim tekście na FGE, ale jak jest teraz tego nie wiem, mam nadzieję, że nic się nie zmieniło w tej kwestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tokusa Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 (edytowany) Patrząc na to, że tłumaczony przez Mystherie był "nie tak dawno" film "Rainbow rock" i trailery, to raczej tak Chociaż rzecz jasna, pewno będzie trza ciut poczekać. Zazdroszczę wam, przez dwa tygodnie będę odcięta od internetów właśnie od jutra (godzin porannych) ;_; Edytowano Kwiecień 3, 2015 przez Tokusa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Z pewnością wciąż jest: https://twitter.com/...981120179560448. I wszystko wyjaśnione. Nie mogę się już doczekać tego sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 To już dzisiaj moi drodzy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Czekam niczym Rainbow na kolejną książkę o DaringDo ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 No, ja też. Na żywo nie będę oglądać, ale pamiętam, że chyba przez pierwsze godziny jest zwykle na YT, bo ostatnio oglądałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) A ja spróbuje nagrać frapsem o tej 17 - może coś wyjdzie Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez DaringDo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) A ja spróbuje nagrać frapsemo tej 17 - może coś wyjdzie Nie trudź się, bo godzinę lub pół po emisji będą już odcinki w HD ;P A jak już nagrywać to lepiej OBS'em, który kompresuje plik na bieżąco podczas nagrywania. Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez Arturro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Dobra, sklepy dzisiaj krótko otwarte czyli trza lecieć po popcorn i czekać do premiery 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretonat Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) Browarek już czeka, teraz tylko trzeba po jakieś czypsy wyskoczyć Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez pretonat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Jeszcze 2 godziny i 45 minut a mnie już nogi bolą od chodzenia po pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 55 minut! Aż mnie skóra pali od zacierania rączek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Nie całe 10 !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 I gra! Tyle reklam...nie wytrzymie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 so awsome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Jakie wrażenia? Teraz tylko czekać do 11 kwietnia na następny odcinek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się