Long Trailer Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Ktoś wcześniej powiedział był, że "lepiej czekać szmat czasu i dostać sezon urywający kopyta niż papkę", czy jakoś tak. Całkowicie się z tym zgadzam. Pewne studio robiło sequel pewnej gry. Po długim czasie od ogłoszenia prac nad grą poinformowali o terminie premiery. Jednak w ostatnim momencie przesunęli ją jeszcze dalej w czasie. Gra w końcu wyszła, i tyłek bardzo urywa (czytaj: jest świetna)! Dłuższe czekanie,lepszy sezon kucykuf. P.S. Ta gra to Mafia II? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Dłuższe czekanie,lepszy sezon kucykuf. P.S. Ta gra to Mafia II? Nie. EOT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Nie. EOT. Można prosić o rozkodowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 ok mamy 2015 i co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 ok mamy 2015 i co teraz? Podobno ma być na wiosnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Podobno ma być na wiosnę. napewno nie w styczniu lub w lutym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Na fge czytałam, że na wiosnę. Ale może okaże się, że dubbing? Dubbing jest zwykle szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 MLPPPPPPPP Dawać mi tu sezon 5 albo pozabijam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Wy tu gadacie o sezonie 5 a ja się pytam: Kiedy sezon 6? Ale tak na poważnie to znajac życie to na wiosne lub początek lata pewnie wyemitują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nawet w oficjalnych jakiś tam filmach zapowiadających sezon 5 mówią że będzie na wiosnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) Kiedys ten sezon bedzie Edytowano Styczeń 7, 2015 przez mlb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Sadze ze hasbro sie nie pospieszy pzez grupke polakow zadajca wzot pieniedzy a tym bardziej ze hasbro a hasbro studio to dwa rozne oddzialy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Pewnie mają wszystko już zrobione. Albo dopiero głos nagrywają. A dubbing będzie pewnie niecały miesiąc po premierze ostatniego odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Piąty sezon ma ruszyć 4 kwietnia. Tu jest zródło tej informacji: http://season-release-date.com/my-little-pony-friendship-is-magic-season-5-release-date/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Eh a przez miesiąc myślałem że premiera będzie 6 marca i ciągle się jarałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 No podobno przesunęli na 3 KWIETNIA to przyspieszyli z robotą XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Ma być 4, bo 4 to sobota, a 3 piątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) Hah, za tydzień też będzie Wielka Sobota Epicki prezent na Wielkanoc :3 Edytowano Marzec 28, 2015 przez Velvet Orchid (Orchidea) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Już nie mogę się doczekać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Już nie mogę się doczekać . Ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Ciekawe czy będą jakieś ''Easter egg''-i ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Oj będzie się działo Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 A wie ktoś, o której godzinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Chyba o tej samej co wtedy .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się