fallout152 Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Nie tłuc, jak gdzieś słyszałem śmierć jednego gatunku powoduje śmierć innego gatunku która powoduje śmierć jeszcze innego gatunku itd. itd. A tak na poważne, ktoś próbował? W butelce mają być: drożdże, cukier i woda. Mi nie wyszło, może dlatego, że drożdże były przeterminowane, a może dlatego że zapomniałem cukru. Link do komentarza
Cassidy Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Samce komarów to nie te wielkie, było już o tym wspominane właśnie to te wredne samice są małe i gryzące, a samce to duże cienkie pająki, latają jak pijane i biją się o każdą ścianę. Nie da się przez nie spać + są straszne... Link do komentarza
Cahan Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Bzdura Cass. To nie są samce komarów, tylko zupełnie inny gatunek owadów. Samce od samic różnią się dwoma rzeczami: - dietą - wyglądem czułków Samice żeby złożyć jaja muszą się wcześniej nażreć krwi. Nie wiem czy tylko ssaczej. Link do komentarza
Cersei Lannister Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Pani wyżej dobrze prawi. Samce mają bardziej włochate te czułki, mogę potwierdzić będąc po przedmiocie 'parazytologia' Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Jeśli wieczorem w pokoju usłyszę "bzzzzzzzz" to nie zwracam uwagi na to, co to jest. Łapka i chlast. Wyjątek - jeśli napiernicza w szybę: otwieram okno na oścież i wypuszczam. Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Bzdura Cass. To nie są samce komarów, tylko zupełnie inny gatunek owadów. Samce od samic różnią się dwoma rzeczami: - dietą - wyglądem czułków Samice żeby złożyć jaja muszą się wcześniej nażreć krwi. Nie wiem czy tylko ssaczej. właśnie to te wredne samice są małe i gryzące, a samce to duże cienkie pająki, latają jak pijane i biją się o każdą ścianę. Nie da się przez nie spać + są straszne... Samce komarów to nie te wielkie, było już o tym wspominane Kogo to obchodzi, wszystkie paskudztwa które w nocy zakłócają sen, zasługują na śmierć. (Wliczając w to sąsiadów z wiertarkami) 1 Link do komentarza
Cahan Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Nieprawda. Zabijanie niewinnych owadów, np. ciem jest niemoralne. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Nieprawda. Zabijanie niewinnych owadów, np. ciem jest niemoralne. Sąsiadów też. To że zasługują nie znaczy że nie można być litościwym. Link do komentarza
Recommended Posts