Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Policzek Gilberta zrobił się cały czerwony lecz mężczyzna nie zareagował. Nie odzywając się słowem usiadł na krześle obok Shany a jego wzrok utkwił w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Obiecaj że przestaniesz zachowywać się jak małe dziecko a oddam. - powiedziała twardo i spojrzała na Breaka z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Break zaśmiał się. - To że jesteś wyższa nie oznacza że jesteś silniejsza. Nie wiesz z kim zadzierasz dziecko. - powiedział. - Oddawaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Ty chyba też nie wiesz.. - powiedziała szorstko. Nie była już pogodna. - Obiecaj że nie będziesz zachowywać się jak dzieciak. - powiedziała twardo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) - Tego nie mogę obiecać. - powiedział z uśmiechem. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Ja w takim razie nie mogę tego oddać. - powiedziała z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Jesteś strasznie uparta, wiesz? - powiedział. - Oddaj mi to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - A ty jesteś strasznie dziecinny, wiesz? - powiedziała. - Już powiedziałam raz. Obiecaj że nie będziesz zachowywać się jak małe dziecko to ci to oddam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Ano... nie chciałam nic mówić, ale znam kilka sztuczek magicznych. Proszę mnie nie zmuszać do użycia ich. - powiedziała Shana z udawanym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) - Wiem. Nie podoba się? - zaśmiał się. - Za to ten... - wskazał na Gila. - Nie potrafi zachować się jak na mężczyznę przystało. I powtarzam po raz kolejny że nie mogę tego obiecać. Break popatrzył na Shanę. - Nie ty jedna... Dziecinko. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) - Ale przynajmniej się uspokoił. I powtarzam że jeśli ty nie możesz tego obiecać ja nie mogę tego oddać. - powiedziała szorstko Edytowano Lipiec 20, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -Ta... bo ty zachowujesz sie bardzo męsko...-powiedzial pod nosem jednak wszyscy to usłyszeli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Przynajmniej lepiej od ciebie. - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) Shana zdjęła z ręki bransoletkę, po czym uderzyła nią Break'a i Gila. - Proszę o spokój. - Bo użyję moich zdolności... - powiedziała szorstko. ((1. Ta bransoletka do wisirek z herbem rodu zawieszony na długim sznurku, który Shana owija wokół ręki. 2. Shana pochodzi z rodziny specjalizującej się w magii Wprowadzę jeszcze poprawki)) Edytowano Lipiec 20, 2014 przez MaLinka z Cheshire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Break kiedy Ara nie patrzyła wyrwał jej laskę. - I problem z głowy. - powiedział. - A ty Shano się uspokój. Nie ty jedna potrafisz używać czarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -Ile razy jeszcze od kogos dostanę za to ze on mi dokucza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) - Po pierwsze, Gilbercie, jesteś dorosłym facetem i powinieneś go olać. A po drugie i tak nie byłabym w stanie użyć jakichkolwiek czarów... - powiedziała patrząc na wisiorek, który teraz trzymała w ręku. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez MaLinka z Cheshire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) ((Zacznijmy od tego że Ary nie da się tak łatwo rozproszyć, i jest wykwalifikowaną zabójczynią. Raczej nie dała by sobie kijka z ręki wyrwać no ale dobra.)) - jesteś najbardziej dziecinnym i tępym facetem jakiego znam. - powiedziała szorstko do Breaka i usiadła. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -I mówi mi to nastolatka. Upadłem tak nisko...-szepnal chowajac twarz w dłoniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 [Oj tam, oj tam ] - Shana ma rację. Znowu zachowujesz się jak ten zagubiony dzieciak, którym kiedyś byłeś. - powiedział z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 - A! Nie chciałam, byś się załamał. To była tylko rada. - odrzekła klepiąc Gila po plecach. - Do tego ja jestem podobno małym tyranem, więc musisz przywyknąć. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -A ty Break sie juz zamknij.-powiedzial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Dokładnie - mruknęła Shana znów uderzając Breaka w głowę. - Od twoich żartów się zaczęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Break zignorował Shanę. - Znowu się boisz... - powiedział, podszedł do Gilberta, pochylił się i popatrzył mu w oczy. - Znowu jesteś tym dzieckiem, którego spotkałem po raz pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -Zamknij się!-krzyknął do Breaka i odepchnal go -Przestan mi mowic jaki jestem i jaki mam byc! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts