Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Ara przysłuchiwała się rozmowie z uśmiechem. Wolała się nie odzywać jednak tematy reszty lekko ją bawiły. ((Ara ma prawe czerwone oko a nikt nie zareagował )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 ((Jak Vincet )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 [Właśnie ] Break westchnął. - A może porozmawiamy o czymś innym? - zapytał, spojrzał na Gilberta i uśmiechnął się trochę wesoło a trochę złowieszczo. - Kopę lat... Prawda, Gilbercie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Shana zrobiła zdziwioną minę. - To... wy się znacie? - spytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 -Tak... znamy się-odparł bez żadnych emocji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Owszem znamy się i to dość dobrze. - powiedział Break. - Pamiętam jak byłeś jeszcze rozpłakanym dzieciakiem. - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 -Baardzo śmieszne-powiedział patrząc do góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ja tam od zawsze taka jestem i się cieszę. Trochę dłużej mogę pobyć dzieckiem. - odparła uśmiechając się pogodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - A żebyś wiedział że śmieszne. - zaśmiał się i nachylił się do siedzącego Gila. - Ale przynajmniej posłuchałeś wtedy mojej rady. - powiedział do niego cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Gilbert nie odpowiedział. Zamyślił się i nie zwracał uwagi na innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Jak tam twój braciszek Gilbercie? - zapytał Break. - Swoją drogą przyjrzyj się Arze... Nie przypomina ci kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Um... A o czym wy mówicie? - spytała Shana uśmiechając się głupawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 -Przestań Break, to denerwujące! Nie chcę o tym rozmawiać.-powiedział zdenerwowany zachowaniem Breaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Przecież on tak bardzo o ciebie dba... Zrobiłby dla ciebie wszystko. - powiedział z chytrym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Możemy skończyć ten temat?!-zapytal -Wogóle to jak dlugo bedziemy tu jeszcze stac? Na co czekamy? Wysłane z mojego GT-S6312 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Jesteś taki uroczy kiedy się złościsz. - zaśmiał się. - Właściwie sam nie wiem po co tu jeszcze stoimy... Powinniśmy brać się za pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 Shana teraz zaczęła rozmyślać nad tym kim są Gilbert i Break, że tak dobrze się znają. Wtedy otworzyły się drzwi do pokoju, przed którym wszyscy czekali. W przejściu staną wysoki chłopak wyglądający na 26 lat. Miał krótkie, jasnobrązowe włosy i oczy tego samego koloru. Znakiem szczególnym były śmieszne kolczyki i okulary. Mam poważny wyraz twarzy. - Rozumiem, że wszyscy tutaj zgromadzeni przyszli na rekrutację. - odrzekł - Będziemy was prosić pojedynczo i alfabetycznie. - W tym momencie osoby były wzywane tak: Agnes, Ara, Shana i Gilbert (( Bo chodziło o nazwiska)). Minęły około dwie godziny. teraz znów wszyscy siedzieli przed pokojem. - Ciekawe jak poszło... - powiedziała Shana z udawanym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 (edytowany) Ara wzruszyła ramionami. - Mam nadzieje że dobrze. - powiedziała. Edytowano Lipiec 19, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Jak to dobrze że już to mam dawno za sobą. - zaśmiał się Break. - Zabawnie jest tak na was teraz patrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 Shana chwyciła się za głowę i znów lekko uśmiechnęła. - Przynajmniej ty masz dobrze... eh... - westchęła sama nie wiedząc czemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Ja się nie denerwuje. Przyjmą mnie to fajnie, nie przyjmą, no trudno. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Wiem że mam fajnie. - zaśmiał się. - Mogę przynajmniej patrzeć jak wy się z tym męczycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -Dobrze sie bawisz, Break?-zapytal Gilbert ktory byl juz zmęczony zachowaniem Breaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Nie martwcie się, jak Gilberta przyjmą to was też! - wrzasnęła kukiełka na ramieniu Break'a. - Emily... Trochę powagi... - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -Daj se siana-odparł Gilbert -Chociaż raz w życiu mógłbyś choć przez chwilę mi nie dokuczać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts