Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Break przewrócił się, po chwili jednak wstał i uśmiechnął się. - A co z Oz'em? - zapytał. - Twoim panem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 -Przestań Break...-powiedzial przez zaciśnięte zęby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Czego ty się tak bardzo boisz... - mruknął. - To naprawdę po tobie widać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Ano... Wspominaliście coś o młodym Vessaliusie, prawda? Coś wiecie na jego temat? - spytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) - Wiemy dość sporo. Jednak pan Gilbert woli nie rozmawiać na takie tematy. Prawda? - mruknął. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Gilbert nie odpowiedzial. Po chwili przerwal cisze. -Jak długo mamy tu jeszcze czekac? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Właśnie... Chcę się dowiedzieć czy was przyjęli. - powiedział Break i oparł się o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Sama się dziwię, że tak długo to trwa... przecież ile nas jest...? Ja, Ara, Gil i Agnes. - powiedziała. Wtedy drzwi się ponownie otworzyły UCIĘTE PRZEZ PANDORĘ Około godzinę później. - Um... trochę dziwnie się czuję... - wyjąkała Shana trzymając za spódnicę od swojego uniformu. - Czy tylko ja czuję się żenująco? ((Uniform w Pandorze http://image.cosplayfu.com/b/Vincent-Cosplay-Uniform-from-Pandora-Hearts.jpg U kobiet zamiast spodni jest spódnica)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 ((A jak długa jest ta spódnica, bo akurat Ara ma krótkie spódniczki )) - Ten uniform... cóż, jest średni. Mam nadzieje że nie będziemy musieli w nim chodzić cały czas, nie jest w sumie wygodny. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 ((Krótka spódnica. Wystarczy, że męski uniform jest żenadą )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 ((Dłuższa niż wcześniejszy strój Ary? Ten z obrazka)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Oczywiście że nie przez cały czas. - powiedział z uśmiechem. - Tylko w kwaterze obowiązuje ten ubiór. No i przy wyjątkowych okazjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 ((Minimalnie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 -To dobrze-odparl Gil ktory stal jak na baczność -Bo dziwnie sie w nim czuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Cieszę się, że nie jestem facetem... - wyjąkała Shana patrząc na uniform Gila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 -Nie dobijaj leżącego-jęknął Gil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - No to skoro wszyscy zostali przyjęci to przydałoby się jakieś zadanie, nieprawdaż? - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 - A masz jakieś? - spytała Shana. - Ja nie mam Łańcucha, więc proszę być delikatnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) - Szukamy aktualnie pewnego nielegalnego kontrahenta. - powiedział. - Skoro tak to pewnie niebawem zawrzesz kontrakt. Ale na razie... Umiesz posługiwać się bronią? Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Tylko białą. - odparła dziewczyna. ((Czasem zapominam kto jest MG xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 [No właśnie się trochę zdziwiłam ] - No to przynajmniej ważne że umiesz. - powiedział z uśmiechem. - Dobra to kto się pisze na pierwszą misję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - A są jakieś informacje na temat tego kogoś kogo szukamy? - wtrąciła się Ara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Są. - powiedział. - Z tego co wiem to pan Reim miał gdzieś papiery na jego temat... Może go poszukam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) ((To od dziś Szeregowa jest MG wspomagającym. Gratulacje awansu)) - Ja to zrobię! - krzyknęła Shana podnosząc rękę. Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) [Dziękuję bardzo ] - Dobrze, dobrze... Idź go znajdź a najlepiej go tu przyprowadź, muszę z nim zamienić słowo. - powiedział i uśmiechnął się do niej ciepło. Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts