Kruczek Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Miałem Masz 12 lat kabanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Masz 12 lat kabanie Dzieciństwo do 10 lat :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Dzieciństwo do 10 lat :-) Ciekawe bo ja mam 16 i według mnie moje nadal trwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Dzieciństwo do 10 lat :-) Co ty gadasz? Dzieciństwo trwa przynajmniej do ukończenia gimnazjum. A dalej..to już zależy od jednostek ;3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Chodzi oto że bajki które oglądałem do wieku 10 lat a nie oto że już czuję się dorosły. Jest wręcz przeciwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Chodzi oto że bajki które oglądałem do wieku 10 lat a nie oto że już czuję się dorosły. Jest wręcz przeciwnie. A to co innego ;3 Mi się przypomniało, że była bardzo fajna bajka Smocze Opowieści, ale rzadko na nią trafiałam bo leciała wcześnie rano i spałam wtedy :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Głównie to były tak: - Power Rangers - Dragon Ball - Ed Edd i Eddy (teraz jak to oglądam to leje ze śmiechu xD) Było jeszcze wiele wiele innych ale te zapamiętałem najlepiej z tych ulubionych :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 - Brygada RR - Gumisie - Szalony Jack Pirat - Chojrak - Slayers - Dragon Ball - Shaman King - Żółwie Ninja (z 2003 bodajże) - Transformers Animated - Świat według Ludwiczka - Pokemony - X-man - Kacze Opowieści - Dexter - Dwa głupie psy - Kleszcz - Digimon - Ach ten Andy - WITCH - Samuraj Jack - Klan na Drzewie - Odlotowe Agentki - Scooby Doo - Tom i Jerry - Oggy i Karaluchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Dużo oglądało się tych bajek.To te najciekawsze,które oglądałam: -Muminki -Domisie -Teletubisie -Bolek i Lolek -Smerfy -Gumisie -Brenda i Pan Whiskers(?) -Atomówki -Odlotowe agentki -Dom dla zmyślonych przyjaciół Pani Foster -Miś Uszatek -Kubuś Puchatek -Tom i Jerry -Myszka Miki -Robot Boy I to chyba wszystkie...Choć nie jestem pewna.. =^.^= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Oh, ja wymienię dwie bajki które jeszcze nikt nie wymienił, a naprawdę mi się podobają fabularnie i nawet dzisiaj bym je chętnie znowu obejżał. Są to: - Ulysses 31 - Tajemnicze złote miasta W sumie to leciały na RTL7 i Poloni, oglądałem oczywiście ich dużo więcej, ale te mi zapadły w pamięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Kacze Opowieści, Ed, Edd i Eddy, Włatcy much (xD), Ach ten Andy, Ludwiczek, MZSGJM, KND, Sąsiezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Przypomniałam sobie, że późniejsze lata podstawówki to też dzieciństwo w sumie jest, a skoro tak to mogę dodać do swojej listy normalnych, ładnych bajek z morałem i tak dalej...Happy Tree Friends ^^ O rany, jak ja się z bratem bawiłam w HTF. Oczywiście z pominięciem faktu, że wszystkie postacie ginęły w makabryczny sposób. Myśmy udawali, że mordujemy. Pozdro dla normalnych dzieci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Przypomniałam sobie, że późniejsze lata podstawówki to też dzieciństwo w sumie jest, a skoro tak to mogę dodać do swojej listy normalnych, ładnych bajek z morałem i tak dalej...Happy Tree Friends ^^ O rany, jak ja się z bratem bawiłam w HTF. Oczywiście z pominięciem faktu, że wszystkie postacie ginęły w makabryczny sposób. Myśmy udawali, że mordujemy. Pozdro dla normalnych dzieci Normalność? A komu to porzebne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Łoo ile tego było ja uwielbiam kreskówki Ale wymienie te co najbardziej zapadły mi w pamięć 1.Wilk i zając No kto tego nie oglądał xd 2.Tom i Jerry 3.Świat według Ludwiczka 4.Bliźniaki cramp 5.Ach ten Andy 6.WunschPunsch 7.Chojrak tchórzliwy pies 8.Ed Edd i Eddy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dzieciństwo do 10 lat :-)Napisali o tym w Encyklopedii PWN lub/i Brytanica? xDDzieciństwo, tak jak wieśniak to "kwestia psychologiczna". Jeden ma 10 lat i uznaje, że jego dzieciństwo dobiegło końca, inny 20 i twierdzi, że nadal trwa (takie tam głupoty) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dzieciństwo, tak jak wieśniak to "kwestia psychologiczna". Jeden ma 10 lat i uznaje, że jego dzieciństwo dobiegło końca, inny 20 i twierdzi, że nadal trwa (takie tam głupoty) A w praktyce dzieciństwo trwa dopóki nie dojrzejesz emocjonalnie ^^ Nawet jak masz te 18 lat to może być z ciebie ciągle dzieciak bo dopiero w dorosłość wchodzisz Wydaje mi się, że koniec dzieciństwa oscyluje pomiędzy 18, a 25 rokiem życia. Wszystko zależy od osoby, rodziny, majątku i takich tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Ja kochałam bajki ^u^ Sporo tego było... - Reksio - Bolek i Lolek - Tabaluga - MLP (stare, G1, uwielbiałam) - Kubuś Puchatek - Smerfy - I Wszelakie bajki Disneya, nie chce mi się wypisywać, Więcej pewnie było, ale już nie pamiętam ;3 Poza tym było kilka dość psychodelicznych bajek, takich jak teletubisie. Ostatnio widziałam zdjęcia osoby, która wcielała się w słońce. Moja reakcja była bencenna XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Bajki? Naprawdę? Na co to komu było, jak na kanale obok było discovery? Tam się fajne rzeczy działy! Wojny na złomowisku czy wysadzanie przyczep kempingowych - to są programy mojego dzieciństwa. Chociaż popularnonaukowe też były fajne. A w praktyce dzieciństwo trwa dopóki nie dojrzejesz emocjonalnie ^^ Nawet jak masz te 18 lat to może być z ciebie ciągle dzieciak bo dopiero w dorosłość wchodzisz Wydaje mi się, że koniec dzieciństwa oscyluje pomiędzy 18, a 25 rokiem życia. Wszystko zależy od osoby, rodziny, majątku i takich tam. Mózg męski znacząco rozwija się do ok. 27 roku życia. Potem już bardzo mało się zmienia. U kobiet pewnie ten efekt następuje wcześniej, bowiem jak powszechnie wiadomo, one dorastają emocjonalnie szybciej. Jednak ma to tylko częściowy związek z dorastaniem. Istnieją ludzie którzy nie dorastają nigdy, są wiecznymi dziećmi. Pewnie ze mną tak będzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Istnieją ludzie którzy nie dorastają nigdy, są wiecznymi dziećmi. Pewnie ze mną tak będzie . Nie tylko z Tobą ^u^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 19, 2018 Share Napisano Lipiec 19, 2018 IA MASS SSARATU! Powstań ponownie... A więc kreskówki z dzieciństwa jakie pamiętam hmm 1 Biker Mice from Mars Spoiler 2 Smerfy Spoiler 3 Gumisie Spoiler 4 The Flinstones Spoiler 5 The Jetsons Spoiler 6 Looney Tunes Spoiler 7 He-man Spoiler 8 Transformers Spoiler 9 Teenage Mutant Ninja Turtles Spoiler 10 Samurai Pizza Cats Spoiler 11 Jayce and the Wheeled Warriors Spoiler 12 Denver, the Last Dinosaur Spoiler 13 Hrabia Kaczula Spoiler I wiele więcej... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Świat wg ludwiczka, Król szamanów, Wszystkie Powerrangersy, BoBoBo, Wszystko chyba z FoxKidsa i Jetixa. TMNT, W.I.T.C.H... ugh... Masa tego była. Jak sobie coś przypomnę to dopiszę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się