Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - ewentualnie? - zapytała wracając z kąta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Wampirzyca gwałtownie ruszyła się w stronę demona i go przytuliła - Jestem zła i chcę być z kimś złym - podała swój jedyny, dość naiwny argument, zamykając jednocześnie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) - Ewentualnie mogłoby któreś z nas się tobą zaopiekować. Jednak to zależy od ciebie. - powiedziała. Spojrzała na to co właśnie zrobiła owa dziewczynka i uśmiechnęła się. - O właśnie. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No dobrze. - powiedział zdziwiony obejmując dziewczynkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 -Chodźmy juz stąd, okej?-zaproponowala Yuki jak zwykle swoim obojętnym głosem. Skoro juz wszystko bylo dobrze to chyba mogli juz stad isc prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Maddie siedziała i nie odzywała się do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Caroline bała się usłyszeć nie, a słowa ''no dobrze'' lekko ją zdziwiły, ale także ucieszyły. Nie chciała nic mówić. Ja myślę, że możemy iść... - powiedziała Aremira kierując się do wyjścia. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Tylko weźmy stąd tą elfkę... - powiedziała i wzięła ją na plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No cóż Caroline, chodź. - powiedział wstając i podając jej rękę. - Mad, chodź. - powiedział do wilkołaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Maddie wstała i szła jako ostatnia nie biegła teraz tylko szła najwolniej z nich wszystkich ze spuszczonym łbem. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Co jest Maddie? - zapytała widząc smutną wilczycę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Caroline wstała i błądząc wzrokiem po różnych kątach ruszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Nic. Nudzi mi się i jestem trochę głodna. - odpowiedziała idąc dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Mephisto założył cylinder. - Caroline. Zapewne jesteś głodna. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - ja to przed chwilą powiedziałam... - mówiła robiąc wielkie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Fakt, ale ona jest wampirem. - powiedział ściągając cylinder. Zaczął w nim grzebać, po chwili rzucił Mad babeczkę. - Masz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dziękuję. - odpowiedziała zamieniając się w człowieka i zjadając babeczkę. - I tak mam ochotę na coś mięsnego... Poczekam aż dojdę do domu. Zaś przełażenie po tej głupiej linie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Yuki spokojnie szla za resztą. -Linie? Jakiej linie?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Kiedy szliśmy cię ratować było pełno kolcy i los skazał nas na linę - wytłumaczyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Jestem - odparła cicho dziewczynka - I nie musicie tamtędy przechodzić, tu jest lepsza droga - rzekła i podeszła do ściany. Z łatwością przesunęła podróbkę muru służącą za drzwi - O tu - dodała jeszcze ciszej i niepewniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 - O, no nieźle. - powiedział patrząc na fałszywą ściankę. Ściągnął cylinder z głowy i podał go Caroline. - wyciągnij sobie coś. Chyba mam tam krew. Po prostu o niej pomyśl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Caroline popatrzyła na Mephista i na cylinder. Pomyślała o krwi, a po chwili ją wyciągnęła. Przypatrzyła sie ciekawie cylindrowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 - Yeah. Nie będę musiała przechodzić przez linę. - powiedziała i szła dalej (( )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 - Nie codziennie widuje się takie rzeczy co nie? - zapytał wampirzyce uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) Dziewczynka pokiwała głową potakując. Wkrótce wszyscy wyszli. Ich dzisiejsza misja dobiegła końca. Edytowano Sierpień 1, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts