Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Bryan wybuchł śmiechem. -"ładnie pachniesz" Ale tekst- Nadal się śmiał. Po chwili poklepał chłopaka po nodze. - Aczkolwiek widać, że twój podryw zadziałał. A ja czekam właśnie na obronę przed czarną magią. Chcę dołączyć do jakieś brygady magicznej czy czegoś podobnego. Może nawet zostanę aurorem.- Powiedział patrząc na zebranych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Roześmiała się. Wesołość Bryana udzieliła się też jej. - Może i nie podryw… A może tak. - uśmiechnęła się zadziornie - Bez Lupina to nie to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Eliksiry też są ważne jeśli chcesz być aurorem.- powiedział Dante zwracając się do chłopaka.- Ja też mam zamiar nim zostać. A co do lekcji obrony, mam dziwne przeczucie, że to nie będzie to samo co kiedyś.- powiedział z zażenowaniem w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -No niestety jestem młodszy od was i nie wiem jak to było wcześniej. Jednak wydaje mi się, że to stanowisko jest jakieś przeklęte.- Powiedział po chwili namysłu. - A informacją, że muszę uważać na eliksirach mnie nie pocieszyłeś wiesz. - Powiedział spuszczając lekko wzrok. Nie lubił lekcji z profesorem Snape'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Spokojnie. Mogę ci pomagać jeśli chcesz. Eliksiry wcale nie są takie trudne.- powiedział wyciągając podręcznik do eliksirów z plecaka i zaczynając czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Wróciła do lektury Mistrza i Małgorzaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Dante lekko się uśmiechnął w czasie czytania. Nikt nie zauważył, że patrzył przez chwilę w stronę Celine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Dobra zobaczymy.-Powiedział z mieszanym wyrazem twarzy. Nie lubił eliksirów bardzo. Jednak chyba nie będzie miał wyboru. -Zobaczymy co się będzie działo.- Powiedział po czym ponownie otworzył książkę i zaczął czytać. Chciał się czymś zająć do czasu aż dojadą lub do czasu aż coś się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Nagle z plecaka Dantego coś się wturlało pod nogi Celine. Była to fiolka z eliksirem. Chłopak tego nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Ta, eliksiry są nawet fajne jednak Snape trochę zabiera temu przedmiotowi nie żeby źle uczył po prostu dostaje paranoi kiedy stoi za moimi plecami a w mojej głowie powtarzają się myśli "Nic nie zepsuj, nic nie zepsuj" albo "O matko a co jak różdżka znowu ni z tego ni z owego coś podpali". Ale nie chce być aurorem, szczerze nie wiem kim chce być po szkole może po podróżuje po świecie a później coś się zobaczy. Aha...i boje się jednej rzeczy, jak wiecie były pewne problemy ze znalezieniem nauczyciela, w sumie się nie dziwie w zeszłym roku Moody z tego co wiem był uwięziony przez cały rok, ale wracając ponoć istnieje dekret który mówi że jeśli dyrektor szkoły nie morze nikogo znaleźć to nauczyciela przyznaje Ministerstwo Magii a jak wiemy ta instytucja ostatnio zaczyna przesadzać, wiecie, w zeszłym roku Dumbledore powiedział nam bez ogródek że to Lord Vo- wypowiedź przeszła w coś rodzaju charknięcia połączonego z piskiem- Wybaczcie nie powiem tego, no ale dyrektor powiedział nam kto zabił Cedrika Diggory'ego a teraz ministerstwo nam wmawia że nic się nie dzieje- Peter pogłaskał "Potworną księgę potworów" po czym zaczął czytać w rozdziale poświęconym Hipogryfom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Po pierwsze Voldemort, po drugie tak Ministerstwo może kogoś przydzielić.- powiedział Dante odrywając się od lektury i zaczynając szukać czegoś w plecaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Tego szukasz? - zapytała Celine podnosząc fiolkę, która sturlała jej się pod nogi - Co to za eliksir? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Wiem, że powiedział.- Powiedział poważnym tonem Bryan.- To było straszne. Moi rodzice dość mocno to przeżyli. Mimo tego że ojciec jest mugolem. Jednak i on uważa, że zabójstwo jest niewybaczalne.- Dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Dziękuję. W Mungu mi to przepisali.-powiedział wymijająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Bryan zastanowił się. -Wygląda na to, że naprawdę musisz na coś chorować.- Powiedział z lekkim zainteresowaniem.- Moja mama pracuje w Mungu ale nie nigdy nie słyszałem aby komuś, kto nie jest poważnie chory przypisywany jest jakiś eliksir.- Chłopak przyglądał się Dantemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Zastanowiła się. Nie... To nie mogło być to o czym myślała. Odegnała daleko niedorzeczną myśl i spokojnie zaczęła przeglądać czarny zeszyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 Albinos słuchał tych rozmów, nie odzywając się zbytnio. Chociaż przyglądał się nowo przybyłym do przedziału przez cały czas. Na widok kota się uśmiechnął, uznając, że przynajmniej jedna osoba ma tu tego rodzaju pupila. Ale fretka także była z tych zwierzątek, które mu się podobały, choć nigdy nie miał okazji takowej mieć dla siebie. A kwestia przypisanego eliksiru i takich tam, no cóż, Leif mówiąc prosto, nie wtykał nosa w nie swoje sprawy. - Jeśli dostaniemy nauczyciela z ministerstwa, to podejrzewam, że nie będzie się w ogóle znać na rzeczy i będzie nas podburzać przeciwko Dumbledore'owi - stwierdził nagle, ot tak, właściwie to po prostu myśląc na głos. Pogłaskał swojego kota, zastanawiając się nad tym wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Ciekawa koncepcja… - rzekła Celine - Zapewne masz rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Patrząc na to, o czym pisze Prorok i skoro ma być to ktoś z Ministerstwa, raczej innej opcji nie ma. - Wzruszył ramionami, po czym spojrzał na książkę, którą czytała dziewczyna. Cóż, on sam akurat tego tytułu nie miał okazji czytać do tej pory. - No chyba, że byłby to ktoś podstawiony przez Dumbledore'a dla Ministerstwa i teraz udawałby szpiega Ministerstwa, ale w rzeczywistości byłby za naszym staruszkiem. Ale ta koncepcja raczej odpada. - Zmarszczył brwi. - Swoją drogą jestem Leif - dodał jeszcze, tak do ogółu, bo nie przedstawił się wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Ciekawa koncepcja. Naprawdę.- powiedział Dante lekko się wzdrygając. - Pozwólcie, że wyjdę. Trochę tu tłoczno.-powiedział wychodząc z przedziału. Odszedł kilka kroków i otworzył okno. Jak przyjemnie. pomyślał patrząc w las przez który jechali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Ziewnęła - Wie ktoś kiedy dojedziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Nie mam pojęcia.-powiedział wchodząc do przedziału. Był bardziej blady niż jak wychodził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - No dobra… - ze zrezygnowaniem westchnęła. Zamknęła oczy i zasnęła oparta o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Dante jej sie przyjrzał. Jest serio ładna. pomyślał i aż się zarumienił gdy przypomniał sobie jak jej powiedział, że ładnie pachnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Bryan schował książkę i popatrzył po zebranych w przedziale. -Leif wydaje mi się, że całe to miejsce nauczyciela obrony przed czarną magią jest jakieś nawiedzone lub przeklęte.- Powiedział do chłopaka. -Wiesz może co się działo z osobami, które zajmowały to stanowisko?- Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts