Jump to content

Książkowe wydanie Past Sins

Sun
 Share

inne fanfiki  

109 members have voted

1. 1. Jakie inne fanfiki chcielibyście zobaczyć na pólce

• Eque Trip
      8
    • Antropologia
      21
    • Silent Ponyville
      30
    • Relikt (o ile autor wpierw skończy)
      0
    • Inne piszcie w komentarzach
      4

Recommended Posts

Owszem, nie czerpię z tego żadnych zysków. Pomijając satysfakcję i zadowolenie z faktu, rozpowszechnienia tego genialnego fica, jak i uszczęśliwienia przyszłych posiadaczy (To chyba jeszcze nie podlega opodatkowaniu, mam nadzieję).

Co do kwestii Fanfików... Hasbro ma prawo TEORETYCZNIE... zdjąć z sieci każdy fanfik, wystarczy tu poczytać :(

http://forumprawne.org/prawo-autorskie/135451-fanfiction.html

Nie ma znaczenia czy zaraba sie czy nie... Nawet nasze OC są PODOBNO ICH WŁASNOŚCIĄ. Podobno Blindbagi, to własnie próba walki z OC... Zresztą sami tam p[oczytajcie. Nie ma zarobku, to HASBRO POZWALA NA PROMOCJE, według tego co tam pisze :)

To lekki absurd, bo Hasbro nie siedziało nad fikiem, czasami ponad dwa lata, jak np. Pillster nad Trzema stronami, ale Hasbro może jego( I innych też) Fika, zdjąć :(

http://forum.mirriel.net/viewtopic.php?f=29&t=18825

Można też poczytać tu, pierwsza op na ten post, chyba jasno już mówi... Co do fików i prawa... Jakby kto chciał dalej drążyć :(

Edited by Night Shade

Brzmi ciekawie. Co prawda nie czytałam tego fanficka..właściwie czytałam tylko jeden fanfick, bo wolę książki (czytanie w internecie mnie męczy), ale słyszałam, że jest wręcz legendarny, epicki czy coś takiego dlatego chciałabym własny egzemplarz c: 

Wysłałam już maila. 

Wszystko jest spoko, pomyliłem twój mail z innym kaziem. Twój jest spoko.

Jeszcze mi tylko podeślij dane do wysyłki, bo mikołaj ma na mnie focha i mi ich nie poda. 

Co do ceny wysyłki za pobraniem, to podałem ci ją na prywacie i mam nadzieje, ze to nie problem.