Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Mi się nie chce w nic grać. - powiedziała i znów owinęła się kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 "A tej co? Zawsze tryskała energią..."-pomyślała Yuki. -Ja wychodzę. Mam gdzieś te zakazy. Nie będę tu siedzieć-powiedziała i wyszła z pokoju i skierowała się na zewnątrz. Gdy już była przed budynkiem, ukryła się za jakimś drzewem, upewniła się czy nikt jej nie widzi i zamieniła się w kota. Położyła się pod drzewem i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Yuki ty cepie... - mruknęła pod nosem - Jak tam Emily dziś znów zarywałaś do psychola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Ja do niego nie zarywam. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Dobra, dobra. Yuki coś czytała... no nie? - podniosła jej poduszkę i znalazła ten notes z wierszami - ha! Mam cię. Otworzyła jedną stronę i zaczęła czytać. - nudne jak flaki z olejem ta poezja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Oooo pokaż, też chcę zobaczyć! - zawołała, zerwała się z łóżka i podbiegła do Agnes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki obudziła się. Wreszcie chwilę mogła odpocząć nie musząc ukrywać uszu i ogona. No ale czas wracać. Zamieniła się w człowieka, założyła kaptur i wróciła do internatu. Na szczęście nikt jej nie zauważył. Kierowała się w stronę pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Poezja, założe się, że to od... tego 'nowego' z którym była na spacerze. Ale to nudne i tak i tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Gość pisze wierszyki. - zaśmiała się i popatrzyła do notesu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki stanęła przed swoim pokojem i otworzyła drzwi. Zobaczyła że Emily i Agnes przeglądają notes Marka. -Co wy robicie?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Uczymy się pisać wiersze... hmm... to od tego 'nowego' tak? Sory, że tak mówię, ale się nie przedstawiał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - To nie ja! To Agnes! - zawołała, przeskoczyła na swoje łóżko i znów zawinęła się kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki podeszła do Agnes i wyrwała jej notes. -Nie grzebie się w cudzych rzeczach, wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Przepraszam! Byłam bardzo ciekawa co to. To od tego nowego? Wiemy, że się zakochałaś a to tylko potwierdza fakty - zaczęła machać jej notesem przed twarzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki ponownie zabrała jej notes ((bo już raz go zabrała, no ale nie ważne .-. )) -Nie zakochałam się! I spadaj z mojego łóżka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - zaprzeczanie to najlepszy dowód - mówiła i poszła do swojego łóżka usiadła na nim i gapiła się na Yuki - A powiesz chociaż jak ma na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki usiadła na swoim łóżku i schowała notes pod poduszkę. -Mark-odpowiedziała cicho nie patrząc się nawet na nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Miłość... Ech... Całe szczęście ja nie mam takich problemów. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Nie martw się Yuki, nawet gdy jesteś zakochana to nie musisz zaprzeczać przecież to normalma sprawa. Chyba, że ktoś śpiewa piosenki... - spojrzała z poirytowaniem na Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Dzięki że to rozumiesz.-powiedziała i uśmiechnęła się lekko. Zrobiło się jej jakoś lżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Oj no czepiasz się szczegółów... - powiedziała do Agnes i przewróciła oczami. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Przepraszam Yuki, nie powinnam tego brać bez twojej zgody. A ty Emily chciałabyś się zakochać i mieć chórek ? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Nie no, przecież nic się nie stało-odparła Yuki i popatrzyła na Emily -Ja coś czuje że już się zakochała. Odkąd tu przyszła buja z głową w chmurach-zaśmiała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Racja, ale skoro twierdzi , że nie ... Założę się, że prędzej czy później i tak ją to spotka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Nie zakochałam się. - odparła. - Zastanawiam się po prostu czemu lubię tego całego Add'a. Poza tym należę do osób które się nie zakochują. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts