Dean Ambrows Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Add nie odpowidział. Wyciągnął nóż motylkowy zaczynając się nim bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Yukine schował za to swój nóż do kieszeni bluzy obszytej czerwonym futerkiem. Spojrzał na szafki, które teraz zarzucone były przede wszystkim różnymi teczkami i notatnikami. Zbieranie informacji miało do siebie to, że większość rzeczy i tak trzymał w głowie, ale niektóre "dowody" musiały mieć już formę pisemną, czy zdjęć, no cóż. - Ludzie są tacy zabawni - stwierdził nagle ot tak, nie wiadomo, czy do współlokatora, czy do samego siebie, uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Alice poczuła się osaczona przez taką szybkość zadawanych pytań - Tak cieszę się, że będziemy razem mieszkać, ale proszę- zwolnij trochę- powiedziała i weszła do pokoju. Tak jak w każdym pokoju obok pościelonego łóżka stały bagaże i stolik z rzeczami które odpowiadają zainteresowaniom ucznów- A jakie masz komiksy?- zapytała i otworzyła szufladkę w stoliczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) Hikari odpowiedziała:-Postaram się ale taka jest mogą natura i czasami oprzeć się nie mogę.- Po czym rzuciła się na łóżko a następnie zaczęła sprawdzać co jest w szafce a pierwsze co znalazła to komiksy o Garfieldzie.Hikari odpowiedziała-Mam kilka o Garfieldzie,tym zabawnym kocie.-Po czym leżąc na łóżku zaczęła czytać komiks,co jakiś czas wybuchając falą śmiechu lecz po drugiej opanowała się i odłożyła je i leżąc na łóżku patrzyła w sufit. Edytowano Sierpień 28, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Isaac wszedł do środka kiedy wszyscy już wchodzili przez drzwi. Jak zawsze miał ze sobą swój magiczny plecak ze zbroją Mark IX Rozejrzał się i znalazł listę z pokojami. Przejrzał ją i szybko odnalazł swoje imię wraz z trzema innymi. - Add Zaraki... Coś mi to mówi... W każdym bądź razie - ruszył do pokoju. Po chwili był przed drzwiami. Zapukał po czym wszedł do środka. - Cześć, jestem Isaac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Czerwone oczy Orihary momentalnie powędrowały w kierunku drzwi, w których stał, jak od razu czarnowłosy się domyślił, jego drugi współlokator. - Witaj - odpowiedział uprzejmym tonem, wciąż przyglądając mu się, jednak zerknął też na ułamek sekundy na Adda, chcąc uchwycić jego reakcję. To obserwowanie reakcji na różne sytuacje było jego hobby, tak na dobrą sprawę. Bawiły go one. - Yukine - przedstawił się jeszcze, uznając, że używanie fałszywego nazwiska nie ma aktualnie większego sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Chłopak usiadł na wolnym łóżku. - A ty? - zapytał pozostałego współlokatora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Add prychnął. - To chyba wiadome.- warknął. -Chcesz zagrać w szachy?- zapytał Orihare wyciągając dwie teczki. Jedna była metalowa a druga drewniana. Metalową schował pod poduszkę, a drewnianą rozłożył. Teczka okazała się być szachownicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Alice rzuciła się do swojej walizki. Nagle wyjęła czarny płasz - Ufff... Mam go. Całe szczęście. Po chwili obróciła się do Hikari - A tak znam go. Ja wolę bardziej Avengers. Niesamowita kreska- powiedziała, wyciągnęła lupę z stolika i zaczęła się jej przyglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Hikari się zdziwiła widząc co robi Alice.Hikari natychmiast się odezwała do niej : -Co robisz?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Taaaak... On też ją miał. E co? Ah. Tak sobie ćwiczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Hikari zwróciła się do Alice: rozumiem,a wiesz która godzina bo mam nadzieję że jestes przed obiadem-.Po wypowiedzeniu tych słów lekko ziewneła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Taaaak... 16:37 o 17:00 jest obiad więc trochę poczekasz. Lubisz ocarinę? Często gdy myślę gram na niej- powiedziałam, podnosząc głowę- czasem milczę godzinami... Heh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Hikari się podniosła z lekkim piskiem : - Co takiego, nic nie mówisz godzinami, ja nie potrafię wytrzymać 5 minut bez gadania, to z kim będę rozmawiać gdy wpadniesz w taki stan.- Patrzyła wielkimi oczyma na Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Ale możesz do mnie mówić, tylko na moje odpowiedzi zbytnio nie licz- pPwiedziała przewracając oczami- Chcesz żelka?- Zapytała wyciągając je z torby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 (edytowany) Hikari odpowiedziała: -Na jedną może się skusze-Po czym wzięła jedną od Alice i zaczęła rzuć.Kiedy skończyła odezwała się:-Całkiem dobra.A co powiesz żebyśmy coś porobiły razem tak żeby lepiej się poznać?-. Edytowano Sierpień 28, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 [powróciły?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 (poprawione) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 [Ok, myślałam, że to słowo ma jeszcze jakieś inne znaczenie ] - Dobra...- Alice chwile pomyślała- A może powłóczymy się po zamku?- zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Hikari odezwała się: -Może być,w końcu nie zawadzi poznać tego miejsca.- Po czym wyszła na korytarz i zaczekała aż Alice wyruszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 (edytowany) [bede pisać z przerwami bo mam gości ] - To ruszajmy- powiedziała i zeszłam ze schodów Edytowano Sierpień 28, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Orihara siedział rozweselony, widząc tą "naburmuszoną" reakcję. To było takie zabawne! Ale kiedy usłyszał pytanie o grę w szachy pokręcił głową. - Może później. Niedługo jest obiad, a podejrzewam, że jak rozpoczniemy partyjkę to tak szybko jej nie skończymy, prawda? - Uśmiech wciąż nie złaził z jego twarzy. - Cóż, nie wiem jak wy, ale ja się chyba przejdę i trochę hmmm... pozwiedzam. Chociaż... - zaczął się zastanawiać. A jeśli rozpęta mu się w pokoju piękna wojna i go to ominie? Ciężki wybór, zostać i koczować na fajne widowisko, czy lepiej poznać innych ciekawych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Hikari szła razem z Alice oczekując że wydarzy się coś ciekawego.W trackie jak szły tak korytarzami Hikari się odezwała do Alice: -Ciekawe mogą tu mieć?.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 - Wszystko! O wiem! Chodźmy zobaczyć książki naszych rodziców!- powiedziałam i pobiegłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 -Książka mojej mamy, trochę boję się że będzie nie do przeczytania, tak samo jak tą która ja napisze a to z powodu że jestem nizbyt pilną uczennicą ale możemy pójść tam-Po tych słowach Hikari zaczęła biec tak samo szybko jak jej nowa koleżanka.Ruszyła za nią, mając nadzieję że będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts