Ukeź Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 (edytowany) Yukine słuchał tego wszystkiego, nie odzywając się, jednak uśmiech cały czas nie złaził z jego twarzy. Kiedy dziewczyny poszły do siebie, uznał że jednak poszuka może książki swojego ojca. Tak zrobił, jednak zerkał na Adda i Starka, czekając, na jakieś ewentualne ciekawe sceny. Ale kiedy chłopcy się rozeszli, uznał, że i na niego pora. (Nieogarniam, dlatego tak wyszło ) Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (( przecie ja wyszedłem.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 11, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2014 - Może pójdziemy na strych? Przecież musi być tu jakiś!- powiedziała nagle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -No nie wiem czy powinnyśmy tam iść,ale obiecaj że jeśli tam pójdziemy to pójdziemy na basen-Po czym na chwilkę się odwróciła i po dosłownie chwili znów stała przodem do Alice z widocznym zdziwieniem na twarzy-Co chcesz robić na strychu?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 12, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2014 - Hmmm... Powiedzmy, że czegoś poszukać- powiedziała tajemniczo- Ale ty pływasz. OK? Ja nie. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 -Dobrze pójdę z tobą,a później pójdziemy trochę popływać a co twego problemu to się jakoś zaradzi-uśmiech nie schodził z twarzy Hikari.Po chwili odezwała się znowu:-Możemy już iść - Usagi ruszyła za Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Yukine uznał, że nic po nim w bibliotece, więc poszedł dalej "pozwiedzać" jeśli można to tak nazwać. Plątał się po korytarzach budynku, szczerze zastanawiając się nad tym, czy możliwym jest, by w szkole był też syn (a może córka?) Heiwajimy. Chociaż podejrzewał, że niestety tak nie jest, bo raczej już na początku zdałby sobie z tego sprawę, to jednak poszukiwania zawsze mogą być owocne. Nawet jeśli znajdzie się coś innego, niż się zamierzało, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Alice biegła tak pewnie, jakby znała już tą szkołę - tędy!- powiedziała. Dziewczyny wspięły się po małej drabinie i znalazły się na strychu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 -No,więc czego szukamy-Stwierdziła z lekkim zaniepokojeniem w głosie,Hikari miała nadzieję że nie będzie to nic strasznego.Stała nieruchomo i patrzyła na Alice czekając w napięciu na rozwój wydarzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add ruszył w kierunku gdzie powinien znajdować się strych. Miał dziwne przeczucie, że coś tam znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 ((Czemu wszyscy idą na strych?)) Isaac wrócił do pokoju i zabrał kawę, która zdążyła już lekko ostygnąć. - Jarvis potrzebne mi plany tego budynku. ~ Już szukam - odpowiedział lekko mechaniczny głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Jak wiesz- powiedziała- chodzą tu dzieci, osób, którzy są bohaterami książek. Głównie o nich- Alice zaczęła chodzić wzdłuż szaf które stały przy ścianach pomieszczenia- Szukam tu rzeczy po paru osobach- powiedziała i uśmiechnęła się tajemniczo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add podszedł do drabiny która prowadziła na strych. Gdy wszedł usłyszał rozmowę więc się schował i nasłuchiwał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 -Wiesz co,ja wolałbym się popluskać w basenie niż przeglądać czyjeś rzeczy ale jeśli ci zależy to mogę ci pomóc.-Wzruszyła ramionami i podeszła do Alice i znów się odezwała -Gdzie mam zacząć szukać i czego dokładnie- Wpatrywała się z lekkim uśmiechem w Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Alice stała przez chwilę w miejscu a potem krzyknęła - Add. Wiem, że tu jesteś. Nie podsłuchuj- zwróciła się do przyjaciółki- zacznij od kosmos. OK? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Nikogo tu nie ma.- powiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Alice zeskoczyłbym z góry - Do prawdy?- zapytała ze śmiechem- Czego szukasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Szukam czegoś o ojcu. Czegoś czego nie ma w bibliotece. - powiedział wstając i czochrając jej włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Hikari podskoczyła ze strachu gdy usłyszała czyiś głoś.Następnie pierwsze co zrobiła to odezwała się do chłopaka za nią:Mógłbyś się tak nie skradać bo to nie ładnie i mógłbyś kogoś wystraszyć-Po kilku wdechach ochłonęła i zaczęła szukać tego o co prosiła ją Alice,nie wiedząc do czego dokładnie jest to jej potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Alice zarumieniła się i weszła na górę dając chłopakowi znak, żeby zrobił to samo - znalazłaś coś?- zapytała przyjaciółki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Ale masz różowe policzki.- mruknął do niej zaczynając się śmiać i zaczynając przeglądać pudła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 -znalazłam tylko pudła,więcej pudeł i jeszcze więcej pudeł- Po czym się obróciła w stronę kolejnej szafy i się odezwała do Alice:-Ja chyba zbytnio nie umiem szukać rzeczy bo nawet we własnym pokoju nie mogę znaleźć wielu rzeczy. -Lekko pokręciła głową i podeszła do następnej rzeczy leżącej na widoku i zaczęła się przygadać jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Alice obróciła się powoli o 360 stopni. - Tu jest!- krzyknęła podchodząc do jednej z szaf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add podskoczył. -Nie strasz kobieto.- powiedział z wyżutem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Alice rzuciła się na szafę i otworzyła ją. Trochę grzebała, a potem zamknęła drzwi i wyciągnęła komórkę - no to chodź- powiedziała do przyjaciółki nie przerywając stukania w ekran Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts