Little Butterfly Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Witajcie jestem tu nowa i nazywać się będę ℓιттℓє вυттєяfℓу i miło mi was poznać Mój ulubiony kucyk toRainbow Dash, a wasze ulubione kucyki i dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Hej Miło mi cię poznać. Baw się dobrze! Co do twojego pytania, mój ulubiony kucyk to Octavia ponieważ jest najlepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Witaj na forum, baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Witaj na forum Zamiast odpowiedzieć na twoje pytanie, zadam własne XD 1) Jak dołączyłaś do fandomu? 2)Tworzysz coś? 3)NLR czy SE? 4)muffinkę? :3 I zapomniałbym, ulubiony zespól/ wykonawca z fandomu i spoza? Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez thornix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Kucyki? Kucyki są głupie Witam. Ulubiony film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Welcome to the family! Z góry uznaje twoje pytanie za retoryczne, jeśli jednak tak bardzo Ciebie ciekawi mój ulubiony kuc to spójrz na avatar. Parę standardowych pytań zadawanych przez mą osobę: 1. Lubisz starsze kino jak Gwiezdne Wojny lub Terminator? Tak, jestem świadomy, że pytam o to dziewczynę. 2. Ulubiony gatunek muzyczny lub wykonawca? 3. Co sądzisz o królu Sombrze? Oprócz oczywiście tego, że miał za mało czasu antenowego. 4. Ulubiony serialowy antagonista? 5. Klimaty cięższe i mroczne czy bardziej baśniowe i kolorowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Witaj na forum! Pewnie oglądasz anime, tak? Jakie anime najbardziej przypadły Ci do gustu? Lubisz filmy/powieści/seriale/anime kryminalne? Co do Twojego pytania, to moim ulubionym kucykiem jest Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 No hejka! skądś cię znam lubisz wilki? szopy pracze? pandy małe? smoki? ;w; jasne, że lubisz lubisz prawda? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Cześć Motylek. Miłej zabawy Hehesz tez najbardziej lubi Rainbow Dash. Piątka! Xd Edytowano Wrzesień 8, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Witaj na forum ,bądź z nami jak najdłużej i odpowiedz na moje pytania: -Gryf czy Zebra? -Lubisz krewetki? -Jednorożec,Pegaz czy kucyk ziemny? -Dobro czy zło? -Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Oglądasz jeszcze inne animacje, niż MLP? Odpowiadając na twoje pytanie: trudno powiedzieć, ale chyba najbardziej Pinkie Pie. Edytowano Wrzesień 8, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się