Świeży rekrut Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 Ban, bo patrzysz w lewo z mojej perspektywy, a ja na prawo. Więc różnimy się ideologicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 (edytowany) 11.05.2016 at 15:43 Świeży rekrut napisał: (Oby Cie nie zniechęciło tylko. Spoko, następny pokaże się baaardzo późno, tym bardziej, że poprawiam inny fik. Wiem, że są inni, którzy piszą lepiej, także tym się nie przejmuję. Tak z ciekawości, to co jeszcze czytasz?) Ban, bo za wolno tworzę. Czytałem jeszcze fanfik od @Silicius. Całkiem fajny. Czekam jeszcze na zielone światło od @Lyra57N bo poprawia jeszcze. Twój się właśnie czyta. Ban bo jestem zmęczony Edytowano Maj 19, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban, @michalski9 bo nie wiem gdzie jesteś, ale mam nadzieje, że fajnie się czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 @Świeży rekrut ban bo masz rację, fajnie się czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban, bo się cieszę, jednak wiem, że stać mnie na więcej @michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban bo stać cię na dużo więcej @Świeży rekrut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban bo mam dziś fize. A ten fik długo leży, ale postaram się go ruszyć. @michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban bo fiza jest spoko @Świeży rekrut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban, bo nie przepadam za nią, ale może być. (Wczoraj kuca animowałem... bez większych rezultatów, ale blisko, coraz bliżej. @michalski9) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 2 minuty temu Świeży rekrut napisał: Ban, bo nie przepadam za nią, ale może być. (Wczoraj kuca animowałem... bez większych rezultatów, ale blisko, coraz bliżej. @michalski9) (czekam na efekty @Świeży rekrut bo nie ma czego na yt oglądać . Ja nie mam czasu na zabawę blenderkiem chwilowo, ale nie pozwolę ci być w tym lepszym, jak będę miał czas to zobaczymy... ) Ban za to, że opis matematyczny w fizyce jest odpychający. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 (To potrwa w kij długo. Modele, scena, efekty, ładnie zgrać i wyrenderować. To zajmuje. Super, mamy rywalizację prawie wszędzie. Fajt, teraz Blender... Co dalej ?) Ban, bo się zgadzam @michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 (zobaczymy Ma potęga nie zna granic ) Ban za rywalizacje @Świeży rekrut i za to, że tu siedzę zamiast czytać fanfik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 (Rzecz jasna zdrowa rywalizacja. Ja tam potężny nie jestem. Więc zobaczymy. Szkoła? Też w niej jestem.) Ban, bo szkoła to zło konieczne @michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 (Jasne, że zdrowa. Nie jesteś? Może jeszcze o tym nie wiesz. Szkoła... co za marnotrawienie energii) Ban bo szkoła "uczy" @Świeży rekrut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 (Wystarczy, że w lustro spojrze.) Ban, bo to niepoważne i mało wartościowe. Ale czegoś nauczą. Kombinowania @michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 ( ) Ban bo rzeczywiście, czegoś jednak mogą nauczyć @Świeży rekrut Double ban bo jestem głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban, gdyż ja już po obiedzie. (Do tego wprowadziłem poprawki, tam gdzie znalazłeś błędy @michalski9) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban za to, że twój post jest znów ostatni i znowu muszę ciebie banować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Ban, bo ponownie musisz mnie banować. To niepoważne, ponieważ przydałby się ktoś jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Ban za to, że obaj jesteście niepoważni tak jak ta zabawa, ale banuję tylko Świeżego (czy bycie niepoważnym jest zue? ) (Szykuj się na następne poprawki @Świeży rekrut bo parę znalazłem, ale byłem zmuszony czytać na telefonie więc dam znać jutro) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Ban, bo wreszcie ktoś trzeci się wtrącił do rozmowy. (Nie, nie jest, ale ... co ja tam wiem.) (Jestem gotowy @michalski9! Wiem, że gdzieś znalazłeś, bo to nieuniknione, że gdzieś by się pojawiły. Spoko. Żaden problem. Jak zauważyłeś, usuwam posty, aby wiedzieć, gdzie poprawiłem. Mam nadzieję, że jakoś Cie zaciekawiło, skoro wyłapujesz błędy. To tekst będzie o wiele lepszy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 Ban, bo dawno mnie tutaj nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) 9 godzin temu Świeży rekrut napisał: Ban, bo wreszcie ktoś trzeci się wtrącił do rozmowy. (Nie, nie jest, ale ... co ja tam wiem.) (Jestem gotowy @michalski9! Wiem, że gdzieś znalazłeś, bo to nieuniknione, że gdzieś by się pojawiły. Spoko. Żaden problem. Jak zauważyłeś, usuwam posty, aby wiedzieć, gdzie poprawiłem. Mam nadzieję, że jakoś Cie zaciekawiło, skoro wyłapujesz błędy. To tekst będzie o wiele lepszy ) tekst bardzo ciekawy, świetna robota Wiedziałem! Więc dalej mogę być niepoważny @Polox Witaj. Ban na powitanie Edytowano Maj 22, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (Dziękuję. Chociaż nie skończony, a roboty przede mną w pierony, ale historia, jaką chcę zawrzeć będzie długa. Bardzo długa. @michalski9) Ban, bo animacje są spoko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 ban bo po prostu jest źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się