TwilightSparkle69 Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Głos na Twilight po skopała zadek Trixie już dwukrotnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Twilight, ponieważ przez epicką walke z Tirekiem (kurcze jakoś ciężko mi wymienić jego imię ;-; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Twilight za magię, która w niej drzemie. Według mnie przekracza możliwościami nawet Celestię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 (edytowany) Trixie za fajny kapelusz. Edytowano Październik 14, 2014 przez Long Trailer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 (edytowany) Prawie jednogłośnie wybraliście Twillight~! Trixie. Przegrałaś po raz kolejny. I nikogo to nie dziwi Następna para to Applejack i nasza słodka maskotka: Derpy Hooves~ Edytowano Październik 15, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Applejack dla mnie jest zdecydowanie najlepszą z mane 6. Więc wybieram Applejack . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 APPLEJACK!!!!!!!!! za wszystko :3 (dokładniejszy powód no chociażby za mówienie prawdy :3 ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Applejack bo Derpy to tylko zezowany kucyś tła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Derpy za bycie rozpoznawalnym symbolem naszego (zróżnicowanego) fandomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Appkejack za bycie najlepszym kucykiem tła :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 15, 2014 Autor Share Napisano Październik 15, 2014 (edytowany) I mamy zwyciężczynię, a jest nią AJ Biedna Derpy musi się pogodzić z porażką. Wracaj do swojego Doktora Derpy ;3 Kolejna para to właściwie jedna i ta sama postać, ale w dwóch wersjach. Rarity vs Nightmare Rarity~! Edytowano Październik 15, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Rarity za to że jest szczodra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Nie przepadam za Rarity. Ale jednak mój głos leci na nią. Bo lepiej ją znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Rarity. W wersji ang aktorka, która śpiewa, jest po prostu moją ulubioną chyba z całego serialu. Nightmare Rarity znam tylko z wyglądu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Raryłka. Dlaczego? 1)Ta druga to wytwór fandomu, więc nie biorę jej pod uwagę. 2)Te jej napady histerii zawsze mnie rozwalały. 3)Jest biała. 4)Ma strasznie dużo kamieni szlachetnych(też bym chciał taką kolekcję). 5)Jest szczodra, chociaż czasami myśli tylko o swojej przyjemności, aczkolwiek więcej daje niż bierze(nie, nie ma w tym żadnego podtekstu). PS. Ja przed spoilerem dałbym słowo "zwycięzcy", a nie zwycięscy(niby błąd nie jest, ale jak dla mnie bardziej pasuje pod zabawę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 15, 2014 Autor Share Napisano Październik 15, 2014 PS. Ja przed spoilerem dałbym słowo "zwycięzcy", a nie zwycięscy(niby błąd nie jest, ale jak dla mnie bardziej pasuje pod zabawę). To był błąd ^^" Poprawiłam go już. A Nightmare Rarity wykreowano w oficjalnym komiksie nad, którym pieczę sprawuje Hasbro także to nie postać stworzona przez fandom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Oh, widzę, że już jedno głosowanie mnie ominęło ;p Tym razem zagłosuję na Rarity, jest ona jedną z moich ulubionych postaci. W mojej głowie maluje się jej obraz jako niespełnionej modelki, która zostaje krawcową. Lubię ją za dramatyzowanie, dbałość o innych i wszystkie jej dziwactwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Głosuje na Nightmare Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Rarity za pokonanie jojczeniem duamentowych psów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 16, 2014 Autor Share Napisano Październik 16, 2014 Wolicie prawdziwą wersję Rarity Jej ciemna strona została pokonana. Projektantka ma nadzieję, że raz na zawsze. Następną bitwę stoczą Discord i Luna~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Ciężki wybór. Obie postacie ubóstwiam. Ale wybieram jednak Discorda za to że niema dla niego rzeczy niemożliwych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Luna za dobro potem zuo potem dobro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Definitywnie draconequus. Za co? Za picie szklanki (swoją drogą, muszę mu kiedyś podziękować za to, że mi jej trochę użyczył, ziemskie nie są takie dobre). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Luna za Canterlot Voice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się