sloyth 06.0 Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Vinyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Trudno mi wybrać, ale wolę Octavię. Bardziej lubię te klimaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 A więc zwyciężyła Octavia~ Następne w kolejce są Bon Bon i Lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Lyra, bo ładniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nieeeeeeeee! Dwie fajne postacie i nie wiem, którą wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Ciężki wybór. Ale wybietam Lyre. Za jej obsesje na temat stworzeń które nie istnieją xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Nieeeeeeeee! Dwie fajne postacie i nie wiem, którą wybrać. Ale miło by było jakbyś jednak wybrał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Bon Bon bo cukierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Dobra, głosuje na Lyrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Lyra, jakoś częściej ją rysuję i mam od niej więcej teorii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Lyra, bo przez cukierki dostałam biegunki XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Po dość długiej przerwie mamy zwycięzcę i jest to Lyra~ Następną bitwę stoczą nasze ulubione pracowniczki spa czyli Lotus i Vera! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Lotus, bo ładniejsze kolorki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Vera bo lepiej wygląda niebieski na różowym xd i oczy też są na różowym a nie niebieskim jak u Lotusa xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Lotus, bo kojarzy się z marką samochodów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Lotus znacznie lepsze barwy posiada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Lotus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Vera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 Wygrała Lotus~ Moje gratulacje kochaniutka. Vera niestety będzie musiała wrócić do pracy ;3 A teraz walka pomiędzy.... Big Macintoshem i Shining Armorem~! VS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Hmm wybór pada na Shining Armora. Za wyróżnianie się na tle reszty gwardzistów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Shining Armor, za rzucanie żoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Shinig Armor za imię, które przetłumaczone nie jest zbyt dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Big Macintosh za niezwykłe zdolności matematyczne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Big Mac, za to... że... k***a za wszystko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Shining Armor, za to że jest bratem Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się