Burning Question Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Po tym jak jakiś czas temu forum mi się w ogóle nie chciało wyświetlać, zniknęły wszelkie avatary. Jestem na Chrome. Wyświetlają mi się albo puste okienka w miejscach gdzie mają być avy albo w ogóle nic. Z innych rzeczy nie widać też bannera na samej górze oraz -na pasku na samej górze- ikon powiadomień i prywatnych wiadomości. Halp! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Ja mam to samo, ale tylko na telefonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 (edytowany) 1) upewnij się, że w pasku adresu masz https zamiast http, 2) wyczyść cache przeglądarki (ctrl+f5), 3) jeśli to nie pomoże, zjedz pizzę. Forum nie naprawi, ale humor poprawi. Edytowano Październik 12, 2014 przez The Overseer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Powinno dzialac na https i http. Nie moge dojsc do sedna problemu bo go nie moge odtworzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Brawo, Skaj. Nie mogłam na moim poprzednim komputerze się zalogować, i mam tak samo jak Burning Question. Ale teraz jestem na nowym komputerze brata i akurat wszystko ok. I TO NATYCHMIAST! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Nadal nie widzę avatarów- tylko na telefonie. Szukałam rozwiązania bo moze to błąd po mojej stronie, ale bez powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Przyznam szczerze, że sam nie wiem co jest nie tak. Być może CloudFlare coś pomoże. Poszukam jeszcze jakiegoś rozwiązania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bałtek Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Ja mam to samo, ale tylko na telefonie. Dołączam się! Mam tak samo! I nie tylko używając np. Opery, czy innej przeglądarki, ale (jeżeli ten fakt coś zmienia) na Tapatalku, też się tak dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 U mnie też na Tapatalku na tablecie nie wyświetlają się avatary i czasami pisze, że nie można połączyć się z forum. # Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 No Sky'u. Mi też zniknęły avatary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Ja chyba wiem w czym problem. Miałam stary komputer, no i miałam Windows XP . Nie było tam avatarów, nie było bannera i nie mogłam się zalogować. Brat kupił nowy komputer. Był Windows 7. Więc wydaję mi się, że problem leży w wersji Windowsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 System komputera nie ma związku z błędami kodu w sieci. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Mi avatary działają jedynie na jasnym stylu, gdy zmieniam na ciemny już ich nie ma 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Mi na tablecie często znikają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Natomiast mi bardzo czesto znikaja na telefonie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 A u mnie to wygląda jeszcze ciekawiej. Na komputerze nie mam z tym problemu (używam firefoxa) Natomiast na telefonie mam 3 wersje Opery I na Operze Mobile i Mini mam avatary, natomiast na Operze Classic już ich nie ma. Więc stawiałbym że to po prostu serwer na którym stoi forum nie lubi niektórych przeglądarek internetowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc stawiałbym że to po prostu serwer na którym stoi forum nie lubi niektórych przeglądarek internetowych To jest całkiem możliwe, bo Facebook, lub inne fora na telefonie posiadają avatary, tylko na tym forum ich nie mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) System komputera nie ma związku z błędami kodu w sieci. W takim razie nie wnikam. Spróbowałam jakoś pomóc no ale sprostało to na niczym. Ja już w tym wątku się nie odzywam Edytowano Listopad 18, 2014 przez Diablik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Nie mogę zalogować się z żadnej opery. Na fonie, komputerze, nic. I oczywiście dalej nie widać avatarów na owej przeglądarce :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Forum nie działa na starszych wersjach Opery ze względu na nowe zabezpieczenia. Trzeba zaktualizować przeglądarkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Forum będzie tylko na poniższych przeglądarkach (źródło: https://sni.velox.ch/, dokładniejsza lista tutaj) Opera 8.0 and later (the TLS 1.1 protocol must be enabled) Internet Explorer 7 or later (under Windows Vista and later only, not under Windows XP) Firefox 2.0 or later Chrome 6.0 or later (on all platforms - releases up to 5.0 only on specific OS versions) Safari 3.0 or later (under OS X 10.5.6 or later and under Windows Vista and later) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts