Shine Star Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 (edytowany) Spirytus Wódka Wino Edytowano Styczeń 20, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Super Mario Bros Grzybki halucynki Drewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Hera Koka Czekolada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Wszechświat Czarna dziura Inny wymiar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Guma balonowa Szczaw Sałata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Stokrotka Róża Owies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Toffie Krówki Mordoklejki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) 1. Czas.2. Więcej czasu.3. Jeszcze więcej czasu. Lyra nabyła nową umiejętność - czar zwiększania doby do 240 godzin. Cała Equestria na tym ucierpiała, ale Lyra jest dumna. W końcu Bon Bon może pracować przez 120 godzin, a spać drugie tyle. Tak przynajmniej myśli... Mądrość YodyStar WarsGwiazda Śmierci Wysłane z eLGie 65 za pomocą zepsutego Tapatalka. Lyra po zjedzeniu cukierka wyjrzała za okno, po czym powiedziała: "Nie Księżyciem, lecz stacją kosmiczną to jest moja droga Bon Bon" GolarkaPasta do zębówRęcznik Lyra po zjedzeniu cukierka, doszła do wniosku, że musi wziąć prysznic. Gdy wróciła, Bon Bon prawie udusiła się ze śmiechu. Sucha Lyra wygoliła sobie grzywę do zera. Brak czasuDużo zajęćKoty Lyra stała się kociarą. Co innego mogło się stać, gdy właścicielka kota miała mnóstwo czasu? 1000 litrów wódki2000 litrów wódki3000 litrów wódkiW jednym cukierku xdWysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 Szpital... detoks... terapia odwykowa... Wiadro wódyBimberCegły posmarowane zaprawą Patrz wyżej... niestety, pozbycie się alkoholu z organizmu było wyjątkowo "ciężkie". Terapeuci non stop trafiali na "mur"... SpirytusWódkaWino Bon Bon... oni mnie chcą zapić.. znaczy się zabić. Masa cukrowaRóżowy barwnikBita śmietana. Uradowana bezalkoholowym cukierkiem Lyra, zaczyna śpiewać dawny przebój: "gdy widzę słodycze to..." NutellaBiała czekoladaKrem czekoladowy Połączenie idealne. Trochę słodkie, ale z pewnością trafi na listę Bon Bon. A Colgate zyska nowych pacjentów. Same plusy. Super Mario BrosGrzybki halucynkiDrewno Po zjedzeniu cukierka, Lyra podskoczyła uderzając łbem o sufit. Ku zdziwieniu Bon Bon wypadła z niego gwiazda. Lyra po jej dotknięciu zaczęła śpiewać: tatara tatara tatatara... i biegać po całym domu. HeraKokaCzekolada "Bon Bon, ta lampa się na mnie patrzy... I puszcza oczka... Ej, dlaczego ściany są powyginane?" 1. Chleb.2. Masło.3. Nic. Bon Bon, dlaczego ten cukierek smakuje jak nijakie śniadanie? WszechświatCzarna dziuraInny wymiar Lyra obudziła się w świecie Futuramy... Bon Bon zaś w świecie Smerfów. Guma balonowaSzczaw Sałata Bon Bon... dawaj wiadro... za chwilę będzie pełne StokrotkaRóżaOwiesCałkiem niezłe... dość ostre, mocno drapie gardło, ale ujdzie.ToffieKrówkiMordoklejkiBon Bon stwierdza: "Alicornie... DZIĘKUJĘ! Lyra walczy z cukierkiem. Ta cisza jest cudowna " Edytowano Styczeń 24, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Włos księżniczki celestii Włos księżniczki luny Włos księżniczki cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Lawenda Trawa skroplona poranną rosą Arbuz (sam miąższ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Gestapo Oświęcim Persen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 YouTube Gameplay Battlefield 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Włos księżniczki celestiiWłos księżniczki lunyWłos księżniczki cadence Ten "włoski" cukierek sprawia, że pory dnia dostają świra, a w całym Ponyville wybucha epidemia miłości. Spike zakochuje się w Twilight, ona w Bicepsie, ten w Rarity, ta w... Rarity. No co... trzeba być tolerancyjnym Lawenda Trawa skroplona poranną rosąArbuz (sam miąższ) Lyra niepewnie bierze cukierka i... "Osz kurna... Bon Bon, przeszłaś samą siebie, może nie dosłownie, ale... DOKŁADKA!!!" GestapoOświęcimPersen Oświęcim? Jaja sobie robisz? Piszę to serio. Oświęcim to prawdziwe miejsce, w którym mordowano ludzi, ze względów rasowych. Może jestem przewrażliwiony, ale takie coś nie przejdzie. Nie rasizm. Aha. W jednym z obozów ktoś wyrył napis: "Jeśli Bóg istnieje, będzie musiał prosić mnie o przebaczenie" YouTubeGameplayBattlefield 4 Lyra godzinami ogląda wyczyny niejakiego Klocucha. Doprowadza to do kłótni czy jest on aż tak głupi czy po prostu mistrzem trollingu. 1. Malinowa guma do żucia.2. Toffi.3. Guma do żucia o smaku pomarańczy. Lyra stwierdza, że ta wyjątkowo mordosklejka, ma beznadziejny smak. Nie dość, że czuje niesmak, to nie może jej wypluć. Zielona herbataLiście miętyKostki lodu.Lód przegrywa walkę z piekarnikiem. Jednak miętowy cukierek, dziwnie uspokaja wiecznie podekscytowaną Lyrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) Oświęcim? Jaja sobie robisz? Piszę to serio. Oświęcim to prawdziwe miejsce, w którym mordowano ludzi, ze względów rasowych. Może jestem przewrażliwiony, ale takie coś nie przejdzie. Nie rasizm. Aha. W jednym z obozów ktoś wyrył napis: "Jeśli Bóg istnieje, będzie musiał prosić mnie o przebaczenie"Jakby chodziło mi o obóz to napisałbym "Auschwitz", a chodziło mi o miasto. 1.Persen 2.Persen 3.Marycha( uspokaja) Edytowano Styczeń 26, 2015 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Jakby chodziło mi o obóz to napisałbym "Auschwitz", a chodziło mi o miasto. To ciekawe jak zamierzasz zrobić cukierka z całego miasta. Ja jeszcze zrozumiem te bomby nuklearne, czołgi i inne dziwne rzeczy, ale kurde miasto? Papryka (ta słodka) Czerwona cebula Nutka toffi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Jakby chodziło mi o obóz to napisałbym "Auschwitz", a chodziło mi o miasto. Przepraszam, trochę przesadziłem. Wezmę ten persen - dla siebie. Taką reakcję spowodował film, który widziałem na studiach. Amerykanie czy Brytyjczycy nie znali całej prawdy, nie widzieli wszystkiego. Nawet jeśli cośtam słyszeli, to myśleli, że to obóz pracy. Dosłownie pracy. "Obóz pracy? D'oh... naszych zmuszają do walki na froncie, tamtych do pracy. Wielkie mi halo..." Halo to było. I to konkretne, gdy tuż po wojnie, w trakcie uwalniania jeńców zobaczyli co się tam się działo. Roztrzęsieni, zapłakani... "to takie rzeczy robili ludziom"? Druga sprawa - opowieść Czeczena (chyba), który opowiadał o nalocie Rosjan, na jego wieś. Jego wizyta zastąpiła dwie lekcje ćwiczeń. Nasza reakcja na zapowiedź gościa? "Powie coś i mamy wolne"? Nie wiem ile czasu mówił, ale po wizycie... Ja nie płakałem, część koleżanek tak, ale w środku czułem jakby moje "serce" rozwalił granat. Czegoś takiego, nie słyszy się na Discovery czy National: "Mój sąsiad trzymał na rękach 8-10 letnią martwą córkę i za czymś się rozglądał. Zapytałem czego szukasz? Odpowiedział: jej urwanej ręki... " Mówił takie rzeczy, że przebija to wiele opowiadań "gore". W sali absolutna cisza, detale o których mówił, były nie do uwierzenia... Po wyjściu z sali nikt nic nie mówił. Po prostu każdy poszedł w swoją drogę do domu. Nie padło ani jedno "cześć"... OK. Skończmy ten temat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3FiCER3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Mietek zul Hardkorowy koksu Chytra baba z radomia Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) Reklama Old Spice Bezsens Jeszcze więcej bezsensu Edytowano Styczeń 26, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Świeczki Dynamit Grochówka Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Long Trailer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Mietek zul Hardkorowy koksu Chytra baba z radomia Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 Podczas Wigilii Serdeczności, zorganizowanej w centrum - obok ratusza, Lyra siłą przepycha się przez innych zabiera cały cydr. Upija się nim pod mostem do rana. Szczypta magii Olej z wątroby rekina Rodzynki (?) Mana Lyry wzrosła o 5pkt, a jej HP zwiększyło się o 16% 1. 2. 3. Powyższy cukierek składa się z tych kucykowych emotikonów. Zapłakana Lyra, pokłóciła się sama ze sobą o to, że nie potrafi latać i "władać nocą"... Reklama Old Spice Bezsens Jeszcze więcej bezsensu Cukierek Bezsensonangłupoty wydłużył przednie nogi... poza tym Bon Bon zaczęła ją podrywać. W końcu pachnie jak ogier Świeczki Dynamit Grochówka "Ej Bon Bon, patrz co potrafię!" Lyra nadstawia tyłka obok zapalonej świeczki i... KABOOOM... Skutek? "Lyra, wisisz mi nowy dom... i grzywę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Morze Bałtyckie Chlor wakacje Edytowano Styczeń 29, 2015 przez eragon333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Chemia Podłoga Włos Sombry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Inna Reklama Old Spice Potęga Eksplozje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Morze BałtyckieChlorwakacjePo zjedzeniu cukierka Lyra poczuła się zmęczona, śmierdziała a do tego z niewiadomych przyczyn stała się cała mokra. Ice Bucket Challenge? ChemiaPodłogaWłos SombryKrztusząc się włosem i mówiąc "I see you!" zaczęła pluć na podłogę kwasem. 1. 2. 3. Lyra non stop zmieniała nastrój, co nie dziwiło Bon Bon. Ale żeby co sekundę? 1. Piernik2. Wiatrak3. Mąka Lyra poczuła napływ dobrego humoru. Rzuciła sucharem: Ej Bon Bon... co ma piernik do wiatraka? Mąkę! Inna Reklama Old SpicePotęgaEksplozjeBon Bon - "zamknij się wreszcie i przestań mnie ujeżdżać! Co ja, tygrys jestem? Aha, bądź tak miła i przestań rzucać kulami ognia, po naszym domu"Co do reklam - Force is strong... Or not? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Kaczy dziób Maszyna do robienia selfie Portal społecznościowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts