Shine Star Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Syrop klonowy Kropelka Karmel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Choinka Prezenty Ozdoby choinkowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Bombki (szklane) Piernik Goździki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Kakao Cynamon Gałązka z choinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Łosoś Szpinak Głupawka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Kiszone ogórki Surowy ziemniak Marchewka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) - Bon Bon, od tej pory tworzysz pojedyncze cukierki. Tamten prawie ją zabił... - Prawie, alicornie xD - Jestem człowiekiem, pogódź się z tym Igły świerkowe Paproć Świerkowy syrop Większość igieł zmiękła. Całość przypomina krówkę. Lyra twierdzi, że "miękkie, leśne, ładnie pachnie, ale coś takie... dosłownie... ostre" Syrop klonowyKropelkaKarmel Strasznie się klei i klei. Konieczna wizyta u Colgate. Po kilku godzinach udało się odratować pysk i zęby. Ku nieszczęściu dentystki, oddech pozostał ten sam... ChoinkaPrezentyOzdoby choinkowe "Lyra, tegoroczne święta mamy z głowy! A raczej w cukierku, spróbujesz?" "Bon Bon... znowu skarpety?" "Tym razem sweterek". Bombki (szklane)PiernikGoździki "Na litość Celestii!!!" Dobrze, że stopione szkło zamienia się w twardą breję. Koniec końców, Lyra otrzymała świąteczną landrynkę, która jest "nie do zdarcia" xD 1. Faktoloid.2. Absurd.3. Czekolada. Wbrew pozorom, zwykły czekoladowy cukierek, sprawił, że Lyra zaczęła mówić od rzeczy. "Bon Bon, a słyszałaś, że Celestia... ona to on? Hmm, Big Mac chce się oświadczyć Rainbow Dash, Spike nie może wyjść z biblioteki, bo trzyma regał..." KakaoCynamonGałązka z choinki "Kakao, cynamon... delicje Moment... dlaczego coś załazi mi za zęby i wyjść nie chce? Ała... kłuje" ŁosośSzpinakGłupawka "Te alicorny, znowu podrzucają mięso... HALO! My jego nie jemy, tak jak wy nie jecie siana! Wybaczcie, wywalam to z listy" Lyra zjadła cukierka o smaku szpinaku ze smakiem Po chwili... Zawsze ma dobry humor, ale dodatek głupawki, sprawił że "odleciała", demolując pół domu Kiszone ogórkiSurowy ziemniakMarchewkaDla kucyków surowe ziemniaki są niegroźne. Jednak połączenie słodkiej marchewki oraz ogórków... oj, czekają ją "żołądkowe rewolucje" I to konkretne. Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Szpinak Seler Czosnek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Papier ścierny Cegła Orzech laskowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Marcepan Trufle Gorzka czekolada deserowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelowa Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Cukier Słodkości Związek X Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Glutaminian sodu Adrenalina Marcepan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 +18 Drewno Gorzka czekolada 90% XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Granat przeciw piechotny Kawały Wódka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Mina przeciwpiechotna wstrząśnięta nie zmieszana szklane oko Pocisk z moździerza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Szpinak Seler Czosnek Bon Bon powinna otworzyć aptekę. Które źrebię zje czosnek i szpinak? No właśnie... 1 na 10 000. Co innego "zaklęte" w cukierku A że Lyra to wieczne źrebię... Bon Bon, chce ci podziękować. (uważa nas za Alicorny z innego królestwa ) Papier ścierny Cegła Orzech laskowy Po tych wszystkich kokosach i innych cudach, składnik - papier ścierny dosłownie wyczyścił jej zamęczony organizm. Marcepan Trufle Gorzka czekolada deserowa ... ... ... ... Trzeba dodawać coś więcej? Cukier Słodkości Związek X Lyra zamieniła się w słodkiego, uroczego LyroHULKa. Niby się drze, ale muchy by nie skrzywdziła. Poza tym świeci w ciemności, dzięki czemu klacze zaoszczędzają na rachunkach: "Lyra, możesz tu przyjść? Chciałabym poczytać książkę przed snem" Glutaminian sodu Adrenalina Marcepan Lyra łazi po domu i rozgląda się wokół, niczym żywy radar Doplera. To zapewne wpływ adrenaliny. +18 Drewno Gorzka czekolada 90% XD Po zjedzeniu BARDZO twardej "czekoladówki" Lyra nagle... "Dawać mi ogiera, dawać mi og... Chwila. Gdzie jest CZŁOWIEK? Hej Triste? Triste... Chooodź tu... no na chwilkę, albo kilka, nie wiesz do czego jest zdolna magia " NIE CHCĘ WIEDZIEĆ. Odbiło jej, kur... spier... stąd! Lyra, czep się ogiera! "Nic ci nie zrobię, chcę tylko... pogadać " Daj mi spokój! Bon Bon, to nie jest śmieszne! "Triste, wracaj tu, ale już"! Shine, co ty narobiłeś narobiłaś (przepraszam za błąd)??? Bon Bon, weź z nią coś zrób! [po chwili, szarpaniny Bon Bon i Lyry] Uff... przywiązała ją do kaloryfera. Co za ulga. Granat przeciw piechotny Kawały Wódka Spita Lyra zaczyna opowiadać wyjątkowo paskudne "suchary". "Dzięki" granatowi Lyra "wybucha" śmiechem, raniąc sucharami stojące w pobliżu kucyki. Bon Bon... Mina przeciwpiechotna wstrząśnięta nie zmieszana szklane oko Pocisk z moździerza Cukierek wygląda dziwacznie. Kolorowa "piłeczka"? Po zjedzeniu "oczka", Lyra idzie do ubikacji, po czym wychodzi na zewnątrz. Nagle beka i ku jej zdziwieniu, z jej pyska wylatuje coś dziwnego i świszczącego. Po kilku sekundach, gdzieś w oddali słychać BUM! Jakiś kucyk wrzeszczy: "MOJA CHAŁUPA!!!" Sekundę później, z jej domu dobiega drugie BUM i wrzask Bon Bon: "LYRA!!! Zatłukę cię" Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Jestem dziewczyną! +18 Wódka Wanilia Natychmiast poprawiam Triste Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Po tym cukierku, na którego składniki podała Shine Star, przyda się cukierek z czegoś takiego: Leki uspokajające Środek na kaca Herbata ziołowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Silnik Akumulator Skrzynia biegów Edytowano Grudzień 7, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Papier Marchewka Żonkil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 RoboCop Terminator Predator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Poradnik: Jak być nimfą( i nimfomanką) Wódka Ogórki kiszone mieszane i wstrząśnięte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Wódka XD +18 XD Wódka XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Jestem dziewczyną! +18WódkaWanilia Natychmiast poprawiamTristeWaniliowa wódka... spita Lyra śpi na krześle, łeb na stole, mamrocze coś pod nosem. Po tym cukierku, na którego składniki podała Shine Star, przyda się cukierek z czegoś takiego:Leki uspokajająceŚrodek na kacaHerbata ziołowa. "Bon Bon, miałam dziwny sen. Uganiałam się za Triste... Dlaczego mnie tak kopyta bolą""Lyra, nie przeszkadzaj. Aha... to nie był sen. Bolą, ponieważ musiałam cię przywiązać do kaloryfera" SilnikAkumulatorSkrzynia biegówCukierek sprawił, że Lyra wpadła na pomysł zbudowania wehikułu czasu. Potrzebowała tylko DePonyLoriana Papier Marchewka Żonkil W smaku ujdzie. Lyra nieustannie zastanawiała się dlaczego, czuje posmak pergaminu... A może to był trzeci składnik, pomyślała [spojrzenie w monitor] 1. Komputer2. Gry komputerowe3. Za dużo czasu.Lyra tworzy grę Half-Pony. Jej sukces sprawił, że błyskawicznie wydano kontynuację. Niestety, w związku z tym, że Lyra nie potrafi liczyć do trzech, "trójki" raczej nie będzie. RoboCopTerminatorPredatorLyra udała się do Chrysalis, niezauważona wyrżnęła jej poddanych, po czym wróciła do królowej i powiedziała, wyjątkowo niskim tonem: "I'll be back..." Poradnik: Jak być nimfą( i nimfomanką)WódkaOgórki kiszone mieszane i wstrząśnięte Cukierek zawierał taką ilość alkoholu, że nie chciało się jej nic czytać. Poza tym, poradniki są nudne. Wódka XD+18 XDWódka XDJakby co, to ja jestem w schronie... przeciw atomowym (Triste) Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Silnik odrzutowy Satelita dachowa Radio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts