Bezik Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Tworzenie jakiegoś tam klona. ps.: Klona z wron jakby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Polega na wytworzeniu klona poprzez projekcję własnej chakry do dziesiątek "wron". Wiele wron wspólnie tworzą ciało klona. Gdy chakra przesyłana przez użytkownika zostaje odcięta, wrony rozpraszają się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 Dobra obie odpowiedzi są prawie poprawne. Kto pierwszy poprawi swoją temu zaliczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 Dobra trochę to przyspieszę chodzi mi o tego ptaka to nie były wrony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 To były kruki, prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 21, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2012 Tak zgadza się. Masz zaliczone. Hehe zaliczone. Przepraszam ale jestem zbyt pijany żeby zadawać pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 Co jest potrzebne do wykonania Edo Tensei? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 DNA osoby, którą się chce ożywić żywa ofiara specjalny zwój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Dobrze. Na czym polegał element którym panowała Guren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Element Kryształu. Guren mogła tworzyć kryształowe bronie, elementy otoczenia, więzić przeciwników w kryształowych wiezieniach, krystalizować obiekty. Jednym z elementów składowych tego Kekke Genkai jest Doton. Dobźe ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Owszem doton jest składowy w Krysztale i jak na moje oko twoja wypowiedź to strzał w dziesiątkę. Tylko że Black gdzieś się zawieruszył a to on ma korygować odpowiedzi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Tak, Black się zawieruszył... Nawet ja, jako jego przyjaciel - ... Przyjaciel? Phi dla mnie on jest prawie bratem - nie mam pojęcia co się z nim teraz dzieje. Kontakt się urwał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 Sorry, że mnie tyle nie było, ale komputer mi padł. Odpowiedź jest dobra. Następne pytanie hmm pomyślmy... Dlaczego Sasuke uważał, że z powodu swojej samotności czuje większy ból od Naruto. I takie pytanie które chciałem wam ostatnio zadać. Jaka dziewczyna bądź chłopak co kto woli z Naruto podoba wam się najbardziej. Bo mi do gustu przypadły Temari i Tenten. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Proste pytanie xD Uważał że osoba która nie ma czegoś nie może cierpieć z powodu straty tego. Naruto nie znał swoich rodziców, więc według Sasuke nie mógł odczuwać tego samego bólu - bólu straty. A co do postaci, proponuje inny temat dla tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 Odpowiedź jest poprawna. Według mnie nie opłaca się zakładać kilku tematów związanych z pytaniami z Naruto i zawalać nimi forum o kucykach, dlatego zadaje je tutaj w ramach mojej własnej i mam nadzieje że i waszej rozrywki. Kto kontrolował Yagure. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Podchwytliwe ale ciągle łatwe jak dla mnie. Yagure - idealny host Trzójogoniastego i czwarty Mizukage, był kontrolowany przez sharingana którzy należy do "Tobiego" - (na chwile obecną nikt nie wie jak on się nazywa, choć wykluczono fakt że może być Obito i Madara). Waść postaraj się z tymi pytaniami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 Odpowiedź poprawna, ale racja to było łatwe. Teraz następne pytanie. Itachi oddał Naruto część swojej mocy. Na czym ona polegała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Dobra powiedzcie czy chcecie inne pytanie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Heh nie zauważyłem tego posta, wybacz^^ Część mocy polegała na przekazaniu swojej chakry w postaci kruka z mangekiu sharingan, Itachi bowiem wiedział że jego ciało może zostać wskrzeszone, dlatego przygotował się na taką ewentualność. Owa chakra miała za zadanie uwolnić go z techniki przeklętego wskrzeszenia, no i zadziałało Czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 Tak ale tą moc chciał wykorzytać przeciw komuś innemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Takie było górne założenie, wiedział że prędzej czy później fałszywy Madara dorwie Naruciaka, dlatego chciał się na to zabezpieczyć. Tak samo jak zapieczętował Amaterasu w oku Sasuke, z myślą o spaleniu podróbki. I tu i tam moc nie zadziałała tak jak by chciał, więc trzeba było znaleźć alternatywne ujście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 W zasadzie chciał ją wykorzystać przeciwko Sasuke. Itachi wiedział że jego brat zaatakuje Konohe prędzej czy później, a moc zawarta w oku shisui'ego miała go od tego odwieść. Ale dobra poduśmy sobie to i następne pytanie. Ilu ludzi potrafi wejść w tryb mędrca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Na chwilę obecną? Czy ogólnie? xD Nie licząc żab -Naruto -Jiraya -Kabuto -Preta Path Pain(dzięki Naruto, lecz z powodu braku kontroli nad chakrą zamienia się on w kamień) Co prawda Orochimaru i Tsunade używają technik Sanin, ale nie wchodzą pośrednio czy bezpośrednio w tryb mędrca. Ta sztuka udała się tylko tym powyższym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 Liczyłem że zapomnicie o Kabuto. Ale cóż odpowiedź poprawna. Następne pytanie zadam później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 Naa czyje zlecenie zabijał Kisame zanim został przyjęty do Akatsuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts