Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Dante zszedł na siłownię. Zaczął uderzać w worek treningowy. Po chwili chciał walnąć z całej siły, i nie trafi. Uderzył w ścianę. Krew poleciała z jego dłoni, syknął i zaczął szukać apteczki.- Widział ktoś apteczkę?- pytał biegając po posesji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Emily przytaknęła. - W porządku... - powiedziała i uśmiechnęła się. - To przecież przypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Nie jesteś zła? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ja? Zła? Niby o co? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) - Fajne... masz piersi.- mruknął. Edytowano Listopad 19, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Emily znów oblała się rumieńcem i zaśmiała się. - Emm... Dzięki...? - powiedziała. Zeszła z łóżka, usiadła obok Law'a i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Urocza jesteś gdy się rumienisz - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Emily uśmiechnęła się. - Słodziak~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Law uśmiechnął się. - Idziemy jeszcze spać? - zapytał. - Czy raczej już wstajemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Emily wgramoliła się z powrotem na łóżko. - Spać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Law położył się obok. - Może ja lepiej nie będę cię już obejmować. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Nie... Masz mnie objąć i kropka. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Daj, uleczę - Rin podszedł do Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Jak każesz księżniczko. - powiedział obejmując ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - No. - powiedziała z uśmiechem. - Właściwie... To było miłe... Więc gdybyś znowu przez przypadek chwycił mnie z biust w czasie snu... To nic nie szkodzi~ - zaśmiała się i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Dante pokręcił głową, zaczął obwiązywać dłoń bandarzem.- Tak fajnie wygląda.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ok. - mruknął zamykając oczy. Po chwili zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ehh, no dobra - Rin wrócił do pokoju, przebrał się i wziął pudełko. Wyszedł przed posiadłość i czekał na Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Elesis przebrała się, teraz była ubrana w miniówkę, czerwone pończochy, ttampki, czerwoną koszulkę i kórtkę sięgającą do połowy brzucha. Spieła włosy w kucyk po boku i wyszła. Podeszła do Rin'a. - Jestem. - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Wow - Wyrwało się Rin'owi - Jak zwykle potrafisz mnie zaskoczyć, ładnie ci w tym. - Rin uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Wiem. - powiedziała szczerząc się. - To idziemy na ten spacer? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Dante poruszał się po posesji bez celu.- Nudy.- mruknął patrząc na obrazy wiszące w korytarzach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Mhm - Rin złapał rękę Elesis i ruszył - Co dzisiaj porabiałaś? - Rin zapytał, był lekko zdenerwowany nadchodzącym wyznaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Nie wiele w sumie. Trochę trenowałam i byłam na mieście. - powiedziała. - A jak u ciebie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( Dawaj Rin! Uda ci się! )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts