Szeregowa WW Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Ano taaaaaak~ - zaśmiała się Emily. - Wesołe miasteczko~ jej~ Może spotkamy Rin'a, Elesis i dzieciaki. Będzie fajnie. - To co chciałbyś dzisiaj robić? - zapytała Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Rin zaskoczony przybyciem gości, tym bardziej że jednym z nich był Vergil a drugim nekomata. Nie widział jeszcze żadnej youkai. - He? Aya popatrzyła z rozbawieniem na sytuacje. - To jest ten Rin? Ciekawa osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Jak to zobaczyć zostawionego na pastwę upadłych aniołów przyjaciela?- zapytał sarkastycznie Vergil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - To nie tak że cię zostawiłem, kurcze ile razy jeszcze będę musiał to robić. To nie moja wina, chciałem wracać ale Sairorg mnie znokautował i zemdlałem, ja przecież nikogo bym nie poświęcił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Ale Sai mnie poświęcił? Super. Czyli jestem tylko mięsem armatnim.- stwierdził Vergil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 - Ja też byłam trupem i co? - zapytała Elesis. Jonathan uśmiechnął się do Lorence. - A no, pewnie ich spotkamy. - przyznał Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 - Proszę nie przy dzieciach - Rin spojrzał znacząco na młodych - Przepraszam za to co się stało ale nie mogłem nic poradzić. Ehh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Vergil wzruszył ramionami.-Tym razem ci wybaczę.- stwierdził biorąc Rina w objęcia. Dante spojrzał na sytuację z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 - Ehhh, a to kto - Rin spojrzał na dziewczynę pytającym wzrokiem. - Ja, ja jestem Aya, były pół człowiek pół nekomanta a teraz demon na usługach tego tu - Wskazała na Dante. - Witaj w rodzinie, ja jestem Rin Yatogami a to moja piękna małżonka Elesis i dzieci Charlotte i Lazarus - Wskazywał kolejno. - Ciekawe nazwisko, Yato Kami to bóg wojny, heh. Tak czy inaczej witajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Zapowiada się kolejny fajowy dzień, tak w sumie. - powiedziała Emily z uśmiechem. Popatrzyła na swój talerz. - Wczoraj częściowo też było super fajnie, bo ten Jonathan, no wiesz ten chłopak Lorence wrócił i ona będzie teraz naprawdę szczęśliwa i wszystko im się ułoży i w ogóle. Tyle że on nie wiele pamięta i ciekawa jestem czy wie o tej drugiej jaźni Lorence, bo właściwie mimo wszystko powinien uważać. - powiedziała i zaśmiała się. - Meh meh, ale się rozgadałam~ Lorence kilka myśli przebiegło przez głowę. Gdy skończyła jeść odniosła swój talerz do zlewu. Właśnie... Ciekawe czy to też pamięta... - pomyślała i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - W sumie nie rozgadałaś się aż tak. - stwierdził Law. - Ale fakt, musiałby uważać... - dodał po chwili. Jonathan siedział przez chwilę przy stole samotnie. Lorence była jedyną osobą którą pamiętał bardzo dobrze. A racze odzyskał o niej pamięć bardzo dobrze. Pamiętał o jej drugiej jaźni ale wolał na razie nie pytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - No ale w każdym bąć razie Lorence pewnie będzie teraz się starać kontrolować ją za wszelką cenę, aleee nigdy nic nie wiadomo. - powiedziała Emily. Lorence popatrzyła na Jonathana i niemal natychmiast do niego podeszła. Usiadła na krześle obok i przytuliła się do niego. - Pamiętaj proszę, że kocham cię z całego serca. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Może też nie mieć kontroli. - stwierdził Law. - Ja też cię kocham. - powiedział Jonathan przytulając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) - Fakt. Ale w sumie powinno być dobrze. A przynajmniej miejmy nadzieję że tak będzie~ - powiedziała Emily i zaczęła się bujać na krześle. - Ale proszę cie... Nie zostawiaj mnie więcej.... - powiedziała Lorence i przytuliła się do niego jeszcze mocniej. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Nie zostawię. - powiedział cicho Jonathan. - Ta... to jak, ubieramy się i idziemy do wesołego miasteczka? -zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Lorence pocałowała Jonathana. - Chciałbyś gdzieś dzisiaj iść? - zapytała po chwili. - Tak~! - powiedziała Emily i odniosła talerze do zlewu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - W zasadzie to nie. - powiedział Jonathan. - A ty? - zapytał. Law wstał. - To chodźmy się ubrać. -powiedział do Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - Tak w sumie to mi obojętne. Możemy zostać w domu - powiedziała z uśmiechem Lorence. - Okee~ - powiedziała i poszła do pokoju. Zaczęła szukać czegoś fajnego do ubrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Law poszedł do pokoju za dziewczyną. - A właśnie, przeprowadzam się do oddzielnego mieszkania, i nasuwa się pytanie czy chcesz zamieszkać ze mną? - zapytał Law. - To chętnie bym został. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Emily obróciła się i popatrzyła na Law'a. - Jasne że bym chciała~ - powiedziała z uśmiechem i przytuliła się do chłopaka. - No to zostajemy. - powiedziała Lorence. - Jak coś to wieczorem możemy iść na jakiś spacer czy coś w tym stylu. - wstała i poszła zrobić porządek w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Dzieci skończyły jeść. - Dante, obiecałem wczoraj dzieciom że pójdziemy do wesołego miasteczka. Nie wiem, jak chcecie możecie skorzystać z nie używanych pokoju i placu treningowego. Elesis spakujesz rzeczy dla dzieci? Aya przyglądała się Rin'owi. - Ej wiesz że ma mało energii życiowej w sobie - Zapytała Ophiuchus - Możesz mu z tym pomóc. - Taa - Aya rozmawiała ze swoim darem w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 - To fajnie. - powiedział Law i pocałował dziewczynę w czoło. Jonathan pomógł dziewczynie w porządkach. - W sumie, wieczorny spacer brzmi dla mnie fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Dante i Vergil wyszli przed dom i poszli na spacer: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Lorence uśmiechnęła się pod nosem. - To świetnie - powiedziała. Emily założyła sukienkę w kwiatki i bluzę z lisimi uszkami i ogonem i przeciągnęła się. - Zapowiada się kolejny miły dzień~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) Jonathan uśmiechnął się. - Ciesze się że cię pamiętam... - powiedział. - Uroczo. - powiedział Law do dziewczyny i pogłaskał ją. Edytowano Luty 3, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts