Mephisto The Undying Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - To zależy. - powiedział patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Lorence popatrzyła na Jonathana. - Hm? - mruknęła pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Albo, użyje jej na tobie, albo po prostu ją zjemy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Ohoho podoba mi się~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Więc, mogę z ciebie zdjąć te ubranko? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Oczywiście kochanie~ - powiedziała z uśmiechem i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - To świetnie. - powiedział po odsunięciu głowy. - To połóż się na łóżku. - dodał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Lorence zeszła z kolan Jonathana i położyła się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Jonathan uśmiechnął się. - Chciałaś być kiedyś przywiązana do łóżka? - zapytał ściągając jej pończochy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Hmm... Nigdy się nad tym nie zastanawiałam aleee chyba bym chciała. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Jonathan uśmiechnął się, zdjął sukienkę z Lorence a potem przy pomocy jej pończoch przywiązał ją do ramy łóżka. - W taki sposób możesz spróbować. A knebel chciałaś kiedyś mieć czy raczej aż tyle nie chcesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Autor Share Napisano Luty 25, 2015 (( Ja pie$$&ę. No super. Z Phoenixem nie ale z Szeregową zawsze. Super!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (( He he he )) Lorence przytaknęła tylko na znak że chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) - W porządku. - powiedział Jonathan, wyciągnął z kieszeni bandanę i zrobił z niej prowizoryczny knebel który zawiązał Lorence. ((Dobra po całej zabawie)) Jonathan leżał obok już nie przywiązanej do łóżka Lorence. - To było świetne. - powiedział. Edytowano Luty 25, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Taaak.... - powiedziała tuląc się do chłopaka. - Kocham cię... Chciałabym być z tobą już do końca świata... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Ja też cię kocham. - powiedział i przytulił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - I pomyśleć że jeszcze nie dawno żałowałam że tu wróciłam... - mruknęła pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - A teraz żałujesz? - zapytał Jonathan Po rundce na samochodzikach Law i Emily wyszli. - Może pójdziemy po watę cukrową? - zaproponował Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Nie! No coś ty! Cieszę się że tu jestem i że jesteś ty... - powiedziała Lorence z uśmiechem. - Tak! Tak! Tak! Wata cukrowa! - zawołała Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Jonathan pocałował czoło Lorence. - Ja też się cieszę. - powiedział. Law złapał dłoń Emily i poszedł z nią w stronę stoiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Boję się trochę jak to będzie dalej wyglądać... - westchnęła. Emily szła obok Law'a. - Jak myślisz, mają niebieską watę? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Pewnie mają. - powiedział Law z uśmiechem. Jonathan przytulił Lorence. - Nie martw się. Będzie dobrze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Mam taką nadzieję... - powiedziała Lorence. Emily uśmiechnęła się do niego szeroko. - Niebieska jest najlepsza~! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Też tak sądzę. - powiedział Law z uśmiechem. Jonathan pogłaskał dziewczynę. - Nie martw się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Lorence przytaknęła. - To co teraz robimy? - zapytała. Emily zaczęła się zastanawiać jak smakuje fioletowa wata cukrowa. Jadła niebieską i zieloną i różową i białą ale fioletowej nigdy. ((tag ambitnie motzno x'D)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts