Dean Ambrows Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Jeden z aniołów spojrzał na Lorence.- Czuję szacunek.- powiedział i ukłonił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) - Taaak~ i trochę się bałaganu narobiło ale cóż chodźmy do szkoły. Tam się będzie można doprowadzić do porządku i w ogóle. - powiedziała i uśmiechnęła się. Xerxes znów się pojawił i wziął od Lorence piłę. - Dobra robota. - zaśmiał się patrząc dookoła. Dziewczyna spojrzała na anioła który jej się ukłonił. - No, i tak ma być. - zaśmiała się. Emily zaśmiała się. - No pewnie~ wszystko w jak najlepsiejszym porządku~ - powiedziała z uśmiechem i przytuliła się do chłopaka. Edytowano Marzec 21, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) Law przytulił dziewczynę jedną ręką bo w drugiej wciąż trzymał swoją watę cukrową. - Mam jeszcze watę, a i może chodźmy do szkoły, trzeba by się umyć. - powiedział. - W porządku. - powiedział Jonathan. Edytowano Marzec 21, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Jestem przyjacielem Dantego. Znacie go może?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - No pewnie że znamy. Jest królem naszej rodziny. - powiedziała Lorence do anioła. Emily przytaknęła. - Tak, chodźmy. - powiedziała. - Ale przyjdziemy tu jeszcze kiedyś, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Oczywiście. - powiedział Law, podał Emily swoją watę cukrową. - proszę. - dodał z uśmiechnął się. Jonathan tylko przytaknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Jak byście mogli mnie do niego zaprowadzić byłbym wdzięczny.- powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Jonathan spojrzał na Lorence. - Co robimy? - zapytał cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Nie ufam mu... Ale dobra. - mruknęła do Jonathana po czym zwróciła się do anioła. - Dobra, zaprowadzimy cię tam. Ale jeśli coś planujesz to osobiście wyrwę ci kręgosłup i serce a potem wszystkie wnętrzności po kolei. - warknęła i ruszyła do starej szkoły. Wyglądało na to że wcale z tym nie żartowała, mówiła najzupełniej poważnie. Emily wzięła watę. - Ojeju dziękuję~ - powiedziała po czym ruszyła do szkoły ciągnąc Law'a za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Starałem się jej nie upuścić żeby miała. - powiedział Law z uśmiechem. - A ja zrobię z twojej czaszki kubek. - dodał Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Kochany jesteś~ - powiedziała Emily i przytuliła się do Law'a. Lorence spojrzała na Jonathana i chwyciła go za rękę. - Wygląda na to że pasujemy do siebie~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Nic wielkiego. - powiedział Law z uśmiechem. - Przyda mi się nowy kubek po prostu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Emily na chwilę się zatrzymała. - L... Law... Chciałabym ci coś powiedzieć... - mruknęła i popatrzyła w ziemię. - Tak, tak~ - zaśmiała się Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Law spojrzał na dziewczynę. - O co chodzi? - zapytał Law przekręcając lekko głowę. - Kubki z czaszek są fajne. Jak chcesz to tobie też mogę taki zrobić kiedyś. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - B.. Bo ja ci chciałam powiedzieć że cię bardzo kocham... I... I ja się o ciebie boję że ci się coś stanie i już cię nigdy nie zobaczę... - mruknęła Emily i łzy zaczęły płynąć jej z oczu. - Oke~ Możesz mi zrobić. - powiedziała Lorence nie przestając się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Law objął Emily i przytulił ją do siebie. - Nie martw się, nic mi się nie stanie. - powiedział cicho. Jonathan w pewnym momencie spojrzał na Anioła zupełnie jakby oceniał wartość jakiegoś przedmiotu. - Nie przyda mi się twoja czaszka, jest za krzywa. - powiedział do anioła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Sante siedział cicho w pokoju z Vergilem.- To co robimy?- zapytał.- Idzie tu kilka diabłów z twojej rodziny. I dwójka z nich prowadzi Upadłego.- powiedział i napił się coli. Dante wzruszył ramionami. Upadły zaśmiał się.- To dobrze. Bo jeszcze się przydam Dante'mu.- powiedział ściągając kaptór który zakrywał mu twarz. Był bardzo blady, przez oko przechodziła blizna jednak rysy twarzy miał ostre. Jego włosy były białe z jednym pasemkiem czarnego.- Miło mi. Azmel jestem.- przedstawił się. [Dopiero teraz ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 (edytowany) - A... Ale ja się boję... Boję się o ciebie... Boję się że cię stracę i znów zostanę sama.... - powiedziała Emily tuląc się do chłopaka. Właściwie to było trochę... No dziwne. Bo Emily nigdy nie płakała a teraz nagle ot tak sama z siebie się rozkleiła... Lorence odwróciła się i spojrzała na anioła. - Lorence jestem. - powiedziała krótko przyglądając mu się. Edytowano Marzec 24, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Spokojnie, jestem twardy, ni umrę i nie zostawie cię. - powiedział cicho, głaszcząc delikatnie dziewczynę po włosach. - Jonathan. - powiedział krótko do anioła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 (edytowany) Emily popatrzyła na Law'a załzawionymi oczami. - O... Obiecujesz? - zapytała. Lorence przeciągnęła się. Byli już całkiem niedaleko. - Zaraz będziemy na miejscu~ - powiedziała. Edytowano Marzec 24, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Obiecuje. - powiedział patrząc jej w oczy. Jonathan spojrzał na anioła. - Tylko nie fikaj. - powiedział do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Spokojnie. Gdy przeciwko mnie szóstka diabłów to nie mam szans.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Emily przytuliła się do Law'a jeszcze mocniej. - Jesteś najlepszym chłopakiem na świecie... - powiedziała. Po jakimś czasie wszyscy doszli na miejsce. Lorence od razu otworzyła drzwi głównego wejścia z buta. - Strzeżcie się wszyscy bo przybyła psychopatka~! - zawołała śmiejąc się przy tym. Była w doskonałym humorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - A ty najlepszą dziewczyną. - powiedział do niej cicho. - Z psychopatką przybył barbarzyńca! - zawołał Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 Aha.- powiedział Dante schodząc z Vergil'em na chol.- Azmel!- zawołał Vergil podchodząc do Upadłego.- Nie spodziewałem się ciebie tu.- powiedział Azmel.-No to teraz czekamy na Law'a i Emily. Ich też zaatakowały?- zapytał Upadłego Dante. On tylko kiwnął głową.-Mam pytanie. Kto chce jechać na małe wakacje?- zapytał Dante rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts