Velvie Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Epicki odcinek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Aktualizacja o nowy rozdział 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Nowy odcinek wymiata! Bo ja w nim jestem xD Bezwzględnie polecam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Aktualizacja:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Aww yiss. Nawiązania do redakcji, kłótnia tłumaczorożców, wspominki Celestii. Polecam rozdział. Jest nawet herbatnik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Nie mogę oddychać. Ledwie się trzymam, żeby nie pęknąć ze śmiechu Kredke, jesteś mistrzem. Idę trochę podymić w Google translatorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Nie mogę oddychać. Ledwie się trzymam, żeby nie pęknąć ze śmiechu Kredke, jesteś mistrzem. Idę trochę podymić w Google translatorze. Mały spoiler kolejnej: będzie piosenka (true equestrian black metal!) - min o tobie:Tłumacz w dieslu, bez przeglądu, silnik 1,3Pod ogon zalany olejem rzepakowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Mały spoiler kolejnej Ej, bez spoilera proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Mały spoiler kolejnej: będzie piosenka (true equestrian black metal!) - min o tobie:Tłumacz w dieslu, bez przeglądu, silnik 1,3Pod ogon zalany olejem rzepakowym Oj, nie będzie herbatnika :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Wrzesień 15, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Aktualizacja. W najnowszej części jest zagadka. Przewidziana nagroda dla osoby, którą ją rozwiąże:) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 (edytowany) Fajny odcinek, choć połowy nawiązań chyba nie załapałem. Pasztetowa tańcząca na rurze to było coś...BTW, wrzuciłem odpowiedź do zagadki w komentarzach w poście na FGE ;] Edytowano Wrzesień 15, 2015 przez Poulsen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) Ale na tej rurze to tańczyła Pasztetowa czy podmieniec udający Pasztetową?Niech szabat trwa wiecznie, a pasztet chwalmy, bo jest dobry! Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Wrzesień 23, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Jako rzekła Twlight, przybytek prowadziły Podmieńce i tylko one wywijają na rurce. Oczywiście nie liczę Luny i Celestii, które to poniósł melanż i same zaczęły tam gibać. Oczywiście "Tuli-pan" płaci "oryginałom" za wykorzystanie ich wizerunku na potrzeby artystyczne:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Niech szabat trwa wiecznie,Niech Yom Kippur trwa wiecznie. A nie, przecież teraz Yom Kippur trwa wiecznie. Tylko struktura się zmieniła i nazwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Sierpień 19, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2016 Zaległe aktualizacje:) Głosowanie jak zawsze na fge: LINK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się