Shine Star Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Czy można jeszcze zgłosić się do sekcji wierszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Jakie są konsekwencje za zgłoszenie się do fika i np. nie wysłanie pracy? (z różnych powodów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Rozstrzelanie pestkami z arbuza xD Nie no... wydaje mi się, że nie ma absolutnie żadnych konsekwencji, oprócz jednej - osobistej - zawodu moderatorki działu, że ktoś rezygnuje. Powiem tyle WALCZ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 To wstępnie chciałbym się zgłosić do fika :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 To wstępnie chciałbym się zgłosić do fika :-) I taką postawę się chwali. Wystarczy pomysł, który i tak ulegnie modyfikacjom w trakcie pisania. Z doświadczenia (takie tam znaczki pod awatarem) wiem, że opowiadania są jak karabin . Jak już zaczniesz pisać, to wszystko będzie szło z automatu. W pewnym momencie trafisz na kryzys (amunicja się skończy), ale wystarczy przeładować (odczekać jakiś czas) i walić dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Mój karabin opowiadaniowy już odesłany do nadawcy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Jeśli są jeszcze wolne miejsca, to zgłaszam się do pisania opowiadania. Wprawdzie będzie to moje pierwsze zderzenie z tematem miłości, ale chyba coś tam opracuję. Podobno lepiej spróbować i ponieść porażkę, niż żałować, iż się nawet nie spróbowało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 4, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2014 Mam nadzieję, że wyrobicie się do 20. Szczególnie, że teraz będą pojawiać się nowe konkursy, w których niektórzy z Was będą uczestniczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Też mam taką nadzieję, zwłaszcza, że już chyba ze 4 opowiadania mam do napisania No ale dwa są moje własne to mogę odłożyć, a dwa są konkursowe... Chyba zdążę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 4, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2014 Jeśli stwierdzisz, że nie dasz rady, możesz w każdej chwili odwołać swój udział w konkursie. Nie pożeram za to. Połykam w całości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Poddać się? NIGDY! Nie zniósłbym takiej hańby... To byłby dyshonor dla mnie, mojego psa, świnki morskiej, paprotki, i tego czegoś zielonego, oplatającego mi ścianę... nie mam pojęcia co to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Masz w domu coś czego nie znasz? Ach Szeptaczu jesteśmy w podobnej sytuacji, ja chce napisać trzy prace na trzy konkursy, a czasu ciągle mi brakuje. Ale nikt nie może się poddać, ponieważ straciłby zbyt dużo uznania( i honoru). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Po wypiciu trzech kufli soku jabłkowego dla dodania sobie odwagi - zgłaszam się do wierszy!Aha i pytanie - linki do prac zamieszczamy tu w tym temacie, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Linki do pracy wysyłacie jako prywatną wiadomość do Cavy (avatara Cadance) lub do mnie (regenta). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Pytanie - skoro to nie "oficjalny" konkurs literacki, to czy Tag można uznać jako autorski? Chciałbym go użyć, ale nie wiem czy mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) Wprawdzie Cava się na ten temat nie wypowiadała, ale jedyna praca jaką do tej pory dostaliśmy, nie była w ogóle otagowana, więc raczej nie ma żadnych przeciwwskazań co do użycia tagów autorskich. Oceniamy w końcu treść, nie zdolności do oznaczania prac. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Cholera, nie otagowałam... Nie zdyskwalifikujecie mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) W regulaminie nie zostało to zaznaczone, więc praca wciąż pozostaje w konkursie. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Opowiadanie poszło. Nikt nie wydrze ostatniego miejsca z moich szponów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Spokojnie Szeptaczu, ostatnie miejsce moje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 No to muszę poczekać, aż Cava mi je wyśle. Nikt mnie nie kocha . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Nikt mnie nie kocha Spokojnie, jak napiszę to Ci wyślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Czy w tych wierszach kucyki koniecznie muszą wylewać się z każdej linijki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Tyle nieścisłości w regulaminie... Nie, kucyki nie muszą „wylewać się z każdej linijki", przynajmniej w wierszach, jednak w przypadku prozy i rysunków prosiłbym o trzymanie się, przynajmniej luźne, uniwersum kucykowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Nie piszcie tyle w tym temacie, bo zejdę na zawał. Za każdym razem myślę, że ktoś podesłał pracę xD Moja? 80% (bez korekty) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts