Anathiela Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Marzec: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 5, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2014 Miną czas na wrzucanie artów na Marzec . Czyja propozycja wygra? -Seluna -Uszatka -Dayan -Bleu_le_Corbeau Zachęcam was do głosowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 To ja głosuję na Selunę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Głos na Bleu_le_Corbeau Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 6, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2014 Mamy jeden do jednego. Przedłużam czas na głosowanie do jutra do 12:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Wprowadźmy nieco chaosu Głosuję na Dayana :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deszczu Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Według mnie ta grafika pasuje najlepiej: głosuję na Dayana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Głosuję na Selunę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Głosuję na Dayan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) - Widzisz Pinkie nasi pomocnicy przesłali kolejna partię artów. - Tak widzę nawet żę sporo artów jez z Fluttershy, jak by to zobaczyła to na pewno ucieszyła by się. - Nie wątpię Pinkie, nie wątpię . Niniejszym ogłaszam że ten art jest zarezerwowany na miesiąc Marzec Gratuluje. Yay A Teraz otwieram nabór fanartów na miesiąc Kwiecień Mówią "Kwiecień plecień bo przeplata, trochę zimy trochę lata". Nie ma co Discord będzie zadowolony młahahaha . PS:Nie ma głosowania na siebie!! Także głos Dayana się nie liczy. Edytowano Grudzień 7, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Discord to według mnie bardziej do marca pasował. Kwiecień w pierwszej kolejności kojarzy się z wiosną i kwiatami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Jak Kwiecień to wiosna więc takie coś: Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Edytowano Grudzień 7, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Skoro kwiecień to i Wielkanoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 11, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2014 Miną czas na wrzucanie artów na Kwiecień . Czyja propozycja wygra? -Lord Protektor -Uszatka -Dayan -sloyth 06.0 Zachęcam was do głosowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Głosuję na Uszatkę. Art jest po prostu piękny i według mnie idealnie pasuje do kwietnia. Edytowano Grudzień 11, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Głosuję na Uszatkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Głos na Uszatkę Wysłano z Nokii Lumii 530 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelowa Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Oddaję głos na Uszatkę. Fluttershy bardzo pasuje do tego miesiąca. Jest w nim tyle kwiatów *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deszczu Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Głosuję na Uszatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Uszatka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Swój głos oddaję na uszatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) - Patrz Pinkie dostaliśmy kolejną paczkę artów. - Pinkie...... , weź przestań się bawić tymi bombkami i zobacz jakie fajne arty dostaliśmy. Do tego Pierwszy raz wszyscy są zgodni. - Upss... , rzeczywiście, a ja myślałam że Discord wygra , ponieważ mam ochotę na watę cukrową. Ale i tak fajny art został wybrany. Fluttershy się ucieszy. - Pinkie tylko pamiętaj, nikomu ani słowa o kalendarzu bo to ma być niespodzianka. - Spoko loko foko, nikt się o tym nie dowie , daje ci na to uroczyste Pinkie słowo. Discord to według mnie bardziej do marca pasował. Kwiecień w pierwszej kolejności kojarzy się z wiosną i kwiatami. Widzę że ja i Pinkie jesteśmy zgodni , niniejszym ogłaszam że ten art jest zarezerwowany na miesiąc Kwiecień Gratuluje. Yay A Teraz otwieram nabór fanartów na miesiąc Maj Jest to jeden z moich ulubionych miesięcy , ponieważ zaczyna się robić ciepło , jest dobra pogoda na jazdę motocyklem , na Piknik i oczywiści zaczyna się sezon grillowy . A nie ma nic lepszego niż grillowanie z przyjaciółmi. Edytowano Grudzień 13, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Miną czas na wrzucanie artów na Maj . Tym razem mamy dwóch faworytów. Czyja propozycja wygra? -Uszatka -Dayan Zachęcam was do głosowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Uszatki mi się podoba bardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts