Emily Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 ,,Jak nie, jak tak?'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Eheheh .. lol XD Tak bardzo chcę dotknąć cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 (edytowany) "Zdasz " Edytowano Kwiecień 21, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 ,,Przytuuuul!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 "Najważniejszy jest pierwszy raz..." - ciekawe, ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 "Akcja !!!!!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 "Zakotwicz się" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 "Ucz się, bo będzie źle" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 "pocałowywajmy siem." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Everybody dance now... tamtamtam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 "Już mnie nie zamkniesz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 "Może w kosmos?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 "Do następnego" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 To ja Wam napiszę historię z życia wziętą, choć wbrew zasadom (nie wszedłem na stronę, ale też Tymbark), a dokładniej mającą miejsce przed 2 tygodniami. Otóż, po kolosie z informatyki (banalnie prostym, nawiasem pisząc, ale akurat musiało paść pytanie z dziedziny, w której nigdy szczególnie nie błyszczałem), kupuję sobie Tymbarka, a pod nakrętką: "Teraz może być już tylko lepiej". I wiecie co? Nie mylił się. Odwołali nam kolosa z całek, mającego odbyć się tego samego dnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 "Jak Ci idzie?" Powiem, że nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 ,,Ciamciaramciam" ... Ciam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 "daj całusa" serio tak dostałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 "Nie skarż się, bo po co?" jakby nie patrzeć to i racja, kożyścią jest tylko ulga emocjonalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 ja dostałam dość długie "Tylko ty jesteś jedyną osobą która może wykorzystać Twój potencjał" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Wchodzę na stronę i widzę "masz prawo marzyć", myślę sobie, że to mój obowiązek, nie tylko prawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 "daj całusa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Uuuu, zwariował świat! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 "Każdy jest wyjątkowy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 "obchodzi mnie tylko mój świat" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 6.08.2016 at 14:44 Ratchet napisał: "daj całusa" Czy to już nie było przypadkiem? "Ufaj tym,którzy sercem kochają Cię" (no wiadomo, nie? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się