Ja i kropka Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 (edytowany) Durna ja!!! Usunęłam temat!!! Ale od początku... Przepraszam z góry za ortografię, proszę zwrócić mi uwagę gdy popełnię błąd. Również korzystam telefonu. Fabuła: Grupa przyjaciół przyjeżdża do liceum w północnej Anglii. Początek roku szkolnego przepływa spokojnie, ale coś tu nie pasuje. Połowa personelu została wymieniona. Przyjaciele chcą zbadać tajemnice szkoły. Zasady: 1. Wszystkie zasady forum i działu. 2. W samym środku fabuły nie przyjmuje zgłoszeń. Zgłoszenia przyjmę do czasu rozpoczęcia wyprawy. Przykład opisu postaci: Imię i nazwisko:Marry Sunrise Wiek:17,5 Wygląd(zdjęcie lub opis): lub włosy w kolorze ciemny bląd opadające na twarz. Zielone oczy błyszczą gdy tylko ktoś spojrzy. Marry ma bardzo jasną cerę, z powodu jej chłopcy z wyższych klas się z niej naśmiewali. Zazwyczaj nosi granatową sukienkę przed kolano, różowe rajstopy i granatowe baleriny. Charakter(przynajmniej cztery cechy): uczciwość, dobroć, nieśmiałość, lojalność. Przyjęte: -Marry Sunrise (Luna the Moon)kl. IIa, -Dastan Sparda (Lucypher)kl.IIIc, -Alysse Brown (Shine Star)kl. IIa, -Annabele Laciorix (Gray Picture)kl.IIa -Curt Jarileif (Maphisto)kl. IIa -Theo Sykes (Ukeź) kl.lb Rozpocznę kiedy będzie przynajmniej pięć osób. Przepraszam za usunięcie tematu. Plan lekcji: IIA: Pon. I. Matematyka II. Fizyka III. J. Angielski IV. Geografia V. Geografia VI. Chemia VII. Biologia Wt. I. --- II. J. Angielski III. J. Hiszpański IV. Muzyka V. J. Francuski VI. Matematyka VII. Historia Śr. I.Fizyka II. J. Francuski III. Matematyka IV. Matematyka V. J. Hiszpański VI. J. Angielski VII. Biologia Czw. I. J. Angielski II. J. Angielski III. Matematyka IV. Plastyka V. Biologia Pt. I.Muzyka II. Plastyka III. W-F IV. W-F V. W- F VI. W-F VII. Chemia Dla kl. IIIc jutro, albo i dziś;') Pon. I. -- II. Matematyka III. J. Angielski IV. J. Hiszpański V. J. Norweski VI. Fizyka VII. Geografia VIII. W-F Wt. I. J. Francuski II. Matematyka III. Chemia IV. Plastyka V. Muzyka Śr. I. J. Angielski II. J. Hiszpański III. J. Francuski IV. J. Norweski V. W-F VI. W- F Czw. I. Matematyka II. Chemia III. Fizyka IV. Biologia V. Biologia VI. Geografia VII. Matematyka Pt. I. J Norweski II. J Francuski III. J. Hiszpański IV. J. Angielski V. Biologia Kl. Ib Pon. I. J. Angielski II. Muzyka III. Matematyka IV. J. Hiszpański V. Biologia VI. Chemia VII. Fizyka Wt. I. J. Francuski II. J. Angielski III. J. Angielski IV. Matematyka V. Chemia VI. Plastyka VII. Geografia VIII. Geografia Śr. I. --- II. J. Angielski III. W-F IV. W-F V. Matematyka Czw. I. W-F II. J. Francuski III. J. Hiszpański IV. J. Angielski V. Matematyka VI. Chemia VII. Fizyka Pt. I. W-F II. Matematyka III. Chemia VI. Fizyka V. Geografia VI. J. Francuski Edytowano Listopad 26, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Jeszcze raz... Imię i nazwisko: Dastan Sparda Wiek: 18 Wygląd: Ma 1,95 wzrostu http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/847805ffbf604bcc128712eedd618ebd/http://i678.photobucket.com/albums/vv145/kittymoon_1/WolfBoy.jpg Charakter: miły, zabawny, sarkastyczny, spokojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Imię i nazwisko: Alysse Brown Wiek: 17 Wygląd: długie włosy, zielone oczy, lubi ubierać spódnice i sukienki, kocha muzykę Charakter: z poczuciem humoru, wrażliwa, uczciwa, miła, umie w pewnych sytuacjach być odważna Edit: dodanie wyglądu. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Luna. Mam propozycję. Moglibyśmy zacząć a potem pozwolić innym dołączyć. Taki wyjątek max dla 1 osoby. Co ty na to? Edytowano Listopad 25, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Dobra, możemy zacząć. Tylko o 16.45 mam półtorajgodzinne zajęcia, a poza tym chodzi mi o początek wyprawy o tajemnicę szkoły, a nie ogólny początek. Więc... Marry szła korytarzem. Szła i udawała że jej niema. Podeszła do szafki, otworzyła ją i wsadziła książki. Zamknęła szafkę i usłyszała że coś leci jej na głowę. Zamknęła oczy, usłyszała śmiech. "To znowu oni, zrób z tym wreszcie porządek!" pomyślała. Nigdy z tym nic nie zrobiła, nie miała odwagi. Poczuła na sobie coś o konsystencji farby. Ktoś staną w jej obronie. Nikt nie zrobiłby czegoś takiego. Stałby się kolejną ofiarą tych chłopaków. Edytowano Listopad 25, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Dastan widział jak kilku chłopaków rzuca w dziewczynę kulką farby. Nie wytrzymał i złapał ją w locie. Trochę farby oblało dziewczynę ale to niv.-Nudzi wam się?- zapytał ostrym tonem. Nikt jeszcze mu nie podskoczył w tej szkole. Goście tylko coś odburknęli i sobie poszli. -Jak tam?- zapytał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Alysse szła korytarzem, gdy nagle usłyszała śmiechy. "Co tam się dzieje?" pomyślała. Zobaczyła grupkę chłopaków, których wszyscy znali w tej szkole, lecz nikt kogo znała nie odważył się im przeciwstawić. Dziewczyna pajała do nich nienawiścią. Nagle zobaczyła ofiarę ich kolejnego czynu. Podeszła do niej szybkim krokiem. - Boże nic ci nie jest? - wyjęła z torby paczkę chusteczek i podała dziewczynie. Nagle obok niej "wyrósł" chłopak. Spojrzała na niego i zamurowało ją. "To on...Dastan Sparda.." pomyślała. Od początku szkoły pokryjomu pokochiwała się w nim, lecz nikomu o tym nie mówiła. Edytowano Listopad 25, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) -W-wszystko do-dobrze.-Marry zająkneła się i lekko zaczerwiemiła. Spokojnie otworzyła oczy. Zobaczyła chłopaka i to że ma rękę w farbie i dziewczynę. Wzięła od dziewczyny chusteczkę.- Jestem Marry, a wy? Edytowano Listopad 25, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Raczej nie.- odpowiedział Dastan wycierając rękę szmatką którą wyciągnął z kieszeni.Dastan.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Jestem Alysse. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Miło mi.- odpowiedział podając jej czystą rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Co się stało Marry? - podała jej kolejną chusteczkę. - Czemu chcieli oblać cię farbą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) -Ciągle mi dokuczają. Do początku szkoły ciągle ktoś mi dokucza, w mojej starej szkole też tak było. Nagle z korytarza znikł dyżurujący nauczyciel. Zobaczyła to tylko Marry. Wskazała palcem na to miejsce i powiedział - Widzieliście. Tam znikł nauczyciel.- powiedziała to cicho, ale wyraźnie- O tam. [sorry, nie zauważyłam posta gdy pisałam ] Edytowano Listopad 25, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Alysse spojrzała w stronę wskazywaną przez dziewczynę. - Tam stał pan Morison, ten od chemii. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Dastan spojrzał tam gdzie wskazywała dziewczyna.- Wydawało ci sie.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) - Pewnie poszedł już wcześniej i nie zauważyłaś tego. - ukradkiem spojrzała na Dastana i lekko się uśmiechnęła Edytowano Listopad 25, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Dastan spojrzał na obserwującą go dziewczynę. Uśmiechnął się do niej lekko. Edytowano Listopad 25, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 -Może...-Zadzwonił dzwonek na lekcję.-Teraz mam muzykę, muszę lecieć. Cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Ja mam norweski. To pa.- powiedział i ruszył do sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Alysse odwróciła wzrok, gdy spostrzegła, że Dastan przyłapał ją na przyglądaniu się mu. "To się nie dzieje naprawdę." pomyślała - Marry! Czekaj! - poszła za dziewczyną. - Ja też mam muzykę. Jesteśmy razem w klasie. - uśmiechnęła się do niej Edytowano Listopad 25, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Marry na lekcji dostała kartką w głowę. Na niej widniał napis: "Dziwolong, Dziwolong, po co on komu?" Po raz pierwszy dostała kartkę od kogoś. Usłyszała śmiechy za sobą. Usłyszała dzwonek. - Już, zmykać na przerwę. Marry, ty zostań.- Pan od muzyki był jej wychowawcą.- Widziałem co się stało na przerwie. Powinnaś z tym coś zrobić. Nie dawaj się tak. -Proszę Pana, ale... Muzyk przerwał -Bez żadnych ale! Na przerwę! Marry pomyślała że zaraz się rozpłacze. Wyszła z klasy. [znów to samo] Edytowano Listopad 25, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) - Marry, czemu kazał ci zostać? - spytała zmartwiona Edytowano Listopad 25, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) -Powiedział że mam wziąć się w garść. Idziesz ze mną do stołówki? [Zapomniałam wsadzić planu lekcji, będzie w pierwszym poście] Edytowano Listopad 25, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - jasne, czemu nie. - uśmiechnęła sie. - zjadłabym coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Dastan wyszedł z klasy. Jak zwykle zarobił piątkę z norweskiego. Po drodze spotkał dziewczyny z poprzedniej przerwy.- Cześć.- powiedział do nich i stawając w kolejce. Poprawił włosy i marynarkę. Nagle dostał kulką papieru w głowę. Gdy spojrzał w tamtą stronę wściekły śmiechy umilkły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts