Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie płacz już. - powiedział i delikatnie ją pogłaskał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse brakowało ciepła, które dostarczał jej Curt. Westchnęła i wytarła policzki. Otworzyła oczy i spojrzała z dołu na chłopaka. - Nie wiem co by się stało gdybyś mnie nie uratował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Ja też nie wiem... - mruknął. - Ale nie myśl o tym. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse westchnęła po raz kolejny. - Nie wiem czy dam radę... - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Rozumiem że to ciężkie. - powiedział. - I wiem że to będzie cię męczyć przez bardzo długi czas ale musisz dać radę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Sama sobie nie poradzę... - szepnęła. - A Dastanowi najwyraźniej na mnie nie zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Zależy mu ale raczej nie przyjdzie tu teraz... muszą mu nogę nastawić. Miał dość paskudne złamanie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Naprawdę? To wszystko moja wina... - powiedziała i zamknęła oczy próbując się ponownie nie rozpłakać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - To nie twoja wina. - powiedział. - To naprawdę nie jest twoja wina. To po prostu wypadek. Zdarza się. Ale nie obwiniaj się za to bo nie ma żadnego powodu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dziękuję że ze mną jesteś... - zamknęła oczy. - Napewno będę chora... - mruknęła słabo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Jak chcesz możesz na razie u mnie zostać. Moi rodzice wracają za tydzień dopiero. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Naprawdę dziękuję... moi dopiero za dwa. Są na jakimś spotkaniu w Anglii czy coś... - mruknęła. - Sama sobie nie poradzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Wiem. - powiedział. - Chyba dziś w nocy już nie zaśniesz co? - zapytał. - Chcesz wziąć prysznic czy coś takiego? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Chętnie. - wstała ostrożnie. - Uuh... w głowie mi się kręci... - mruknęła. - Um... masz coś w co mogłabym się ubrać? - spojrzała na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) - Pożyczę coś od mojej mamy. - powiedział. - Powinno być na ciebie dobre. - dodał wstając i pomagając dojść jej pod prysznic. - Za chwilę przyniosę ci ręczniki. - dodał. Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dziękuję. - uśmiechnęła się lekko. Przejrzała się w lustrze i wystraszyła się tego co zobaczyła. ((XD)) Zakrwawione oczy, rozczochrane włosy i ta nieszczęsna rysa na policzku. - Boże wyglądam potwornie... - pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dobra, za chwilę wrócę. - powiedział i wyszedł z łazienki. Po chwili wrócił z dwoma czystymi ręcznikami i nową bielizną, parą jeansów i koszulką. - Stanik może być na ciebie zbyt duży. - powiedział. - Ta zielona butelka to szampon a czerwona to żel pod prysznic. - powiedział. - To zostawiam cię samą, jakbyś coś potrzebowała to mnie zawołaj. - dodał i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dziękuję. - uśmiechnęła się. Rozebrała się i weszła pod prysznic. Teraz zauważyła że na całym ciele ma pełno siniaków. Zaczęła się myć i po pewnym czasie była już czysta. Brzuch nadal ją bolał ale nie tak jak wcześniej. - Tabletka chyba wreszcie zaczęła działać. - pomyślała i ubrała to, co przyszykował jej Curt. Gdy wysuszyła włosy spojrzała w lustro i uśmiechnęła się. Wyglądała całkiem dobrze, jedynie oczy były smutne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt usiadł na sofie i zaczął czekać aż Alysse wyjdzie. - Martwię się o nią... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Ann wyjęła telefon z kieszeni i wysłała SMS'a do Curt'a. "Jak się czuje Alysse?"- napisała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse wzięła brudne rzeczy ze sobą i wyszła z łazienki. - Curt? Gdzie jesteś? - spytała na tyle głośno ile mogła poprawiając włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) Curt przeczytał sms'a - Źle. Ale lepiej niż wcześniej. - odpisał. - Tutaj. - powiedział wychodząc z salonu do przedpokoju. - To, chcesz jeszcze iść spać? - zapytał. Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie, narazie nie. - uśmiechnęła się lekko. - Tabletka wreszcie zaczęła działać. Mam nadzieję że długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - W porządku. - powiedział. - To... nie wiem, chcesz może zobaczyć jakiś film, lepsze to niż siedzenie całą noc. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Tylko nie horror...proszę... - uśmiechnęła się smutno. - Zaraz przyjdę, odłożę tylko ubrania ok? - spojrzała na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts