Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse uśmiechnęła się i oparła głowę o jego ramię. - Nie rozumiem go. - westchnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ja też go nie rozumiem. - powiedział do Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse miała coś powiedzieć gdy do pokoju ponownie wszedł brat Curt'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Dobra gołąbeczki, idę do pracy. Nie zarwijcie łóżka. - powiedział i wyszedł. Curt spojrzał na Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse zrobiła facepalm'a i zażenowana opadła na poduszkę. - Twój brat jest... lekko irytujący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Wiem. - powiedział. - Ale tacy są bracia. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ta... - zaśmiała się. 1 hour later Alysse ziewnęła. Obudziła się głową na brzuchu śpiącego Curt'a. Zawstydziła się i usiadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt obudził się. - Hej. - powiedział do Alysse. - Znowu. - dodał uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Hej. - wstała z łóżka. - Czy... mogę liczyć na śniadanie? - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Pewnie. Co byś chciała? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nie jestem wybredna. - uśmiechnęła się i razem z chłopakiem przeszła do kuchni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt zajrzał do lodówki. - Hm... są, jajka, ser, szynka, mleko... i chyba mąka też. - zajrzał do szafki. - Tak, jest mąka. Co powiesz na omleta? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) - Pewnie. - uśmiechnęła się siadając przy stole. - Kim jest twój brat? - spytała patrząc na chłopaka Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 ((Moja reakcja na wasz wcześniejsze posty)) Ann obudziła się. Rozejrzała się. Zasnęłam na ławce w szpitalu?- pomyślała. Spojrzała na swoją komórkę. Odpisała na sms'y wściekłej siostry, która wysłała jej tysiąc wiadomość o treści "gdzie do cholery jesteś?!?". Zadzwoniła do Curt'a bo też chciała coś zrobić w tej sesji , ponieważ interesowała się tym jak się czuje Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Jest księgowym. - powiedział biorąc się za robienie ciasta na omlety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Curt? Telefon ci dzwoni. - powiedziała do chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt poszedł po telefon. Odebrał. - Halo? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 -Jak tam Alysse?- powiedziała gdy Curt odebrał.- Przyjść do was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Jeżeli chcesz to możesz, wyjaśnię ci całą sytuacje. - powiedział wychodząc z kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 -Spoko. Potrzebujecie czegoś? Mogę wpaść do sklepu po drodze.- zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nie, luzik mam wszystko. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 -Okej. To będę za jakieś- spojrzała na zegar wiszący na ścianie.- Pół godziny? Coś tak około tego.- powiedziała i rozłączyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt wrócił do kuchni. - Ann nas odwiedzi. - powiedział i wrócił do robienia ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse dopadły wyrzuty sumienia, gdy pomyślała o Ann. Skuliła się na krześle i nic nic mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Co się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts