Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nic. - wymusiła uśmiech i unikała jego wzroku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Coś się stało. - powiedział. - Ale co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nic, naprawdę. - spojrzała na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Naprawdę mam wrażenie że jednak coś się stało. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - No bo... - poprawiła się na krześle. - Ann... i ty... - zaszkliły jej się oczy. - Chyba niepotrzebnie ci tu zawadzam. - Opuściła głowę i przygryzła wargę starając się nie rozpłakać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt podszedł do Alysse i przytulił ją. - Nie zawadzasz. - powiedział. - Poza tym, nie jestem parą z Ann, już mówiłem. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ale będziecie. Ona tego chce. - spojrzała na niego. - I jestem prawie pewna że ty też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Prawie pewna, to nie pewna. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - To powiedz że chcesz z nią być. Wtedy będę pewna. - wytarła policzki ciągle patrząc się na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nie. - powiedział. - Nie chcę w sumie... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Żartujesz. - opadła jej szczęka. - Chyba wszyscy myślą że chcesz. Boże, to nie ma sensu. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - A widzisz, już mówiłem że fakt że uważam ją za ładną nie oznacza że ją kocham. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Ann zapukała do drzwi Curt'a. Tym samym dowodząc, że ma fatalne wyczucie czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Hm, to pewnie Ann. - powiedział wstając i idąc do drzwi. Otworzył. - Siemka. - przywitał się i uśmiechnął. - Akurat robię śniadanie więc jak jesteś głodna to dobrze trafiłaś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 -Dzięki. Umieram z głodu. Ann weszła do kuchni. - Coś się stało?- spytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nie, nic. - uśmiechnęła się słabo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 -To dobrze.- uśmiechnęła się i usiadła przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Jak czuje się Dastan? - spytała się Ann po chwili ciszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt dokończył ciasto. Postawił na stole trzy talerze i sztućce i zaczął smażyć omlety. Po chwili gdy skończył pierwszy dał go na tależ Alysse. Drugi na talerz Ann a ostatni na swój. - To smacznego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Z Dastan'em jest wszystko okej.- powiedziała.- No może oprócz tego, że jest strasznie zły na tych co... -zamysła się, chcąc wybrać odpowiedznie słowa- zrobili ci krzywdę- powiedziała, bo nie wymyśliła nic lepszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Aha... - mruknęła i zaczęła jeść. - Boję się że zrobi coś, czego będzie żałował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - To w jego przypadku całkiem możliwe. - powiedział jedząc omleta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Zwłaszcza, że on szaleje na twoim punkcie.- powiedziała i również zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ty to potrafisz pocieszyć ludzi... - mruknęła i położyła czoło na blacie stołu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Powiedziałam coś nie tak?- spytała. - Wybacz Alysse. Nie chciałam cię zasmucić.- powiedziała przepraszająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts