Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Oj, przecież nie umieram... - mruknęła patrząc na Ann Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 "Jeszcze"- chciała zażartować Ann, ale zrezygnowała. -Niech ci będzie- powiedziała wzruszając ramionami. Usiadła na sofie, bo nie chciała się spierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt spojrzał na zegarek. - Hm... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 ((pisałam że w nocy~)) -Mogę do was przyjść?-Zapytała wchodząc do domu((swojego)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Jeśli chcesz to ok. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse ponownie złapała się za brzuch. - Boże.... zabicie mnie...n-nie wytrzymam... - wysyczała przez zęby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Po chwili rozległo się pukanie do drzwi. - Dobra, potem zadzwonię. - powiedział i rozłączył się. Wszedł lekarz, Curt zaprowadził go do Alysse. - Alysse, jest lekarz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Dziewczyna nie otwierała oczu, tylko mocniej złapała się za brzuch. - Aah~ - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Lekarz spojrzał na dziewczynę. Lekarz, wyglądał na młodego, góra 25 lat. Zastanowił się szybko. - Powinniście wyjść, chyba że jej to nie krępuje. - powiedział do Curta i Ann. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Ból zelżał. Dziewczyna usiadła powoli. - Jeśli chcecie to możecie zostać. - uśmiechnęła się blado Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - W porządku. - powiedział lekarz. - Zatem zgaduje że boli cię brzuch. - powiedział. - Hm, od kiedy, w jaki sposób i jak sądzisz od czego? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ja... emm... - opuściła głowę. - Wczoraj zostałam... zgwałcona... - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Lekarz spojrzał na Alysse, ściągnął okulary. - Oj... wybacz że pytałem. - powiedział. - Możesz pokazać brzuch? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse ostrożnie ściągnęła bluzkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Lekarz zaczął naciskać na brzuch Alysse, co chwile pytając czy ją boli. Po chwili przestał. - Możesz się ubrać. - powiedział. - Będziesz musiała pojechać do szpitala, prawdopodobnie to coś z wyrostkiem robaczkowym, pewnie zapalenie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse ubrała bluzkę. - A czy to coś poważnego? - spytała patrząc się na lekarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nie aż tak. - powiedział. - Ale będzie trzeba wyciąć. - dodał. Wstał. - Dobra to wszystko. Powodzenia dziewczyno, a wy dwaj się nią opiekujcie. - założył okulary i razem z Curt'em poszedł do drzwi. Gdy Curt chciał mu zapłacić ten odmówił twierdząc że jego stówa nie zbawi a Curt robi to dla dobra tej Alysse więc nie czuł by się dobrze biorąc za to pieniądze. Potem wyszedł a Curt wrócił do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse uśmiechnęła się smutno. - Myślałam że będzie gorzej. Ale to i tak źle. - spojrzała na Ann Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ta. Ale w sumie, wyrostek robaczkowy i tak nie jest do niczego potrzebny. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Pewnie tak. - spojrzała na chłopaka i położyła się na sofie podkulając nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Pójdę do sklepu, kupić wam coś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Mi colę jeśli możesz. - podniosła głowę z lekkim uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 Marry ogarnęła się trochę w łazience i wyszła, -Wszyscy śpią, zostawię im kartkę.- Wróciła się, wzięła kartkę i napisała: "Jestem u przyjaciela, są tam Ann i Alysse" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Mi nic nie potrzeba.- odpowiedziała na pytanie Curt'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Spoko. - powiedział i wyszedł. Poszedł do sklepu, kupił wszystko co chciał i wrócił po 15 minutach. Podał dużą butelkę coli Alysse. Sam wziął swojego batona i zaczął jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts