Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - W porządku. - powiedział i wyszedł razem z Alysse z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Tylko narazie nic im nie mów dobra? - spytała. - Nie chcę żeby o mnie pomyślały jak o... kimś dwulicowym. Muszę to najpierw obgadać z Dastanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Wiem. - powiedział cicho, weszli do salonu. - A właśnie, co znalazłaś wczoraj Marry? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - O czym ty mówisz? - mruknęła zdezorientowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - No wczoraj w szkolę, co znalazła przeszukując pokój nauczycielski. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Aha. - uśmiechnęła się lekko i usiadła obok dziewczyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt usiadł na fotelu. - Bo w klasie od chemii nie było nic ciekawego. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ja chyba nie muszę opowiadać jak było u mnie. - mruknęła i posmutniała. - Ale nie o mnie rozmowa. - uśmiechnęła się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 -Ja znalazłam - tutaj odchrząknęła, bo po wczorajszym bieganiu bez kurtki złapała chrype - wielkiego, mechanicznego i strasznego stwora. ((Pinki Pie Time!!!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Serio? - zdziwiła się Alysse. - Wow~. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - A jeszcze coś tam było? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 -Oprucz naszych dzienników i takich innych nauczcielowatych rzeczy chyba nic...-zamyśliła się, poczym zezwała się jak opętana-Chwila~ było tam to. Marry wyjęła z plecaka[Znów go ma!~] panel, jagby kontrolny z jakiegoś super kosmicznego statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Pokaż. - powiedział, gdy Marry podała mu panel zaczął go oglądać. - To faktycznie nie jest normalne. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 -Zwruciłam na to uwagę- Marry spokojnie usiadła na fotelu- do tego gdy wchodziłam do nauczycielskiego to tęperarura zdawała się obniżać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Hmm... - mruknął. - Hm... kurde... to intrygujące. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 ((Wybaczcie, że mnie nie było. Kłopoty z internetem.)) Ann zaczęła się przyglądać temu czemuś. -Dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 -I to jak!-Ztwierdziła Marry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt położył panel na stole. - Co z tym zrobimy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Rozłożomy na części?- zaproponowała.- W ten sposób dowiemy się, jak wygląda w środku i może do czego służy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - A jak to potem złożymy?- spytała Alysse, która do tej pory nic nie mówiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Właśnie, nie znamy się na tym a nie opłaca się tego od razu niszczyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - A macie jakieś inne pomysły?- spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ja nie, ale moim zdaniem lepiej nie ryzykować. - spojrzała na przyjaciół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Może znajdziemy więcej poszlak, a jeśli nie, rozbierzemy to na części. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - A gdzie ty chcesz szukać poszlak? - spytała zdziwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts