Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Nie trzeba. - powiedział. - Doniosę ją sam, ale gwałciciel tu jest... - powiedział ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 -Po raz kolejny: ŻE CO?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - To on ją postrzelił... ma sztylet w nodze więc raczej się nie ruszy. - powiedział. - Ale i tak. Wezwijcie policje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 -Dobra,- Marry spojrzała na resztę, która krzywo na nią patrzyła- mieliście wybuch-stwora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Tak. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 -Coś ich tu dużo...-Marry powiedziała półszeptem.- kończę, gdzie lerzy g... On? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Dziewczyna zaczęła coraz ciszej płakać, brakowało jej sił. Na podłodze była już całkiem spora kałuża krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Na dole w korytarzu. Ja idę. - powiedział i rozłączył się. Wziął dziewczynę na ręce tak żeby nie dotykać jej rany. Wybiegł ze szkoły i ruszył w kierunku szpitala. - Alysse, wytrzymaj jeszcze trochę... - powiedział, byli coraz bliżej szpitala, cała drogą zajęła 15 minut, wbiegł do środka. Poszedł w kierunku odpowiedniego oddziału i wezwał lekarza, gdy ten przyszedł zanieśli dziewczynę na salę operacyjną gdzie zajęli się raną, sam Curt czekał przed salą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Lekarze zajęli się najpierw wyjęciem metalu z ramienia dziewczyny, następnie założeniem szwów. Musiało być ich dużo bo ramię praktycznie zostało rozerwane, a rana była głęboka. Po ponad godzinie pielęgniarki wyjechały z Alysse na wózku przed salę. Sama dziewczyna praktycznie nie kontaktowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Curt podszedł do Alysse i ukląkł obok. - J...jak się czujesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Słabo... - mruknęła. Pielęgniarka zawiodła ją na salę pooperacyjną i połączyła ją do różnych przyrządów. Dziewczyna otworzyła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Curt czekał przed wejściem do sali pooperacyjnej, gdy wreszcie pozwolili mu wejść, wszedł do środka i usiadł na krześle obok. - Przepraszam... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Za co? - spytała słabo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Za to że znowu coś ci się stało... nie powinienem cię brać na przeszukiwanie szkoły... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Przecież... nie można przewidzieć przyszłości... - powiedziała i położyła swoją rękę na jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Ale... ty po prostu cierpisz za bardzo... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Wyjdę z tego. - uśmiechnęła się słabo. - Będziesz tu ze mną? - spytała po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Oczywiście. - powiedział. - Tak długo jak pozwolą mi siedzieć w tym pokoju to tu zostanę, a jak każą wyjść to posiedzę na zewnątrz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Alysse uśmiechnęła się słabo. Po chwili zasnęła ze świadomością, że Curt jest tu z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Curt oparł się o krzesło, pogłaskał Alysse po głowę i westchnął cicho widząc że śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 ((Może next day? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) ((zanim next day to co zrobiła policja )) -Policja, -Tak, w czym mogę pomóc?- z drugiej strony odezwał się głęboki, niski głos- Jak się pani nazywa? -Marry Sunrise. Marry stała i czekała na reakcję innych. -Acha... Gdzie pani jest i co to za darzenie? -W liceum nr. 5 im. Wiliama Churchill'a. W sprawie gwałciciela... Ostatnie zdanie wypowiedziała po cichu. - I ostatnie moje pytanie: ile ma pani lat? -Siedemnaście. -przyjedziemy jak najprędzej. Dowidzenia. ((nigdy nierozmawiałam z policją, niewiem jak to wygląda... Next Day)) Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Dziewczynę obudził ból ręki. Po chwili zelżał, a Alysse zauważyła że Curt'a nie ma w sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Curt, od pewnego czasu musiał siedzieć przed salą, niestety, procedury. Siedział jednak na korytarzu i drzemał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Dziewczyna miała nadzieję, że poszedł do domu się przebrać i coś zjeść, chociaż z drugiej strony byłaby bardzo szczęśliwa gdyby jednak został. ((TAKA LOGIKA )) Zamknęła oczy i próbowała zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts