Dean Ambrows Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Chłopak zaparzył herbatę.- Proszę.- powiedział podając jej kubek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Dziękuję - mruknęła biorąc łyk herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Chłopak usiadł obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Dziewczyna podkuliła nogi pod siebie i odstawiła kubek na stolik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Co się stało?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 (edytowany) - Tęsknię za nim... - szepnęła. Brzmiała, jakby miała się zaraz rozpłakać. Edytowano Kwiecień 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Rozumiem.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Pierwsze łzy spłynęły po jej policzkach. Przytuliła się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Chłopak pogłaskał dziewczynę po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 (edytowany) Marry nie mogła spać całą noc. Nie mogła sobie tego wybaczyć. "Po co on mnie bronił? Przecież to ja powinnam zginąć..."-myślała tak podchodząc do laptopa stojącego w rogu pokoju. W wyszukiwarce internetowej wpisała hasło: "Pan Ciemności" Wyskoczyła jej strona internetowa z legendami i przepowiedniami. Dodała ją do zakładek. Była padnięta po wbiedaniu po tylu schodach i chodzeniu na palcach by nie obudzić mamy. Next Day. Edytowano Kwiecień 2, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Dastan wstał rano zmęczony. Przetarł oczy i ruszył umyć się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Dziewczyna nie budziła się, śnił jej się koszmar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Marry wstała gdzieś tak o 10:00. W nocy nie miała żadnych snów. Wstała, ubrała się, weszła na tą stronę internetową i zadzwoniła do Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) Alysse jęknęła, śniło jej się morderstwo Curta, a na koniec upiornie śmiejąca się Marry. Dziewczyna obudziła się z krzykiem i rozejrzała się po pokoju. Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dastan odebrał telefon.- Słucham?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 -Cześć, znalazłam coś o tym Panu cieni.-w tle dało się słyszeć kliknięcia myszki komputera.-Możecie do mnie wpaść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Spoko.-powiedział podchodząc do dziewczyny.-Idziemy do Marry.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Alysse spojrzała ze wściekłością na chłopaka. - Żartujesz?! To przez nią Curt nie żyje!!! - wrzasnęła i pobiegła do łazienki. Z jej oczu znowu poleciały łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Jak to przez nią?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Dziewczyna osunęła się po drzwiach do łazienki na podłogę i schowała głowę między nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Dastan podszedł do drzwi i zapukał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Alysse zatrzęsła się, jednak nie wstała. Z jej oczu leciały łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 [Jak się przefarbuje to będzie wyglądał tak, tylko, że włosy ma do ramion] Alysse?- zapytał Dastan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - Co.. - spytała cicho. Głos jej lekko drżał z powodu łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Mogę wejść?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts