timber Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Witajcie przyjaciele, w pierwszym takim event'cie u Ligi Znaczkowej! Będzie on polegał na zebraniu czterech drużyn - Apple Bloom, Sweetie Belle, Babs Seed i Scootaloo. Każda z drużyn będzie się składała z czterech osób i przywódcy, którym będzie avatar danej klaczy (np. jeśli zapisałeś się do drużyny Scoots, kapitanem jestem ja, jeśli do drużyny Sweetie, BiP, do Babs - Zandi a do AB - Phin). Po zebraniu ich, wyznaczone zostaną różne konkurencje. Za każdą z nich, będzie należał się jeden prezent dla drużyny. Ta, która wygra, zostanie nagrodzona odznaką. Jaką? Nie wiemy jeszcze. W każdym razie, albo eventową, albo nagrodą specjalną, która już istnieje. A oto lista planowanych konkurencji - - Szukanie znaczków w losowo wybranych postach avatarów. - Zimowy rysunek CMC w... Korepetycje online czyli nauka przez internet - Wytlumacz.pl wytlumacz.pl Zimowe konkurencje - Haxball - turniej drużynowy (Scoots vs Apple Bloom, Babs vs Sweetie, wygrany vs wygrany np.) - Świąteczne wierszopisanie - napisanie wierszu w krótkim czasie By się zapisać, starczy wysłać komentarz ala "zapisuję się do Scootaloo" Pozdrawiam Timber Edytowano Listopad 29, 2014 przez BRONIESiPEGASIS 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 No to ja do Sweetie, mojej kochanej ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 To ja się chętnie zapiszę do Apple Bloom ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arwena_115 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Zapisuję się do mojej ulubienicy, Scootaloo Witamy w grupie!~ Timber Edytowano Listopad 29, 2014 przez Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Zapisuję się do Taco Sweetie Belle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) W takim razie, czekamy już tylko na 12 osób, i możemy zaczynać grę...Tsa... Edytowano Listopad 30, 2014 przez Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Zgłaszam się do drużyny Scootie. Ow yeah! ^^ ~ Timber Edytowano Listopad 29, 2014 przez Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Zgłaszam się do Apple Bloom c: Nie wiem czy do końca zrozumiałam o co chodzi, będzie trzeba szukać znaczków w postach, a później co? Kłania się moje czytanie ze zrozumieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 (edytowany) To Hehesz dołącza do Scootaloo :3 Witaj w drużynie Heheszu! ~Timbre Edytowano Listopad 30, 2014 przez Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Zapisuję się do Kwitnącego Jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Droga Loki. Ten oto event to coś w rodzaju Igrzysk. Zostaną zaproponowane różne konkurencje, min. szukanie znaczków w postach, grupowe rysowanie, Haxball i pisanie wierszy. Może kiedy indziej dojdzie coś nowego, ale o tym na razie nikt nie wie. W takim razie, razem z osobą która swoje chęci zapisania się wyraziła ze mną na skype, kompletuję drużynę Scootaloo, w której skład wchodzi te osób -1. Nightmare_Sunny2. Discordia3. SimkaKarma4. Mały Hehesz5. Timber Po uzbieraniu wszystkich drużyn stworzymy wątki z datami spotkań i napiszemy do uczestników pw.Dziękuję, Timbre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Hehesz przez przypadek usunął swój post. (głupi Hehesz ;-; ). Chyba przez to nie zostanie wyrzucony z grupy? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 (edytowany) Nie, nie, nie martw się Heheszu. Edytowano Listopad 30, 2014 przez Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Hmm, jak na razie posiada dwóch uczestników. Celly i BezimmiennyKot. Zapraszam zatem do dalszych zapisów Sweetie Belle czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 (edytowany) To ja do Sweetie ^^ Ok, to już tylko jedna osoba. Edytowano Grudzień 12, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Chciałbym się zapisać do Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Drużyna Apple Bloom jest kompletna! Zamykam nabory! Członkami grupy Apple Bloom są: Uszatka; Loni; Advillion; Hoshidesu; Mam nadzieje, że będzie się nam razem bawić i dobrze współpracować ze sobą. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts